אבא של ידין

שרונסקי

New member
זהו, שאכן צריך להזהר כשמעלים תכנים

לא מודעים, והטענה של אבא של ידין היא שהתת מודע לא סתם נשאר מוחבא. יש סיבה, כי המוח לא רוצה לזכור. ואם כך, האם זה נכון לעלות זאת כן למודע. וזו באמת שאלה גדולה וחשובה. בכל מקרה, אין ספק שצריך לצעוד בין הנתיבים, כשבצד אחד לא להנחית פצצות שהמטופל לא יכול להכיל אותם (כמו שאולי קרה קצת בטיפול של ידין? אני לא בטוחה, כי אצל ידין ההתפרקות התחילה לפני הטיפול, אבל הכוונה מובנת, ומצד שני, לא להיות סתמי ופושר מדי, באמת לאפשר ואף לעזור לטיפול להתקדם ולהתפתח.

לגבי הסטראוטיפים -

שני דברים: 1. יצא לי להתקל באנשים כאלה, ממש במציאות.. ההבדל הוא שבמציאות אלה אנשים דיי מטומטמים ופה היה דיסוננס בין ההתנהגות הסטראוטיפית לבין התכנים שהיו דווקא רציניים ועמוקים. 2. לדעתי זה ששמו אותו בצורה כזאת עם מבטא כאילו זה מערכון של הגשש, יש פה נקיטת עמדה בויכוח שלהם: זה העמיד קושי לגלות אמפתיה כלפי המנחם הזה, מה שהחליש את הטענות שלו שדווקא נוסחו לא רע בכלל. אז היה פה ויכוח מעניין אשר שתי העמדות מנוסחות טוב רק שמצד אחד יש איזה אשמאי נרגן ומצד שני יש אדם רגיש ומחובר לעצמו... אולי המחברים חששו שהטענות של מנחם יראו צודקות מידיי בעיני הצופים.

כן, יכול להיות

אני ממש כעסתי עליו (טוב, הזדהיתי עם ראובן בקטע הזה
). מה שבטוח, בחיים לא הייתי מנחשת שידין אשכנזי. מה, לא?

אבל הדמות של ידין

מה זה האבא האשכנזי הזה שהביאו לו??
הם מצפים שנאמין לזה?

drorhaim

New member
שני דברים

דבר ראשון, ידין הזכיר באחד הפרקים הראשונים שאמא שלו היתה "פרנקינה כזאתי" כלומר אמא מפנקת ולא ביקורתית, בטח בהשוואה לאבא (יכול להיות שזה סטראוטיפי, אבל זה בדיוק מה שהוא רצה להגיד). אגב, זה מאיר באור די אחר את אבא שלו: גזען גזען, אבל להתחתן הוא בחר עם מישהי מזרחית (אולי כדי להתרחק מהעבר שלו??) דבר שני, השחקן ליאור אשכנזי הוא לא אשכנזי ולא גרוזיני. הוא תורכי (מצד שני ההורים).

תלתלית

New member
אני חושבת שהדעות הקדומות של

מנחם, משמשות עבורו - כמנגנון הגנה. ובתוך תוכו גם הוא עצמו יודע שזה לא באמת ככה בחיים. לדעתי, מבחינתו,
רק ההבחנות המעפנות שהוא עושה שומרות עליו בחיים
: הבחנות בין טובים לרעים, שחורים ולבנים, הומו שמנדריק לגבר אמיתי. הטענה שלו , האמונה שלו - היא - רק מי שגבר אמיתי יישאר בחיים, רק מי שלא יפגין חולשה יכול לשרוד.( שלא כמו אבא שלו, שהשתעל כשהיה אסור..). ולכן, כל הפגנת חולשה מאותו רגע ארור עבורו מהווה סיכון, ומביאה לחרדה קשה.

ברור, אבל

הוא אמר עוד דברים בעלי משקל, גם כביקורת על הטיפול וגם בכלל על שיטת הטיפול הפסיכודינאמי, והדברים הללו איבדו ממשקלם בגלל שמדובר במין סבא נרגן- מתוסבך - מיזנטרופ שכזה...

תלתלית

New member
הם א איבדו ממשקלם, אלא דרשו

קשב יותר חזק, וגם הרבה יותר סבלנות.

Gizmo16

New member
זה כל הרעיון אבל../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

יש המון אנשים בחיים שאומרים דברים נכונים וחכמים, אבל שוזרים אותם בסטראוטיפים והערות שמרגיזות אותך, ולכן אתה לא מקשיב לעומק לדברים. וזה בא להראות שראובן- למרות שהוא קרא לו שמנדריק, האשים אותו במות בנו ונתן לו סטירה- עדיין הצליח להקשיב לדברים ואפילו להפנים אותם ובאיזשהו מקום- ממש לשקול אותם להמשך הקריירה שלו. אני בספק אם הוא ייקח על עצמו עוד טייס בלי לסכם איתו מראש בכתב שהוא לא עולה על מטוס עד שיש אישור מראובן

עדימ

New member
שלום שאלה

אתמול בטיפול הצתארח האבא של ידין. רציתי לדעת מי השחקן ששיחק אותו. תודה

ANGIE STARDUST

New member
../images/Emo12.gif

ישראל פוליאקוב מהתכנית המיתולוגית "הגשש החיוור", הידוע בכינויו "פולי"

כל כך שנאתי את הפר' של אבא של ידין

מצטערת אבל בשלב מסויים לא יכולתי יותר והעברתי ערוץ, משחק גרוע ביותר של ישראל פוליאקוב מזה כל הגימגומים הטקועים האלה שלא שוחקו אפילו נכון? אממ..ממ..אהה..אההה..ההה..עעעע..מממ..ללל..ככ...אאאא.. פאק זה כל כך מעצבן, הרגשתי כאילו לאסי דיין בעצמו נמאס והוא רוצה לעוף מהסט ואיכשהו כאילו הוא ניסה לקבל פיקוד על הסצנה כי הישראל הזה לגמרי אווט. מה שבטוח שאת הטיפול שלו אנלא ימשיך לראות.

הפרק הכי מרגש

אני חושבת שאתמול היה הפרק הכי חזק, מרגש, כואב ומרתק בסידרה. פולי מגמגם??? זו הדמות שלו ובדיוק כך הוא היה צריך להראות ולדבר.

הוא עושה את זה בצורה גרועה לדעתי

לפחות, זה כל כך עיצבן אותי והיה לא במקום, איך שראובן היה צריך להשלים לו כל מילה.. פשוט ממש לא אהבתי תטיפול.

מה לעשות...יש אנשים שלא מסוגלים...

להעלות על דל שפתם את המילה "הומו". זה בפני עצמו לא מעיד על משחק גרוע מצד פוליאקוב. הגמגום ביטא אוכלוסיה מסוימת, שדמותו של אביו של ידין משתייכת אליה

למעלה