~אבא של הקיטורים~

גנגי

New member
~אבא של הקיטורים~

נתחיל מזה שאני עם אלרגיה מזעזעת, מה שקוראין בשפתי "קדחת התחת", מה שאומר שכל האביב הזה הולך להיות סיוט אחד מתמשך. העיניים שלי וסביבותיהן בצבע של כלנית, שנסחף לכיוון האף הנוטף (והמדמם), והאפצ'יקים שלי נשמעים עד פתח-תקווה, ואין תקווה. אבהל זאת עוד חצי צרה. מה שקורה הוא שהאף שלי בפנים מרגיש כמו ספוג - סתום לגמרי ומסרב פקודה בעניין נשימה. ועם זאת - פלא פלאים - הוא מריח. אבל לא חס וחלילה פריחת הדרים או יסמין. לא! הוא מריח סיגריות! ולא שמישהו מעשן כאן ברדיוס של קילומטר ממני. אלא שככה בא לו להריח, וזה מה שהוא משדר לי למוח הסחוט שלי. כאילו, לא די בכך שאני מעוכה מהקדחת-תחת הזאתי, אני גם צריכה להסתובב עם תחושה תמידית שלמישהו מעשן לי בתוך המוח! נשבעת לכם - לא שווה לחיות ככה.
 

n k

New member
../images/Emo6.gif

אומרים שעישון פאסיבי הורג. חצי נחמה? > העיקר שאת יושבת בחושך <
 

גנגי

New member
גם ככה אני חצי מתה,

מה עישון פאסיבי? מי מעשן ברחוב שלי?! זה המוח הדפוק שלי מדמיין, אבל כמו שכאבי פאנטום יכולים להוציא אדם מדעתו, ככה העישון-פאנטום הזה. מסריח לי מבפנוכו. איכס.
 

מוגג

New member
חושי בטוב

איך יש לך כוח כל הזמן לקדוח מחום ודלקות ושאר מיני מכות? הניחי כבר למקדחה ושבי לך במנוחה. היי בריאה, בסדר?
 

אטיוד5

Active member
יש מזור

אם אין-סיגריות עושה לך ריח-סיגריות אז אין-תרופה יעשה לך ריח-תרופה שיבטל את הריח-סיגריות. בקיצור, קחי פלציבו ולא חשוב נגד-מה.
 

האגס 1

New member
../images/Emo149.gif הוי, גנגינקה ../images/Emo24.gif

נשבע/ת לך שאת האפצ'יים שלך שומעים גם עד לכאן. למה שלא תנשמי אויר צח בחוץ?
 

If6Was9

New member
יאללה. שיעבור מהר.

ותסמני
על החוויה. גם אצלי מצב דומה, אבל בלי הריח של הסיגריות, כבר חולף לו והחיים שוב יפים. Everything is dust in the wind
 

גנגי

New member
אבל זהו, שאצלי לא רק שלא עובר,

רק מחמיר בינתיים. אני כבר נושמת מהפיוניות של העור, כמו צמח. ולפניי עוד שלושה חודשים כאלה לפחות. עד העונג הבא. הא-הא-הא.
 

גנגי

New member
../images/Emo5.gifאתה לא מבין כלום.

עם כל הצחוקים והדאחקות - אין לך מושג כמה נמאס לי. רוצה כבר להבריא, חורף שלם ועוד אביב אני כבר סוחבת מחלות על מחלות - אין לי כוח יותר.
 

גנגי

New member
אני חושבת על הומיאופתיה.

מנסיוני זה מה שעוזר לי. וגם על התאבדות, למרות שאת זה טרם ניסיתי, אז אני לא יודעת אם זה עוזר.
 

אטיוד5

Active member
אומרים שהאחרון הוא ניסוי לא מוצלח

אבל זאת לא חוכמה. כי אלה שהצליחו לא אומרים כלום.
 

צימעס

New member
נואז קדימה!

(הראשון, לא השני). האמת - כשאני חושבת על זה - השיטה האלטרנטיבית שאני מכירה שממש "מנקה" אלרגיות האי IPEC. מכירה? נראה כמו וודו, אבל עובד.
 

If6Was9

New member
זה לא הטעם האישי שלי

להשתחרר מהצטננות מעיקה הרבה יותר חשוב מלקטר. לי לפחות. אחרי שאחלים אמצא 1,000,001 דברים אחרים לקטר עליהם.
 
למעלה