אבודה בתוך מבוך

אבודה בתוך מבוך

הופכת זרה,הופכת קרה החיים העבירו בי לא מעט בלבולים מי הנני,ומדוע אינני אני אני לא נעצרת ממשיכה ואף אם בלב קבלתי צליפה,אני לא מבחינה בכאב ולא באף רגש אחר,אני פשוט אבודה בלי לדעת,בלי להיות מודעת אני מתהפכת והאמת לא מפתיעה את עצמי כי אני פשוט חיה לי בין מיליון איש, לא נשארת לבד לשניה ואם ישנה דקת דומיה מחפשת לברוח עיוורת,חירשת והלוואי שהייתי גם אילמת אני נשפטת בידי הקהל בהצגה שאני חיה בה והם לא מבחינים שזו רק הצגה ותו לא נמצאת במבוך לא מוצאת תקנה,אם ישנה היא הפכתי אחרת,הפכתי שונה ואני חיה עם זה בסדר כל עוד אני לא חושבת,אלא רק מדברת נכנסת לעולמות אחרים כל עוד אני לא נכנסת לעולמי אני חיה עם עצמי בהשלמה,בא לי לזעוק להוריד את המסכה ולצרוח לא אני לא רעה אני פשוט משחקת טוב מידי ועד כדי כך שאני מאמינה לעצמי ולא יודעת מה באמת ומה רק הצגה בפני כל השאר,איש לא חשף את התרמית רק כעת אני מבינה שהלכתי רחוק מידי,שנכשלתי ודי וכולם כל הקהל לא יודע לא מבחין שהוא קהל של הצגה הוא לא מבחין וזה רק מוכיח כמה שחקנית טובה אני אולי בעצם סתם אחת שנמצאת בתסביך עצמי ולהגיד את האמת אין לי שמץ של מושג מה מצבי אני פשוט לא יודעת כלום!!!!!!!!!!!! הסתבכתי עם עצמי ואני האויב הכי גדול של עצמי פעם הייתי אחרת כה שונה עדינה,שמרנית,בעלת כבוד,ביישנית סגורה,אכפתית והיום אני ההפך המושלם

שפורים נגמר מורידים מסיכות

כל כך מבינה אותך זה לא פשוט לחיות עם מסיכה רק שמורידים אותה מתחילים לגלות את העולם האמיתי ואז נוצרים קשקים אמתיים , כי שאת ללא מסכה את יפה יותר אז מזמינה אותך לסיים את חגיגת פורים ולהוריד את המסיכות וצעד אחרי צעד לגלות מי את ומה את רוצה בעולם הפנימי שלך בהתחלה אולי יהיה קצת קשה אבל אחר כך תיצרי קשרים כאילו שאף פעם לא תהיי בודדה, יהיו לך חברי אמת לכל החיים ואני מדברת מנסיון , והעונג של החברים שעטפו אותי בשבוע האחרון

.............

זה כלכך קשה בלי מסכה איך אגן על עצמי?אהיה שבירה יותר...כבר בניתי את התדמית אצל כולם...האמת שאני לא בודדה הלוואי והבדידות זה מה שמפריע...תודה על התגובה

הנערה בעלת אלף הצעיפים

זוכרת את נערת אלף לילה ולילה שהצליחה להתקיים 1000 לילות אצל החליף כל פעם סיפרה לו סיפור שלמחרת היה ההמשך וככה יצרה מתח והתענינות בסיפור הבא כך נוהגנת הנערה בעלת אלךף הצעיפים כל יום מסחירה צעיף אחד וכל יום רואים אותה קצת יותר ברור ואז בלי לשים לב היא כבר בלי צעיפים להגן עליה והיא לא זקוקה להגנות כי אוהבים אותה מאד היא יפרה עניין בפנימיות שלה ולא בעטיפות וככה אמר לי הבעל של החברה שלי אני אציע לה נישואים שארגיש בטוח באהבה שלה אלי אבל תמיד ארצה שיהיה שם עוד משהו שלא גיליתי לגמרי החשיפה צריכה להיות איטית וככה לך וגם להם החשיפה תהיה מענינת

לא קל לחיות עם מסיכה ../images/Emo24.gif

וגם לא צריך-אני בעד להיות מי שאנחנו-זאת הנוסחה המנצחת. כמובן צריך לשנות אם חושבים שרוצים לשנות, אבל לא להפוך למישהו אחר לגמרי. כשתהיי אמיתית-יעריכו אותך על כך, גם אם זה ייקח טיפה זמן עד שיכירו אותך.

Luli Who

New member
נשמע שזה הזמן לעצור את הרכבת :)

לרדת ממנה, ולחשב את המסלול מחדש..... נסי להניח ל"היא" שהיית החיים דינאמים - אין שום טעם להישאר סטטים נסי לחשוב על איזה דברים בך היית רוצה לשנות מי את רוצה להיות - ולמה ? מה יעזור לך להגיע למקום הזה? את מזהה ומספרת על מקום שמרגיש כמו בור עמוק אם את לא מצליחה למצוא סולם או חבל בעצמך אולי זה הזמן לחפש מישהו שיכול להושיט לך יד חיפוש מפקח :)

Luli Who

New member
אף פעם לא מאוחר מידי

ואת בטוח לא לבד תפקחי את העיניים ותוודאי שהראשונה שנמצאת לעזור לך - זו את כל עוד תמשיכי להתנהל באותה הצורה התוצאות לעולם ימשיכו להיות אותן תוצאות

למעלה