אל לי מות שלום חנוך אליל.... לא ממש קשור אבל רציתי להגיד את זה....
Z zaradoz New member 13/10/02 #48 זה בסדר אותי כולם שונאים בלי שום קשר לכלל.... אני פשוט טיפוס כזה... תשאלו את הנמר
T tali tal הקרימינלית New member 13/10/02 #49 שמע... עם כל הכבוד לנמר אני שונאת את כולם באופן שווה... אחרי שאני אכיר אותך אני אחליט לשנוא אותך יותר או פחות... לנמר אין כל השפעה על זה...
שמע... עם כל הכבוד לנמר אני שונאת את כולם באופן שווה... אחרי שאני אכיר אותך אני אחליט לשנוא אותך יותר או פחות... לנמר אין כל השפעה על זה...
D daughter of raist New member 14/10/02 #65 מה זה משנה, תגידו לי?! מי יותר מגעיל ומי יותר שונא אנשים, ומה טיגר חושב על זה...?! <הפכנו אותך לאיזה אליל, טיגר!!> נראה לי שאפשר להפוך את הפורום לפורום של אנשים מתוסבכים משהו... או חבולים ומוכים - תחליטו אתם! אני בכל אופן, אוהבת את כווווווווווווווולללללםםם!!!
מה זה משנה, תגידו לי?! מי יותר מגעיל ומי יותר שונא אנשים, ומה טיגר חושב על זה...?! <הפכנו אותך לאיזה אליל, טיגר!!> נראה לי שאפשר להפוך את הפורום לפורום של אנשים מתוסבכים משהו... או חבולים ומוכים - תחליטו אתם! אני בכל אופן, אוהבת את כווווווווווווווולללללםםם!!!
M MAX D New member 13/10/02 #45 לא הייתי אומר! איך אני אגיד את זה.... אני מגעיל... כן אני מגעיל... אני מגעילולון כזה... זהו פשוט איכסה עלי!!!
לא הייתי אומר! איך אני אגיד את זה.... אני מגעיל... כן אני מגעיל... אני מגעילולון כזה... זהו פשוט איכסה עלי!!!
Z zaradoz New member 13/10/02 #51 אני אני אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אני אני אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
T tali tal הקרימינלית New member 13/10/02 #52 סקוז מי...... תזכיר לי מי אתה.... ואיפה הבעעעעעע השני נעלם?
T tali tal הקרימינלית New member 13/10/02 #54 כמו זה .... מהשיר של ארקדי דוכין? (סתם סתם בצחוק... יאללה ישר פרצופים)
Z zaradoz New member 13/10/02 #55 למה? חסר לכם אידיוט? חכמים שכמותכם כבר מזמן לא יצא לי לראות הבעעעעע שהיה כאן קודם, טוב שהוא הלך.... התגעגתי (לטיגר) אז באתי אני, שמח כל כך...
למה? חסר לכם אידיוט? חכמים שכמותכם כבר מזמן לא יצא לי לראות הבעעעעע שהיה כאן קודם, טוב שהוא הלך.... התגעגתי (לטיגר) אז באתי אני, שמח כל כך...
T tali tal הקרימינלית New member 13/10/02 #56 חחחחחחחחחחח.... יפה לך..... ומה אלי לא ´תגעגעת? אפילו לא קצת...? טיפה?... משו...?
Z zaradoz New member 13/10/02 #60 לא ממש.... אם היה לי מושג אם מי אני מתכתב אולי הייתי מתגעגע אבל ככה? בלי פירוט? לפחות תזרקי רמז... משו... מידת חזיה אולי?
לא ממש.... אם היה לי מושג אם מי אני מתכתב אולי הייתי מתגעגע אבל ככה? בלי פירוט? לפחות תזרקי רמז... משו... מידת חזיה אולי?
T tali tal הקרימינלית New member 13/10/02 #62 נעים מאוד הקרימינלית... ומה זה השאלות האלה? אתה רוצה שאני אסתבך???????