אבד בתרגום?

ויש פה עוד נקודה

שגם אני בעוונותיי מפספס, וגם את פיספסת, אבל טייגר לא.

"ברור שצריך לעשות את בעדינות ובצורה מכובדת" -- בניגוד למה? להגיד לה "את זיון שלי להערב, אני מקווה שגילחת אחרת אני מזמין לך מונית כבר עכשיו"? חחחח
"ולדבר על זה עם כל הכבוד הראוי לכך" -- את מתחילה להבין עד כמה זה נשמע כבד, במיוחד כאשר דברים הם טריים כל כך? -- "ולא כאיזה הסכם נישואים" -- אז כאיזה הסכם זיונים אבל בצורה מכובדת? מתחילה להבין את הבעיה..?

"אז ברור שאתה צריך להבהיר לה שאתה כרגע רק מעוניין בסקס" -- ושוב התעלמת מכך שמהמילה הראשונה שנאמרה ביני לבינה ועד שנוצר מגע מיני (נשיקה, מזמוזים וכו') לאו דווקא היו שיחות עןמק. ייתכן שהיו שיחות קצרות בודדות, או שיחות חולין מזדמנות עד שהיה מפגש ובמפגש יש כבר מגע מיני שיוביל באופן טבעי לסקס. לפי השיטה שלך, עליי לייצר בכוח דינמיקה שבה יש שיחות שבהן אני יכול להבהיר זאת מראש, מבלי לזרוק את זה משום מקום, או לתמרן את השיחה לשם.

מתרגשת12

New member
אז אולי תזמין את תייגר לסטוץ

ותגמור עיניין

אני אישית התעייפתי , ברגע שזה הופך לזיוני שכל החשק שלי יורד

עצם הכתיבה בפורום

יש לה גם את המטרה של ללמוד משהו או לחדד משהו, ואם התעייפת מקריאת הדיון הזה מתוך כוונה לצאת מזה עם סטוץ או טקסט מגרה -- מצטער שאיכזבתי. אני עלול לאכזב אותך שוב.

אתה מסבך מה שלא מסובך

נניח שפגשת מישהי ויש לך אליה משיכה מינית חזקה - יכול להיות כמה מצבים:
1. שהיא גם תימשך אליך באותה מידה ותמצאו עצמכם מחליפים נוזלים עוד בטרם הספקתם אפילו חדעת את שמה/ו.
2. שהיא גם תימ שך אליך אך משהו יעצור אותה והיא תעשה את ה"שיחה" הידועה - אני לא בנויה לסטוצים ואז פה יש אפשרות לשיחה מעמיקה ומבררת.

3. שהיא לא תימשך אליך מאוד אבל יש על מה לדבר. ואז היא תרצה "להכירך" לפני שהיא מחליטה משהו.
4. שהיא לא תימשך אליך כלל וכלל.

וההיפך כמובן.

לכן אני אומרת שאין טעם להצהיר הצהרות עוד לפני. אין טעם לבנות תסריטים מתסריטים שונים.
והאחריות לכל מה שנעשה היא של שניכם.

הבעיות מתחילות שצד אחד חושב שהוא במקום אחר ממה שהוא נמצא.... אבל בירור זה נעשה אח"כ.... זרום .

אני לא מסבך

אני מסתבך חחחח

ממה? מהציפיה שאינה מעשית אצל אנשים מסוימת לשים את כל האחריות על הגבר להבהיר מראש "שמא היא תבין אחרת", ואני שוכח שהציפיה הזאת מיודעת בעיקר כניסיון למנוע מצב שבו גבר הוא זיין סדרתי, ונוהג לפזר הבטחות משתמעות או מפורשות רק כדי להשיג זיון שאחריו אותה אישה תבין בדיעבד שהוא עשה עליה תרגיל.

במקרים אחרים, מדובר באנשים שהם לא עד כדי כך מתוכננים ואינטרסנטיים, ואכן מיותר שיצהירו מראש על מפת התרחישים שציינת חחחחח.

