אבד לי קמע

crow magic

New member
אבד לי קמע

שמאוד אהבתי, של מכשף ימי ביניימי שניקרא אגריפה. לקמעות יש התנהלות משלהם, והם באים והולכים כשאתה צריך אותם, בנוסף לכך, הוא משך המון תשומת לב מאנשים. והרגשתי שאני צריכה להסתיר אותו רוב הזמן. אני תוהה אם אני צריכה לחפש אותו, או שהוא אבד מסיבה. הערות והארות יתקבלו בברכה. תודה, crow.

אני לא חושב שאת צריכה לצאת מגדרך

חפשי אותו כשם שאת מחפשת כל עצם אחר שאבד. את לא צריכה לצאת מגדרך (ולפי הודעתך, אני לא חושב שאת גם מתכוונת, נראה לי שכבר השלמת עם זה שהקמע הלך לאיבוד) כדי למצוא אותו. כמו שציינת, אם יהיה יום בו שוב תזדקקי לו, תמצאי אותו שוב. אותי מעניין לדעת, איזה קמע זה היה. תודה.

זה נשמע כמו הסיפור עם הטבעת...

ב:"שר הטבעות"

jbu

New member
לגבם

אין ממש מה לעשות אם נתחיל לחקור מילה במילה את ההודעה של מי שכותב פה אז נבזבז יותר זמן בסינון מאשר בעזרה, אם זה מישהוא שבה לפה כדי לצחוק אז שיקרא את ההודעה ויצחק או לא יצחק זה לא משנה אי אפשר לדעת מי בצד השני ומה הכוונות שלו כך שלדעתי אפשר לענות תשובה קצרה יחסית ולראות אם האדם מבקש הרחבה והוא רציני (לא שתמיד אפשר להבחין) אבל זה עדיף מאשר שמישהוא יצא מפה עם טעם רע בפה (לפחות לא בהתחלה).

THE gray

New member
אתה..

חף מפשע עד שאתה נמצא אשם... לא אשם עד שאתה נמצא חף מפשע..

אני לא יודע לגבי מלכי סייף

אך הנרי קורנליוס אגריפה (ובקיצור אגריפה) כתב יצירה גדולה מאוד, שכיום נקראת Three Books of Occult Philosophy. במסדר שחר הזהב השתמשו בה לא מעט לרקע תיאורטי (וגם קודמם, אליפז לוי).

למעלה