אבד בתרגום?

emily88

New member
אף פעם לא חשבתי שפרטנר שיקיים

איתי סקס ללא מחוייבות יעשה זאת עם אחרות?
וואי סיס, את ללא ספק תמימה.
ולא רק זה, מי צריך שהפרטנר יעשה זאת שאני יכולה לעשוצ זאת בעצמי. זה הרעיון של "ללא מחויבות" :)

מתרגשת12

New member
אם אני לא טועה

סגרנו עיניין על זה שאני חסרת ניסיון ושוב כל מה שאני כותבת זו מנקודת המבט שלי
ואני מאד נהנת מהלימודים , אבל הדרך ךתואר שני עוד רחוק , אז לא להיות קשה אתי

emily88

New member
חלילה קשה.

יש משהו חביב בלראות מישהי כל כך שונה בנוף :)

Tiger Steve

New member
להיות בהיר בכוונות שלך

בהירות בכוונות שלך היא דבר קריטי. אם תהיה בהיר בכוונה שלך לא תצטרך להצהיר שום דבר. זה יהיה ברור ומובן.

דבר שמכשיל קצת את הבהירות בכוונה שלך כרגע היא שההגדרה של מה שאתה רוצה מכילה את מה שאתה לא רוצה.
כמו לוליין על חבל שרוצה לא ליפול. אם הוא יחשוב 'לא ליפול מהחבל' הוא ייפול. לעומת זאת אם הוא יחשוב 'ללכת ישר ולהגיע לצד השני של החבל' הוא יצליח! אז מה אתה *כן* רוצה?

בהירות בכוונה זה נקודת מפתח חשובה בנושא הזה.

הנקודה הבאה היא עקיבות בין המחשבה המילים וההתנהגות. אם תהיה סתירה בניהם- אתה לא תהיה עקיב והבחורה תרגיש את זה ותרצה להתרחק ממך.
עקיבות זה סוג של כנות עמוקה. זה לא בהכרח במילים אבל זה יכל להיות במילים.
אני לא רואה כל רע בלהגיד לבחורה "אני מתחיל איתך עכשיו" או "אני רוצה לשכב איתך" (כל עוד זה לא נאמר בצורה מטרידה כמובן).

בשורה התחתונה זה לא מה שאתה אומר, זה הבהירות בכוונה והעקיבות שלך שקובעים מה יקרה באינטרקציה. ויש עוד מלא אבל כבר חפרתי מספיק נראה לי.

מתרגשת12

New member
אני אישית מוכנה שתעשה עלי סטאז'

אפילו במילים שלך אתה כבר נשמע כמו פסיכולוג סקסי
כמה עולה התענוג של לשכב מולך ולזיין בשכל?
אבל זה רק בתנאי שאתה יושב מולי בלי ...

Tiger Steve

New member
אין כסא רופא עדיין אבל יש לי ספת מטפל

ולמקרה שלא ידעת אני נראה בדיוק ככה:

יופי

זאת תשובה שבאמת אפשר לעשות איתה משהו ולא לכתוב אותה בתור פתגם.

גם האינטואיציה שלי מכוונת לכך שכל עוד המילים שלי עקביות ותואמות את המעשים שלי -- אני את שלי עשיתי. אם מישהי בחרה להבין משהו שלא אמרתי, היא תעשה זאת ממילא עד שהיא תחליט שהגישה שלה לא מקדמת את ענייניה.

שים לב שכתבת כאן משהו שרוב הגברים כותבים ההפך ממנו (כולל כל מיני אמני פיתוי שעם השנים הבנתי שהם טובים בעיקר מול ילדות ברמה הרגשית שיכולות לקיים יחסי מין ברמה חוקית וברמה הרטורית-שיווקית הן "נשים").

