אבא של נועם..

wow איזו סבלנות

לנקד במדפסת, זה כאב ראש אחד גדול

python 4

New member
כמובן, הרי מיניתי אותך לאחראי אאל"ט

אם זה יהיה ביום שישי זה נהדר, אבל צריך לבדוק אם השוק מתקיים שחול המועד. למה שלא יתקיים?

Mercyful God

New member
אני אשמח לבוא ...

בתנאי שקיפוד יצטרף אלי, ויהיה לי קשה לשכנע אותו .

מה בלי קיפודים אי אפשר לבוא../images/Emo6.gif

סתם, נשמח לראות את שניכם ולהכירכם.

אם ב-9, זה נהדר.

ככה גם אני אבוא. לאש"י - אשלח גלויה. לאלונה - אחפש חתול. שנל"ל לרון כבר הזכרתי. נראה מה עוד אפשר יהיה למצוא. אני נוסע בסך הכל לשלושה ימים, וחוזר במוצ"ש. לא תספיקו אפילו להתגעגע. ואם יהיה מחשב במלון, בוודאי תשמעו ממני.

Mercyful God

New member
אריק , אם אפשר :

עטים של המלון . וגלויות חינמיות אם אתה נתקל בהם . (= תודה .

dan the man

New member
יש יש יש יש יש

ב9 באפריל זה הכי מצויין שאפשר!!!!!!!! כי בשנת 1991 אחרי סוף מלחמת המפרץ אני נולדתי ... אז אם המפגש יהיה ב9 באפריל שזהו היום הולדת ה13 שלי ...בר מצווה... אז כולם יוכלו להכין לי מתנות כמו מטבעות ושטרות מכל העולם ויכולו לתת לי כמתנה את המטבעות שחסרים לי להשלמת כל הקומפלט המלא של מטבעות ישראל (60 מטבעות בסך הכל)

python 4

New member
מזל טוב דן!

אבל בבר מצווה שלך אתה תתפנה מהמשפחה ותבוא להיפגש עם כמה אנשים מוזרים מהאינטרנט? אבל זה טוב, עכשיו שתהיה בן 13 אתה יכול להוסיף לנו למניין.

dan the man

New member
אל תדאג אני מסודר

ב9 באפריל אני יהיה פנוי וגם ככה תכננתי לנסוע לדיזינגוף סנטר לקנות שם קטלוג מטבעות של קראוס... כי ב22 יש לי מסיבה באולם (כולם מהפורום מוזמנים אבל הודעה רישמית אחרי זה) ב10 באפריל אני יוצא לפיקניק אם חברים... וב16 באפריל יש לי עליה לתורה, וב3 באפריל יש יריד אספנות באשדוד אז אני הולך לשם

למעלה