אבא

רוח ים

New member
אבא

ביתי... ביתי היקרה אבא חזר מן הספר הביטי ביתי... תמונותיו חיות הן נעות למקצב הרדיו הישן חיכינו רגע רגע לזמן המיוחל והנה הוא כאן עכשיו ביתי... למה בוכה את אבא בדלת רוצי... ראי מה הביא לך הפסנתר הקרוע כמו קורא שירה מידיו המנענעות של אבא אשר יצא עם עת ערב ועתה שב הוא שב הביטי ביתי הקלידים נעים כמה נעים הביאי כסא נוסף הכינותי אוכל וכל משפחתי איתי... ביתי... אבל אמא... לא אבא הוא זה שני חיילים עצובים אמא שני חיילים עצובים בוכה אני אמא הוא לא ישוב הלך אבא הלך ולא ישוב... כל הזכויות שמורות ©

אנגלינה

New member
רוח ים

זה יפיפה מה שכתבת אבל כואב ביותר......... הצורה שזה נכתב מפיה של ילדה תמיד מרגש אותי מחדש אנג`לינה

Lonely_Angel

New member
השיר והעולם הממשי

משוררת חביבה שירייך נוגעים עמוק וחודרים מבעד לסופה, מראים המון דברים על העולם האמיתי ורמזים בהם כתובה האהבה... לעולם לא אדע איך להגיב, לעולם לא אדע מה לומר, מה שאת כותבת אף פעם לא שמעתי, אף פעם לא ראיתי ואף פעם לא ידעתי. כישרון שכזה וכול כך הרבה דברים שיוצאים בכתיבה הזו, השירים הם בעצם החיים, החיים של כולנו... למרות שרובינו לא יכולים לכתוב בצורה מיוחדת עדיין כולנו בעלי כוחות כולנו נוגעים במקום כולשהוא בלב, כמה נוגעים במקומות כואבים כמה נוגעים במקומות רגועים. אני מאבד את מחשבותי ומילותי, כולי מבולבל ולכן איני יודע כיצד להגיב אבל קשה שלא להתאהב באדם כמותך, הכתיבה והדברים שאת מסתירה בפנים, כאב אישי ודברים אחרים שהמון אנשים אינם רואים... תודה לך שאת משתפת אותנו בעולמך, ותודה לך שאת נוגעת בליבנו ביי ביי }{ אוהב אותך אלעד

רוח ים

New member
מזל טוב מקסים שלי }{

האדם הכי יקר לי זה אתה... ``אין לי אחר לגרש עננים ממצחי לחדש את האש לנחש את כוחי מי יחזיק בי מי יביט מבט... כמו נשיקה מי מי אם לא אתה`` (לקוח מתוך נוסח עיברי לשיר שביצעה רחל שפירא) אוהבת אותך חלק מליבי אתה תודה לך!

זהרי

New member
עושה כי...

עושה כי.. כל מילה של הכותבת נבחרה בקפידה עושה כי כל מילה של הכותבת מצאה את תבניתה עושה כי כל מילה של הכותבת כוונה לקוראת.. נגע לליבי זהרי

זהרי

New member
אין בעד מה

כל אומן באשר הוא או יוצר..יודע את יצירתו ביום הוצאתה לאויר ביצירה אין עניין של פרסום או רצון להתפרסם.. היצירה הינה הפרסום וכל אומן שואף להיות יותר מעצמו בכל יצירה.. וכאשר בכל זאת בא הפרסום והפרגון... אשריו הוא ... מכל הלב.. לך רוח ים זהרי

*קסנדרה

New member
רוח ים

רוח ים השיר עצוב, עצוב. לצערי לקוח ממציאות חיינו. כתוב יפה. תיקון קטן: צריך לכתוב בתי (הבת שלי) ולא ביתי (הבית שלי). קסנדרה

למעלה