אבהות אחרת ?

Master Stav

New member
אבהות אחרת ?

אתמול הייתה אסיפת הורים בכיתה א .... מתוך הורים ל32 ילדים הגיעו ...25 מתוך 25 הורים הגיעו רק 3 אבות .... לא יודע פתאום היה לי עצוב

akavishon

New member
למה עצוב?

אולי האבות נשארו בבית לקלח את הילדים, להשכיב? להכין ארוחת ערב? אצלינו השבוע היה בערך חצי חצי ומתוך ארבעה נציגים בוועד יש רק אמא אחת.

Master Stav

New member
אמיהות אבא אחד בועד

עצוב כי ....רציתי לראות יותר מעורבות עצוב כי ....אני כזה ...מכוון תמיד גבוה ....ולפעמים זה נפילה עצוב כי כן הם נישארו בביית אבל לא בגין הילדים ...היה כדורגל אתמול
אגב בועד ההורים המוסדי ....יש מתוך 17 הורים 3 אבות ( יו"ר סגן ואנוכי )

gils33

New member
על זה דיברתי

כשאמרתי אבות מעורבים,אני יודע שאתה מאד מעורב וגם אני אבל לא כולם כמוני,הרוב עדיין כמו פעם שולחים את הנשים לאסיפות ההורים.

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון, זה באמת עצוב הרושם שלי הוא שיש תזוזה, אבל היא איטית, מאד איטית. ככל שעולים בגיל הילדים, רואים יותר אבות (באסיפות הורים וכד'), כאילו "תתקשרי כשהוא/היא יגדל ויהיה בנאדם, אני לא מתעסק עם תינוקות" ../images/Emo4.gif אבל גם בכתה א' של הפשוש שלי, אני רואה יותר נוכחות אבות מבכתה א' של הבכור שלי (היום בן 14). כך שיש מקום לאופטימיות זהירה ../images/Emo13.gif ואני תמיד חושבת בעיקר על הבנים, כמה קשה ולא נכון להם להיות מוקפים כל הזמן בדמויות חינוכיות נשיות, אמא/גננת/מורה. למרות שכמובן גם לבנות, לאימהות ולאבות עצמם, יותר מעורבות של אבא היא ברכה. אז מה עושים? מה (אם בכלל) גברים שברור להם כמה אבהות פעילה חשובה, יכולים לעשות כדי לעודד את חבריהם המעדיפים משחק כדורגל להתנסות בחויה?

Master Stav

New member
למעון האמת בפיעלויות

האבות מגיעים רשונים לעזור ולתפעל הכול אבל איך אמר לי אחד .... תעזסוב אותי בישיבות שלכם אתם מדברים על מתכונים ... לא מתאים לי

ואני הרבה פעמים מעדיפה לצאת לאסיפת הורים

ולהשאיר את הילדים עם אבא שלהם למקלחות, ארוחת ערב, והשכבה
בועד הורים מרכזי, יש אצלינו בערך 1/3 אבות, 2/3 אמהות...

hag70

New member
האמת? כבר התרגלתי

מעולם לא יחסתי לזה משמעות. תמיד הייתי האבא היחיד או הכמעט יחיד. עד היום. לפי דעתי האבאים האחרים מפסידים. ודרך אגב הסיבה העיקרית שאני מגיע לכל הישיבות היא בעיקר שלזוגתי אין סבלנות לדברים האלה. במיוחד כשזה בא עם איזו פעילות.

gils33

New member
אני עושה כל מאמץ להיות

כל הזמן מעודכן מה קורה במסגרות מקבלים מיילים מהמורים כל יום. אסיפות הורים,חוגים וכוליי..

גרי רשף

New member
למה עצוב? עליך להיות גאה בכך שכן היית!

לא רק לצאצאיך אתה דואג, אלא נתת דוגמה אישית לכל שאר ההורים: הנה אבא של XXX הגיע! אתמול הגיעו 3, בפעם הבאה 5, וכשתהיה סבא- ילדיך יהיו שם עם כל האבות והאמהות (ואני לא מדבר על הלהקה)..

Master Stav

New member
עצוב כי היתי רוצה יותר

גאה , אני לא צריך להיות גאה במי שאני , מאחר ואני מא שלם עם הבחירות שלי מה שכן מתוך העצב והרצון לסיים אותו , שוחחתי עם 8 אבות והם הולכים להיות הועד המבצע

elotan

Member
קח עצה ידידותית בחינם

תעשה מה שטוב לך ומה שאתה מוצא לנכון ותפסיק להסתכל על אחרים כל הזמן. כי לא רק שתמיד יש שני צדדים לכל מטבע וכל דבר אפשר להציג בשתי צורות (האבא ש"התחמק" מאסיפת הורים אולי בעצם דווקא "התעקש" להיות זה שמאכיל מקלח ומשכיב לישון - זה לא אומר שאכפת לו פחות) וגם כי ממילא אין לך שום סיכוי לחנך את כל העולם.

Master Stav

New member
לא מסתכל

תיארתי תחושה שהייתה לי שהתבררה כנכונה ....לאחר שיחות עם כמה אבות מהכיתה ובגין כך הוקם צוות ההוצאה לפועל אבות למען הכיתה .....וכבר בחג הזה צפוייה לילידם הפתעה

למעלה