אבד נמר כחול...

tygger

New member
../images/Emo108.gif כזה אולי?

אפשר לחכות שהוא יגדל טיפה...

../images/Emo46.gif זה חתול!

וכמה שאתה תחכה שהוא יגדל הוא עדין לא יהיה נמר למיטב ידיעתי. אני מחפשת נמר אחר. נראה לי שאתה יודע לאיזה נמר אני מתכוונת- הוא חמקמק כזה, מאוד קשה לתפוס אותו גם כשסוף סוף שומעים אותו או רואים אותו מבליח לרגע. הוא אוהב לנוע מאוד מהר ממקום למקום ויש לו חיבה למראות. מכיר....אולי? תמסור לו בהזדמנות שמחפשים אותו, למרות שנראה לי שהוא יודע, אבל הוא מעדיף להתעלם משום מה!

|בוקסאני מקווה שהכנסת לו כמו שצריך!

אחרי כזו התייחסות - מגיע לו - לא כן?
טלי - אני מאחורייך, מעודדת...

gilshl

New member
למה אין שוט כבר, מקל ביסבול, משהו

בסגנון אנימוכן להלוות.

תגיד לי משו....

למה אני צריכה להוסיף כל מיני אביזרים כשיש לי איברים אישיים שימושיים ביותר????????????? הרגליים שלי יותר טובות מכל שוט או אלת בייסבול...

!you go girl ../images/Emo8.gif

את תחזירי את כבודן האבוד של הנשים!! יש גברים מסויימים (ביותר) שנוטים לזלזל בנו - ואת תראי לכל הגברים והנמרים שבסביבה שאנחנו שוות הרבה יותר! ואנחנו יכולות יפה מאוד להרביץ בהם מנה הגונה כמו שאומרים, או אפילו חכמה (יש תקווה, נראה לך?) בכל אופן - אני בסדר - חבל שהיום נגמר. מה את עושה בערב? יוצאים? בלאגנים?

בדיוק הרגע דיברתי עם המוכה...

ואנחנו הלכים לאנשהו לשתות איזה קפה טוב ולטייל קצת.... ולגבי התקווה.... אני חושבת שיש תקווה... בסופו של דבר הטובות ינצחו!!!!

tygger

New member
הטובות לפיס לא.

כן, אנחנו נלך לשתות קפה. נראה מה קורה בקפה שם. וכן ראיתי את ההודעות אבל עבדתי אתמול על איזה מחשב אז לא ממש יכולתי לענות. מה קורא חוץ? אני רואה שעשיתן יד אחת כנגדי. יפה יפה. למה לא.

ברור, כאילו?! ../images/Emo11.gif

הרי זה מה שצריך להיות... נורא נחמד לשמוע אך אתה חוטף מכות מדיי פעם... אני מאמינה שזה לא מזיק, אלא להפך. במיוחד כשאתה מעצבן אחרים... כמוני למשל -- אז שאני לא אהיה בעד? מקווה שתהנו לאן שלא תלכו - ואם לא -- בטח תכתוב על המקום ביקורת נוקבת כאן, כמו על כל המקומות האחרים.... אחלה תמונה, אגב -- שלך ושל הח´ברה... כאילו מתוך איזו סדרת טלויזיה כזו.. עלו והצליחו. ושניכם - ת-ב-ל-ו-!

חומד...

בואי אני אסביר לך משהו.... אני אקח אותו למקום שאין בו אנשים, אין בו מלצריות, אין למקום בעלים, אין בו בירות (אלא אם כן הוא יקנה), אין בו מקומות ישיבה, אין בו צפיפות, אין חניה, מקום פתוח ולא סגור. ואז נראה אם יהיה לו על מה להתלונן!!!!

enjoy yourselves ../images/Emo140.gif

כמו שאומרים... המוכה צריך חבישה, משהו? עזרה ראשונה? טוב, את בטח כבר תטפלי בו יפה.. אני מניחה ואם לא.... -- לא נורא

אני מבטיחה....

אני אטפל בו הכי יפה שאפשר.... (עד שהוא יעצבן אותי ויחטוף מכות... ואז אני שוב אטפל בו..... וחוזר חלילה...) ככה צריך. לא?

tygger

New member
../images/Emo122.gif אותכם לאמא!

שמענו שמענו... מה יהיה איתכן בסוף. מעניין אם מר ** יבוא לתקן לי את עברית שלי היום, אה, אופס. הוא לא...

מתאים לך הצבע...

הכחול מסביב לעין....ואם כבר איפור - בד"כ שמים בשתי העיניים אותו צבע.. והכובע הזה.. אה, אופס - אתה בעצם מסכן... חבול ומוכה. יש על מה לרחם עליו תגידי, טלי?

למעלה