אבא שלי יותר חזק....

guyto

New member
אבא שלי יותר חזק....

או ליתר דיוק של מי מכונת הקפה הכי טובה? או עוד יותר לדייק מי עבר כמה מכונות וחושב שהגיע לנחלה מבחינת מכונת הקפה שלו? כמובן שהפונקציה העיקרית היא איכות הקפה אך השאלה הגדולה היא: עלות מול איכות? כמובן שמכונה של 1,000 ש"ח קשה להשוות למכונה של 10,000 ש"ח אז אם אפשר לציין את המחיר עלמנת שנוכל להתרשם... אני אישית בעל מכונה שבארץ משווקת תחת המותג של מורפי ריצ´רדס, עלתה לי 900 ש"ח ואני מרוצה עד השמיים סליחה עד תחתית הכוס...

carmonle

New member
מה דעתך לכתוב סקירה על המכונה ../images/Emo96.gif

שאוסיף למאמרי הפורום לטובת המבקרים. יצא לי לראות מכונה זו עובדת פעם והיא הוציאה אספרסו טוב. לעומת זאת הרושם שלי היה מאחר והמכונה נמוכה יש מגבלה בגודל הכלי בו ניתן להקציף חלב. אשמח כאמור לפרסם סקירה שלך על המכונה בציון יתרונות וחסרונות. למיטב ידעתי ניתן להשיגה כיום באיזור ה-1200 ש"ח. המכונה חצי אוטומאטית מבחינת הפסולת והניקוי. האם שיטה זו נוחה לשימוש וכמה זמן הינך מקדיש לנקיון המכונה. ערן כרמון

98OF12

New member
היצרן של המכונה

הוא היצרן השווייצרי המהולל JURA.

oren_b

New member
כך גם בארץ. אז מה?

בארץ היא משווקת כ-Morphy Richards 47968 (היצרן האנגלי אפילו לא שמע על המכונה...), זה זה לא מפריע ליבואן של יורה בארץ למכור דגמים אחרים תחת המותג השוויצרי. בארה"ב המכונה נמכרת תחת השמות Dualit Espresso 968 וCapresso Ultimaף למרות ששמה המקורי הוא Jura Subito. מבלבל? אולי הלינק שלמטה יעשה קצת סדר בכל נושא ה-rebranding.

למעלה