אאוריקה 2 - כנסו כנסו

DorZki

New member
אאוריקה 2 - כנסו כנסו

היי, אני הבנתי שעוד בערך 10 ימים מתחילים לשדר בארה"ב את העונה החדשה של אאוריקה, יש סיכוי שאתם תשדרו את הסדרה במקביל לקצב השידור בארה"ב? בבקשה בבקשה בבקשה? :p

slayer510

New member
אין שום סיכוי שבעולם!!

אנחנו מדברים פה על AXN. אולי עוד איזה שנה וחצי שנתיים(בלי להגזים) הם ישדרו את העונה ה-2. בינתיים, לא לטפח תקוות! אם ברצונך לצפות בעונה 2 של אאוריקה, תריד אותה מהאינטרנט כמו שהרוב עושים ויעשו

who is the girl

New member
שנה שעברה AXN שידרו אחרי חודשיים את אאוריקה

אז למה אתה סתם אומר שישדרו עוד שנה

DorZki

New member
כנסו כנסו :p זה חשוב :D

חבר'ה, אם אהבתם את העונה הראשונה תחתמו על העצומה ואולי AXN יתייחסו אם יהיו הרבה חתימות... http://www.postool.com/petition.php?user=dorzki&i=1

slayer510

New member
מה יש לך??

העונה ה-2 עדיין לא התחילה בארה"ב ואתה כבר רוצה ש-AXN ישדרו אותה?! איך בדיוק??

DorZki

New member
בעעע....כנס

אחי זה כדי שהם ישדרו את זה באותו הזמן שזה משודר בארה"ב, אם נגיד משודר היום בארה"ב הפרק הראשון, אז אחרי כמה שעות ישדרו את זה ב-AXN....

slayer510

New member
נראה לך??????

מה החלקת על השכל?? נראה לך ש-AXN תשדר את העונה החדשה של אאוריקה במקביל לשידורה בארה"ב?? ועוד אחרי כמה שעות, אתה לא חושב שהגזמת קצת?! AXN זה לא לדוגמא אקסטרה הוט ששידרה את 24 במקביל לשידורה בארה"ב ועוד בפיגור של 4-5 פרקים ואתה מדבר איתי על אחרי כמה שעות?? מי בדיוק ייתן ל-AXN את הזכות לשדר את העונה החדשה של אאוריקה אחרי כמה שעות ששודרה בארה"ב?? לא אתה ולא אלף עצומות, תאמין לי!! העצומות שלך לא יעזרו, גם אם תחתים מיליארד אנשים מרחבי העולם חחחחח!! אז אל תצחיק אותי, אוקיי?! מקסימום אחרי חצי שנה, שנה היא תשודר ב-AXN!

ShadysSoldier

New member
../images/Emo13.gif

דיויד לטרמן שודרה באקסטרה הוט יום אחרי ארה"ב. העונה החדשה של המגן התחילה בערוץ 3 חודש אחרי שהיא הסתיימה בארה"ב. תיהיה אופטימי

slayer510

New member
אבל אנחנו מדברים פה על AXN!!

!!!!!AXN, AXN, AXN איך אפשר בדיוק להיות אופטימי?! תסביר לי!

b u s t e d

New member
זה לא "מי יתן"

זה "מי ישלם" ברור שאם רוצים לשדר את הסידרה כמה שעות אחרי AXN זה אפשרי, אבל זה בטוח יעלה הרבה מאוד כסף... אני בספק שAXN יבזבזו כל כך הרבה בשביל זה
זה לא יוצא משתלם בשבילם...

למעלה