אני למשל אספר לך שהייתה מישהי במשך כמה פגישות טענה בפניי שאינה מרגישה בשלה לסקס. לא רציתי לחתוך ממנה, כי הרגשתי שכיף להתחבק איתה, להתנשק איתה, שיש לה מגע ממכר וכו. אבל מה קרה? עם הזמן היא שאלה "מה? אתה לא רוצה לשכב איתי?". אז שכבתי איתה... והסקס? היה ממש על הפנים באופן שהבנתי שהסקס איתה זה הדבר הכי גרוע בכל מה שחוייתי איתה עד אז.

הבנתי שזה מקרה אבוד מבחינתי, כי מצד אחד אין לי רגשות חזקים אליה (ולכן אינטרס להיות סבלני עוד יותר ממה שהייתי) ומצד שני הסקס איתה פשוט גרוע.

כמובן שהיא פירשה את זה שאני זממתי מההתחלה רק לזיין אותה ולזרוק אותה, ושמעולם לא פגעו בה ככה -- שאני ממש הזבל שבזבלים והיא הייתה מכבדת אותי הרבה יותר אם הייתי מראש אומר לה שמההתחלה תיכננתי לזיין ולזרוק אותה. מאז למדתי לא להתעסק עם מטומטמות

אז... אתה מחזק את דבריי

האחריות לברר את רצונותינו היא על שני הצדדים.
אני לא רואה שום מקום בהצהרת כוונות. אם שני אנשים בוגרים מגיעים למצב של החלפת נוזלים זה כי הם שניהם רצו בכך.
אני לא רואה שום מקום לעצור את הזרימה החופשית והטבעית בין שני אנשים.
כן רואה לנכון לשוחח ברמת תיאום ציפיות אם יש המשך לכך ואז יש מקום, לשני הצדדים, להבין ולראות אם מתאים מה שהשני רוצה ואז צריך להיות הכי ברור שיש ולהגדיר ביחד מה רוצים. כל זה כחלק מתקשורת פעילה בין שני אנשים.

לא יודעת אם אילו נשים היית - אבל ככה לטעמי נוהגים אנשים בוגרים.

בהחלט מחזק

וגם את מה שכתבת עכשיו שבהחלט עושה לי סדר בראש, כי הייתי צריך פידבק מחזק כזה.

חילופי נוזלים במוקדם מאשר במאוחר, בנויים על זרימה חופשית וטבעית בין שני אנשים -- ואין שם מקום להטלת אחריות על אחד מהם.

אני מסכים לגבי החידוד שלך לגבי ההמשך, כי זה לא משהו שקורה סתם מעצמו -- ההמשך אומר ששני הצדדים מעוניינים בהמשך מעבר למגע המיני הראשון ביניהם (שעושה הרבה "שכל", במיוחד אחרי שישנים על זה). במקרה כזה, זה הרבה יותר בהקשר לעשות תיאום ציפיות מאשר במצב שבו לא היה שום מגע, וכל הדיון הוא תיאורטי.

את לא יודעת עם אילו נשים הייתי, שהן אנשים בוגרים -- אולי כי הייתי לא מעט עם נשים שאינן אנשים בוגרים וזה שורש הבעיה... מצליח לי עם נשים בנות 18-45. מיותר לציין שבטווח הזה אין רק "אנשים בוגרים", אבל יש כן אנשים שנראים ממש טוב וגם סקרנים לגבי מין, ובעלי קלות-דעת נוחה במיוחד... ואז יש עניין של בהטלת האחריות עליי... גם כאן עזרת לי לחדד משהו.

