אבא לא שלי

מילקי301

New member
אבא לא שלי

אבא...
אבא אני רוצה לעמוד מולך ולהאמין שאתה אבא טוב.
אומרים שהזמן הוא התרופה הטובה ביותר, אבל לא עבורי
ככל שהזמן עובר לי כואב יותר
לא לראות אותך לא גורם לי להתגעגע
אני ביתך הקטנה אבל בשבילך אני זרה
אבא!!
תפקיד גדול לאיש קטן..
שם מלא עוצמה לאיש חלש..
הגדרה שלעולם לא מילאת..
ימים קשים ולילות ללא שינה המחשבה עלייך, האם אתה חושב עלי?האם אני רצויה? האם אי פעם תדע לתת לי אהבה?
אני הקטנה שלך אבל העולם הכריח אותי להיות הגדולה החזקה המטפלת והמגנה, גם מפנייך,
היום לאחר שבגרתי למדתי הפנמתי ואף השכלתי אתה נשארת איש גדול אבל בשבילי קטן, איש חזק ועבורי חלש, איש חסר משמעות
היום אני מי שאני ולא בזכותך!
אבא תמיד רציתי אותך בחיי , שנים שבהן ניסיתי לשבות אותך צחקתי וחייכתי והבלגתי ונעלבתי ובכיתי בעמקי נשמתי אבל בשבילך נתתי חיוך של נסיכה חזק ומלא עוצמה ואתה לא ראית הייתי שקופה עבורך חסרת חיות או אהבה.
השנים עברו זה נכון אבל הצלקת לעולם תגדל,
אתה פגעת ושברת את נפשה של ביתך הקטנה, היום אני אישה בוגרת ואם לעתיד בעצמי כבר חזקה וחסונה אבל בתוך תוכי תמיד תישאר הילדה הקטנה והעזובה שבחרת לנטוש במודע.,
אבא את הנזק שגרמת אף אחד לא יוכל לתקן שנים של תהיות ושאלות שנותרו ללא מענה קשרים כושלים חרדת נטישה ואכזבה מהמושג אהבה.
לשמחתי הרבה הצלחתי, כן הצלחתי מצאתי את אהבת חיי, את בן זוגי אב בנינו שמגן ועוטף ומחבק ונותן כל מה שאתה לעולם לא הצלחת לתת-.ביטחון.
היום כשאני עומדת לקראת בואו של בני נסיכי הבכור מאושרת מהפלא שהטבע בירך אותי בו, היום אני יודעת אהבה מהי אבל אהבה ללא תנאים וללא גבולות וללא פשרות, בני יגדל להיות אדם וגבר שאתה לעולם לא תוכל להיות.
את בני הבכור ואחיו שיבואו אחריו לצערי לא תזכה לראות, להריח, ליהנות, ולגדל כי אמרו לי "שאתה לא מאושר בשבילי"...
היום אני מאחלת לך למעשה כלום, אתה בעבורי עוד אדם שפעם הכרתי ושאשמח לשכוח.
אתה לא ראוי להיקרא אבא אך אותי חינכו לתת כבוד אז אבא שלום לך מביתך הקטנה.
מכתב זה הוא רק נגיעה קטנה מחיי ,לעולם לא תדע מה עשית ולעולם לא תצליח לקבל אותי בחזרה אם אי פעם זה יעלה בדעתך.
נפש פצועה ודמעות מדם לא יחלימו רק יגלידו, אתה לעולם לא תבין אותי ואת בחירתי הסופית להתרחק,
בעינייך אני לא מכבדת ולא מתנהגת כמו ילדה ראויה לאביה אך השנים שבהן ניסיתי חזק ומכול הלב לא ראית רק הדפת והרחקת וצחקת וזלזלת ואפלייתה
לא יכולה יותר להתמודד עם הכאב חייבת לישון חייבת לתפקד רוצה לשמוח גם בלעדייך.
מרגיש לי כאילו לא אמרתי די לא סיפרתי הכול לא בכיתי נהרות בא לי לצרוח ולשחרר לפעמיים בא לי להיעלם כל פעם שאני סוגרת מעגל ביני לבין עצמי אתה מופיע כאילו משום מקום ומהרהר אותי שוב במבט הלא מסתכל שלך שקורא אותי כמו רנטגן וחותך אותי בעודי בהכרה, המילים שאתה לא מוציא גורמות לי ליותר כאב מהמילה שאתה כן אומר הריחוק בינינו אומר הכול...
מתי תצא סופית מחיי?
אתה לא רצוי אצלי בלב אז למה אתה מתנחל ?
כל כיום אני מוסיפה שורה אחת יותר שורה אחת פחות כאילו אני מדברת איתך וככה משתחרת ממך, בסוף זה יקרה אני צריכה עוד קצת סבלנות, וזו תכונה שאני ידועה בה.

זה קרה ילדתי את בני הלידה הייתה קשה לא פחות מההיריון כולו אך מאיפה לך לדעת, הרי זה לא עניין אותך לעולם,.
באת אלי הביתה ללא הזמנה כשבני נולד ומאז עברו ימים ולילות והילל משה גודל ומשתנה ומתייפה ואני מאושרת כמו שבחיים לא הייתי היום יש משמעות לחיי.
בדמיונות הפרועים שלי חשבתי שאולי יהיה לך איכפת מהבן שלי אולי תעשה תיקון ואני יפסיק עם האשמה שמאכלת אותי אבל אתה לא אנושי אין לך לב פועם איך אתה יכול להתעלם מהקסם שבא לאוויר העולם,
זה הנכד שלך וזה הבן שלי האכזבה ממך קשה כול כך ועל זה אני לעולם לא יסלח לך.

מילקי 555

New member
מבינה אותך .צר לי מאד

יש לי סיפור לא זהה אבל כמעט עם אמא שלי .

וממש כפי שתיארת יחסים כושלים חרדת נטישה .לא אחד לאחד עם

הסיפור שלך אבל יש דמיון . הלוואי ואמצע מישהו ושיהיו לי ילדים .

לא נטישה על ידה אבל יחסים איומים .וגם הניק שלנו דומה .

כתבת מאד יפה גם כואב אבל כתיבה יפה .לפחות בנית חיים ...

מילקי301

New member
היוש

היי מילקי...
למצוא בן זוג זו משימה לא פשוטה בעיקר כשהלב כואב, אני מאמינה שאם תעבדי על עצמך ועל רגשותייך ותפתחי את הלב לאנשים את תראי שיבואו לך המון הזדמנויות.
צריך להשאיר את העבר על אש קטנה (הרי הוא מה שעושה אותנו מי שאנחנו כיום,) ולהביט תמיד קדימה.
ותזכרי בסוף הדרך עוד תהיי מאושרת
המון הצלחה

למעלה