אבא של נועם..

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

מי בעד לארגן מפגש בפסח באחד הימים, בשוק דיזנגוף? אני מוכן לקחת על עצמי את האירגון. תמיר.

תמיר1991

New member
אני ממליץ על יום שישי הבא, ה- 4.4.

ניפגש בכיכר דיזנגוף, נאמר בשעה 10:00. רק צריך שאריק יאשר. מי שיסיים שם, יוכל להיכנס לסנטר ולחנויות שבו. מה דעתכם? תמיר.

python 4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמצויין.

אריק בבקשה תאשר..

חברה זה ממש לפני הסדר

זה מאוד לא נוח, תקבעו בחול המועד, למשל 9.4.04 מה דעתכם?

יום שישי הבא אינו ה-4 בחודש...

אלא השני בחודש. כמובן שאני נותן את ברכתי למפגש, ואחשוב עליכם כשאסתובב בין דוכני הבולים באמסטרדם... (האמת שאני נוסע לפגישות עבודה, ובספק רב אם אראה קצה של בול, אבל לחלום לא מזיק).

לכמה זמן אתה נוסע?

שאלה חטטנית, שמשמעה "האם תהיה שם מספיק זמן בשביל לחפש דוכן גלויות, לקנות אחת, לכתוב מאחוריה "ד"ש מאמסטרדם, אבא של נעם", לבייל (אפשר במלון) ולשלוח (אפשר גם במלון) אלי?" ובכל מקרה, אל תשכח את השנל"ל עבור רון...

והצעה לבילוי באמסטרדם:

(מתוך "גלריה", הארץ): * דנטה גבריאל רוסטי באמסטרדם. במוזיאון ואן גוך באמסטרדם מוצגת עד 6 ביוני תערוכה מיצירותיו של הצייר האנגלי דנטה גבריאל רוסטי (1882-1828), ממייסדי התנועה הפרה-רפאליטית, שביקשה לשוב אל הפשטות ואל התוכן המוסרי של הציור האירופי שקדם לרפאל. התערוכה עמוסה בציוריו הידועים דמויי החלום של רוסטי, שבמרכזם נשים אדומות שיער, יפות וחושניות, שנראות חידתיות על רקע ימי-ביניימי. עוד בתערוכה: רהיטים, תצלומים ותכשיטים של האמן. מוזיאון ואן גוך. Paul Potterstraat 7, אמסטרדם. טל' 0) 20-551-2525).

תמיר1991

New member
אז רגע... נדחה את זה ל- 9 לחודש -

כדי שאריק יוכל להגיע! מה דעתכם? תמיר.

python 4

New member
9/4 - מצויין גם לי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם לאַלוֹנַה. אז אנחנו 4, צריכים עוד 6 למניין.

../images/Emo6.gif למה אתה בכלל מנקד

אני ניקדתי כי כשכתבתי אלונה בלי ניקוד, אמרו לי שזה תפוס. טוב, אני יודעת בשביל הקטע
, פיתוני, שתהיה עם חוש הומור כל החיים שלך. זה עוזר המון בחיים.

python 4

New member
../images/Emo9.gif

אַנִי אוֹהֵב לנַקֵד מִילִים. לצַעַרִי זוֹ אָמַנוּת שֵפַּסָה מִן הַעוֹלָם, וחַבָל. לדַעָתִי אַסוּר הַיָה לֵלַמֵד אוֹתַנוּ לִקרוֹא בּלִי נִיקוּד. לא כּוֹל שַפָה יכוֹלַה להִתגַאוֹת בּעוֹשֶר הַסִימַנִים הַדִיאַקרִיטִים שֵלַה.

למעלה