וסתם כי אהבתי את המיפוי הזה

אני נוהג לעשות מיפויים כאלה

1. זה התרחיש הנפוץ אצלי, ולכן מה שקרה כאן בדיון -- ובמיוחד התשובה שלך ושל טייגר - מחדדות את חוסר הרלוונטיות של תיאום ציפיות קל וחומר ברמה של "לדבר על זה בצורה מכובדת".
2. במקרים שזה קרה לי, לרוב היא הייתה צריכה "לישון על זה" ולא לחזור אליי כמובן -- כי אף אחת לא אוהבת לשמוע "לא", אפילו על שאלה שהיא עצמה הייתה עונה עליה "לא"... זה לא בריא לאגו הנשי.
3. מפגשים בתרחיש 1, גרמו לי לחוסר סובלנות לתרחיש 3. אני מודה שבגלל שאני ממילא לא גבר שלחוץ על חילופי נוזלים כמה שיותר מהר -- יוצא שתרחיש 3 אומר שהיא לא מרגישה בנוח אפילו להתנשק ולהתמזמז איתי -- לפני שהיא מחליטה משהו -- אני כבר החלטתי: לא מעוניין.
4. כאן זה פשוט

ידידי

תראה כמו שאמרתי לך אז לדעתי סטוץ חד פעמי כמו במסיבות חילופי זוגות הוא הכי נוח,יש הרבה בחורות אוהבות את הריגוש של החיזור שיש עוד כמה ברקע והיא יכולה לזרום ולקבל!
א.חלק יעשו זאת בכדי שתסגור להן ערב פנוי או שתוציא אותן לאכול או לשכוח אהבה נכזבת .
הכרתי בחיי כמה חולות מין ולא נגעתי ברובן כי הן סבלו מהפרעת אישיות וחלק היו על כדורים וכו .
לגבר בימינו אם הוא לא מחוזר ברמה טובה ,יצטרך קצת לחרטט ולעגל פינות ,דוקא הגברים הכנים והאמיתי נופלים ביחס גרוע ובנפנוף ,אם עשית לה את זה זה יורגש מה שנקרא.
אותך לא מעניין הווטאספ שלה הודעות גנובות ידידים וכו ,אתה כבר תשים לב עליה מי היא ,הן משדרות את זה ולכן אתה תהיי חכם רואה וקורא את התנהגותיה וזורם.
היא כבר חשה למה אתה רוצה אותה שתדע רק.

היא צריכה להיות מנוטרלת מעצמה בנושא המיני ,הכונה כמו אצלי הן עשו את שלהן 3 היו נשואות יש ילדים אז אך אומרים הכל אחרת ,גם התייחסות לזוגיות היא אחרת ,ישנם כאילו שיצטרכו להביא בושם או מתנה או פיצה לילדים או סגריות בכדי לקבל ,כל אחד מה שהוא סוגר.

בסופו של דבר אצל רובן הנורמטיביות והבוגרות והאחריות לעצמן אם זה מתמשך זה גורם לבלבלה בראש ובלב.

Rodriko

New member
אני חושב אחרת

כל ההגדרות האילו שוות לתחת מי יודע אם תזין אותה ותתאהבו אחד בשני בטירוף ובעצם תגלו שזה מה שחיפשתם, להגדיר מראש מה מחפשים זה ניסיון שליטה של האדם בחיים מה שכולנו יודעים שאין לנו.

נכון

"להזהיר מראש" שאני מתכוון כן (להזדיין איתה?) אבל לא (להתאהב בה?) זה קשקוש בלבוש, במיוחד כאשר אם עדיין לא הזדיינתי אותה, מה הטעם לציין זאת מראש שזה עלול לקרות, ואז במצב כזה, עלולות להיות הסתייגויות לגבי דברים שהיא אולי תרצה (ואולי לא).

