אבד נמר כחול...

כמו שאני שמעתי...

מר... (הוא באמת נשמע לי קצת מריר) לא יבוא לפה יותר לעולם... טוב זה בטח בגלל הרוטווילרים בכניסה...

קצת קשה לי להאמין...../images/Emo12.gif

יותר הוא לא יבוא? המממ....אולי הוא ינסה את מזלו בעיר אחרת אבל קשה לי להאמין שהוא ינטוש כאן לגמרי. אז נצטרך לשים עוד מודעת "אבד נמר.." יותר סביר שהוא הלך לגייס כוחות להלחם חזרה -- ואני מקווה שאת בהחלט דואגת להעמיד אותו במקום כשהוא פולט את דעותיו הפרימיטיביות על המין הנשי והיותר מפותח (בינינו)! אז ספרו איך היה ה-
...

בלבול קל....

אני לא דיברתי על הנמרון אלא על מישו אחר שהיה פה וכתב שטויות שממש עיצבנו את החברים.... לקפה עדין לא הלכנו.... בטח נלך מאוחר יותר... לגבי דעותיו הפרימיטביות על המין הנשי.... ממממ..... את יודעת למה אלוהים יצר קודם את הגבר?..... כדי שתהיה טיוטה למוצר המושלם!!! (מי תחטוף היום מכות... ותחזיר כמובן)

שמעתי על ההוא!

אני בטוחה שיכנסו בו יפה אם הוא רק יעיז להראות את פרצופו כאן... בכל אופן, אם את מחפשת שותף ל"מכות" - count me in

שמעי....

מר בחור לומד עכשיו קונג (ט)פו אז נראה לי שבעתיד אני אצטרך שותפה למכות... אני אבנה תוכנית אימונים אינטנסיבית, אעביר לך אותה ויחד נגבור על היצר הרע של הפושטק הקטן!!!

gilshl

New member
כל מה שאני יכול לומר/להגיב בנושא זה

פחחחחחחחחחחחחחחחח, נראה לך שתוכלו לגבור על היצר הרע שלו? |גיחוך קל|.......|צחוק פרוע|.....|נחנק|... שיו זה היה טוב, לפחות על המחשבה ניתן לכן נקודה.

דבר ראשון - תרגיע!

אין ספק שנוכל לכסח את הצורה של כל מי שנרצה! שמעת על GIRLPOWER? חבל שתחנק...אלא אם כן זו הדרך היחידה להשתיק אותך, וגם אותו.. הנמרון הכחול והחבול! בכל אופן - טלי טל - אני ממתינה לשעת הכושר ולאות ממך! אז עכשיו אני רוצה לשמוע איך היה הטיול..מהנה? שוב קיבלתי הצעה לבוא לחיפה...מאיזה ידיד.. אולי יום אחד זה יתממש סוף סוף ואני באמת אוכל לראות במו עיני על מה כל המהומות של הפורום הזה...

מהומות?????

על מה את מדברת.... איזה מהומות????? היה נחמד.... הקפה הפך לקורונה (למרות שאסור) וסה"כ נהננו... אני קצת נטולת שינה.... אז.... אני פה... בינתיים

tankgirl21

New member
ומה איתי?

את לא מזמינה אותי לעזור לך? את לא מזמינה את טורין? זהו טורין נעלב מבילבו ועובר לבת של רייסט!!!!!!!

tankgirl21

New member
טוב ...../images/Emo5.gif

אז כמו שגם את הצלחת להבין מהשיחת טלפון שלנו, אני חולה, והיום זה רק מחמיר, אם כי אתמול בלילה היה יותר גרוע, נקווה שישתפר.

בוקר טוב...

אם את פה אני מבינה שאת לא בביצפר... לא נורא... אני אחרי לילה נטול שינה ומלא עצבים אבל זה יעבור... זהו, היום חוזרים בבית שלי, עד הפעם הבאה שנבוא... מה שלום כולם?

MAX D

New member
לכי לישון!!!!!!!

מה קורה איתך? אתמול הלכת לישון נגיד ב-5 . תפסיקי להתלונן על חוסר שעות ולכי לישון.

דבר ראשון...

הלכתי לישון בשעה 9:00 בבוקר וקמתי בשעה 11:30. וחוץ מזה... מי אתה שתגיד לי אם להתלונן או לא??!!!!!
ומה שלומך בבוקר מטורף זה?

אלימות.....

ממש לא.... הכל בחיבה.... הוא יודע שאני מחבבת אותו.... חוץ מזה איומים (עלאק) זה השם השני שלי) וזה נשאר בגדר שם

למעלה