אני מסכים איתך שאין שום טעם להסוות את הכוונות שלך, ולהעמיד פנים שפנית לאישה סקסית רק מפני שבמשך 10 דקות אתה רוצה לדבר איתה על מזג-האוויר והשלכותיו השונות בבירות העולם שבהן ביקרת
אבל במקביל.... בלי שהיא מרגישה... אתה חותר לתחתוניה והיא מוצאת את עצמה פשוקת-רגליים שכרוכות סביבך שעות ספורות לאחר מכן מבלי להבין איך זה קרה
שוב נפלתי בפח היא מספרת לחברותיה... חשבתי שהוא איש עסקים שמטייל בעולם, וסוף סוף מצאתי את גבר חלומותיי

ידידי

תראה כמו שאמרתי לך אז לדעתי סטוץ חד פעמי כמו במסיבות חילופי זוגות הוא הכי נוח,יש הרבה בחורות אוהבות את הריגוש של החיזור שיש עוד כמה ברקע והיא יכולה לזרום ולקבל!
א.חלק יעשו זאת בכדי שתסגור להן ערב פנוי או שתוציא אותן לאכול או לשכוח אהבה נכזבת .
הכרתי בחיי כמה חולות מין ולא נגעתי ברובן כי הן סבלו מהפרעת אישיות וחלק היו על כדורים וכו .
לגבר בימינו אם הוא לא מחוזר ברמה טובה ,יצטרך קצת לחרטט ולעגל פינות ,דוקא הגברים הכנים והאמיתי נופלים ביחס גרוע ובנפנוף ,אם עשית לה את זה זה יורגש מה שנקרא.
אותך לא מעניין הווטאספ שלה הודעות גנובות ידידים וכו ,אתה כבר תשים לב עליה מי היא ,הן משדרות את זה ולכן אתה תהיי חכם רואה וקורא את התנהגותיה וזורם.
היא כבר חשה למה אתה רוצה אותה שתדע רק.

היא צריכה להיות מנוטרלת מעצמה בנושא המיני ,הכונה כמו אצלי הן עשו את שלהן 3 היו נשואות יש ילדים אז אך אומרים הכל אחרת ,גם התייחסות לזוגיות היא אחרת ,ישנם כאילו שיצטרכו להביא בושם או מתנה או פיצה לילדים או סגריות בכדי לקבל ,כל אחד מה שהוא סוגר.

בסופו של דבר אצל רובן הנורמטיביות והבוגרות והאחריות לעצמן אם זה מתמשך זה גורם לבלבלה בראש ובלב.

מחזק את דברייך

בהתחלה לא מעניין אותך כלום מלבד לא ליפול על מטורפת או אהבלה. כל עוד מדובר על מישהי נורמלית ובוגרת, זה באמת לא דורש כאב ראש מיוחד, לא משנה איפה פגשת אותה ומה בדיוק היה בזיון איתה, או חצי זיון איתה, או רק כוס קפה ומזמוזים חחחח.

לגבי חפרנות/פרשנות/חקרנות יתר על הזיון הראשון -- יוצא שמי ששואל יותר מדי שאלות, שומע גם יותר מדי שקרים

בגדול, הכלל שלי לעצמי הוא הודעה נחמדה בסוף היום שלמחרת הזיון הראשון (זה מבחינתי לא ליפול על נלהב מדי או מנוכר מדי), ומשם לשחרר עד שהיא תיצור קשר ביזמתה. זהו, במקום הזה סוגרים עניין ולא ממשיכים לטחון את הראש על זה, ובמיוחד סטוציונרים כמונו פנויים לחפש את הבאה בתור עד שהקודמת תפגין נוכחות, אם לא, תוך כמה ימים ממילא שוכחים ממנה.

במצב שאתה משקיע יותר מדי בתיאום ציפיות לפני הזיון הראשון, אתה סובל אחר כך אחריו, כי אתה מנסה להתאים את ההתנהגות שלך ולפרש את התגובות שלה לפי הציפיות שעשיתם קודם -- ובמקום הזה אלוהים יושבת למעלה וצוחקת על כולנו.

מתרגשת12

New member
אני יוצאת לאמבטית שמש במרפסת

לפני שהילדים יחזרו הבית מוכן האוכל על האש הסלט על השולחן , הילדים צריכים עוד מעט לחזור ומיד אכין גזוז
אל תפציצו בלעדי...
והכי חשוב , למה אי אפשר להפגין מחוות רומנטיות למי שמראש היה מוסכם שזה רק סקס , אז מה , מה יכול לקרות ?

למעלה