Infin1ty

New member
נשים גם חושבות מהאיבר מין שלהם

ומן יצר החרמנות שלהן, יצא לי לחוות כמה נשים ש"איבדו את הצפון" ושכחו את הדבר הבסיסי של כבוד בעקבות יצר חרמנות.
אין להאשים רק את הגברים, אז אולי כפי שרשמת יש גם נשים כשהכוס רטוב, המוח לא חושב כמו שיש גברים כשהזין עומד, המוח לא חושב

Anigodin75

Member
נכון קרה לי לא פעם שבניגוד גמור למה שסיפרו לי - אני הייתי צריך להיות המבוגר האחראי, או במילים אחרות - הגיבור.
זה שכובש את יצרו.
כל מיני 'אבל רק תשחק איתו קצת שם', 'אל תכנס אבל אני רק רוצה להרגיש אותך קצת'. ולא משנה ששאלתי אם היא לפחות לוקחת גלולות שהיא מציעה הצעות כאלה - כי שוב זה היה 'לא, אבל נו. רק קצת'.
ואיך להגיד בעדינות ובלשון המעטה - אני לא נוטה לצאת עם אהבלות.
ככה שהאמת, למרות שרוב הבחורות באמת אחראיות וכו - עדיין מפתיע אותי כל פעם מחדש להתקל באחת כזאת שכשהיא חרמנית - אללה ירחמו.

בהחלט כדאי לסגת

מסכים איתך. אתה לא באת לשחק ב"רק להרגיש אותה קצת", או שעושים סקס כמו שצריך ואז חשוב שזה יהיה מוגן, או שלא משחקים בקקי.

Anigodin75

Member
במקרה הזה זה לשחק בפיפי, לא בקקי: )
בכל מקרה, אני מבין למה התכוונת, אבל דיברתי על בחורה שרוצה סקס מוגן והכל אבל גם להרגיש על אמת. ולא שמשהו יבוא על חשבון משהו.
אבל איכשהו בשל חרמנותה כי רבה, הרציונל אצלה לא מצייץ לה בטוויטר שהיא לא משחקת בקקי או פיפי אלא באש.

בגדול

אין לך שום דרך לדעת על רקורד של מישהי ששוכבת איתך בפעם הראשונה, וגם לא בפעם העשירית אם זאת לא מישהי קבועה ברמה כלשהי של בלעדיות. בכל מקרה אחר, יכול להיות שאתמול ביקרו אצלה מניין של אריתראים שהיא ביקשה מכל אחד מהם "רק להרגיש אותו קצת"

Anigodin75

Member
אם אתה מדבר על בגדול אז בגדול דווקא כן אפשר לקבל מושג אם אתה מקשיב לבחורה ולא רק מדמיין אותה גונחת כשאתם מדברים בפאב או איפה שלא יהיה ואם אתה שם לב לעוד דברים בהתנהגות שלה חוץ מלגודל של הציצי שלה.
זה לא מדע מדויק אבל מושג בהחלט אפשר לקבל.
ובלי קשר, אני יותר דיברתי על הריון לא רצוי ולאו דווקא על מחלות כאלו ואחרות.
כי אני מתאר לעצמי שיש הריונות שהתחילו מ'רק להרגיש אותך קצת' שגם רק מזה יש כאלה שיכולות להתפס.
אבל זה גם נגרר אחר כך ל'נו, רק את הכיפה לשניה ותצא.....אוי זה כזה נעים תכנס רק עוד פעם אחת....תכניס עוד טיפה... רק עד האמצע....נו, אתה כבר כמעט בפנים...איזה כיף להרגיש אותך... תכנס עוד מקסימום תגמור בחוץ... טוב גם ככה הלך עלינו אין טעם שתגמור בחוץ'

לי בא

New member
חחחח

קרעת אותי מצחוק.
כשהכוס רטוב המוח לא חושב...
כל כך נכון

emily88

New member
אני מעדיפה "לא רואות בעיניים כשאנחנו חרמניות"

מאשר חושבות מהטוטי. יש?
אגב, שמתם לב שזין זו מילה ממש יפה אבל כוס לא?
זה לא משקף את הדבר המקסים הזה בין רגלינו הנשיות והחלקות.

למעלה