אאוטינג!!!

softy

New member
אאוטינג!!!

היכרתי בחורה צעירה ממני ב -11 שנים באחד הפורומים של תפוז, מאחר ואני הצגתי עצמי כנשוי והיא רווקה, כמעט ולא היה סיכוי שנצור מפגש, וזה בעיקר בגללה, אם זה היה תלוי רק בי אז היינו נפגשים כבר אתמול. הימים נקפו וההתכתבויות התארכו, והאהבה החלה מבצבצת אט אט אל בין השורות. ואני להזכירכם, עדיין רק וירטואלי ואין לי אפילו את מספר הטלפון שלה. רק לה יש את מספר הסלולרי שלי, והיא מקפידה לטלפן אלי רק מטלפונים ציבוריים. אני רואה את המספר על הצג, ומחזיר טלפון לציבורי. פרט לשיחות בטלפון שבהם דיברנו ואהבנו וצחקנו וערגנו, לא היה ברשותי שום פרט מזהה על אודותיה, לא ידעתי היכן היא גרה, היכן היא עובדת, או מה שם משפחתה. הפרטים המועטים שידעתי על זהותה הם, שמה הפרטי, גרה באיזור המרכז, מקצוע, דואר אלקטרוני שלה, ומספר אי סי קיו. הימים כטבעם של ימים המשיכו לנקוף, והטבע כטבעו גרם לאהבה להפוך לבלתי אפשרית, הרצון לגעת, לנשק, לחבק הטריף את דעתי עלי. אז כשהמח מלא עד אפס מקום במחשבות על אהבה וכמיהה, לא נותר יותר מקום למחשבות רציונליות ארציות. מכאן והלאה הדרך אל מימוש הפנטזיות (שלי) הייתה רצופה בכוונות לרוב, חלקן טובות וחלקן טובות פחות. בישיבה שהייתה לי עם היצר הרע שלי החלטנו פה אחד (לא לפני שחיכינו שהיצר הטוב ירדם) לנסות למצוא אותה ויהי מה. אז קודם ניסיתי לפצח את המיסתוריות ע"י ניתוח של תיבת הדואר שלה, כתובת הדואר שלה הייתה מורכבת משתי אותיות לועזיות ראשונות, ושמה הפרטי בשיבוש קל. מניתוח מספרי הטלפון, הבנתי שהיא גרה בעיר בינונית בגודלה, נגיד גבעתיים. חרשתי את כל ספר הטלפונים של גבעתיים בנסיון למצוא מספר שתואם את הרמזים שיש ברשותי, מצאתי כמה, אך עד מהרה, לא לפני שהובכתי קודם, הם התבררו כלא מתאימים . מאחר ובכל יום היינו מדברים בטלפון לפחות 3 פעמים ובכל פעם היא טילפנה ממקום אחר, החלטתי להתחיל לרשום את מספרי הטלפון שנצרבים לי על צג הסלולרי. אחרי שאספתי לי רשימה נכבדה של מספרי טלפון ציבוריים שמהם הייתה נוהגת לטלפן,ישבתי לנתח את המימצאים. הכנתי טבלה בתוכנת האקסל, עם מספרי הטלפון, ביצעתי מיון על המספרים כדי שהתוכנה תסדר לי את המספרים בסדר עולה השארתי מקום לכתובת ושמתי פעמי אל העיר גבעתיים. בהתחלה בדקתי את כל הטלפונים הציבורים בפאתי העיר, לאכזבתי אף אחד מהמספרים לא הופיע ברשימה שלי, המשכתי אל הרחוב הראשי ויצמן. בינגו! בינגו! בינגו! צעקתי בקולי קולות בכל פעם שעליתי על מספר שמופיע לי ברשימה,וכך לכל אורך הרחוב, הצלחתי לסמן כמעט את כל הטלפונים שהיו רשומים ברשימתי. הכנסתי את כל מספרי הטלפון אל הזיכרון של הסלולרי, ובמקום לרשום את השם רשמתי את מספר הרחוב שבו מוצב הטלפון. כעת, ברגע שהיא תתקשר מאחד הטלפונים האלו, יופיע על צג הסלולרי מספר הבית שבו מוצב הטלפון הציבורי ברחוב ויצמן בגבעתיים. מחר היא אמורה להתקשר שוב, אם התוכנית שלי תצליח וחוק מרפי יצא לנוח לרגע, אז היא אמורה להתקשר מאחד הטלפונים שכבר שמורים בזיכרון של הסלולרי שלי, מאחר וכל שיחה שלנו אורכת לפחות שעה, ואם אלוהי הפקקים יהיה לטובתי אז יהיה לי מחר הרבה זמן להגיע עד אליה. אז דעי לך אהובתי שמחר אני הולך לעשות לך מה שנקרא אאוטינג!!!

בוני101

New member
מקנא בך ....

לא על נפילתה העתידית של הפייגלה ברשתך . על גילך וריח הנעורים שמפיג אני מקנא. שמע בעצת -קוהלת- ושמח בחור בבחורותיך .

טוסקה

New member
וואוווווווווווווווווו

איזו מסירות וכח התמדה! בהצלחה

שילה1

New member
ולי נראה ממש לא כך...../images/Emo123.gif

האם חשבת לכבד את פרטיותה?ואולי יש סיבה לאלמוניות? ואולי אינה לבדה בזמן השיחה? ובכלל...מי זה מתאהב בדמות וירטואלית? ולבסוף....ואולי תתאכזב?והיא..סליחה..תבהל? למה לרוץ.למה לכפות עצמך?ומה עוזרת לך האובססיה? איש,בעולם של מבוגרים..לא משחקים משחקי ילדים! לאט לך..הרגע..... ועוד עצה."מי שגבר בבית זכוכית...

maxima

New member
סופטי........זה רומנטי

ונחמד אך דעתי כדעת שילה באהבה וירטואלית יש הרבה אכזבות אולי הגברת רוצה לשמור על פרטיות זו עלולה להיות הפתעה לא כל כך מוצלחת לשניכם ואם תחליט בכל זאת לעשות את המעשה אז בהצלחה לשניכם

maxima

New member
סופטי........זה רומנטי

ונחמד אך דעתי כדעת שילה באהבה וירטואלית יש הרבה אכזבות אולי הגברת רוצה לשמור על פרטיות זו עלולה להיות הפתעה לא כל כך מוצלחת לשניכם ואם תחליט בכל זאת לעשות את המעשה אז בהצלחה לשניכם

tidhar

New member
softi ואם יתבר שהיא...............

מבקרת "לעיתים"בפורום חמישים?

סיפור נפלא

אז קראתי בשקיקה . פשוט נפלא . לי יש סיפור דומה על משהו דומה איזה אהבה וירטואלית במשך שנה הייתי קמה בחמש בבקר לשוחח אתו הוא בכלל לא היה בארץ גר בבוסטון . ולבסוף נסעתי לניו יורק נפגשנו ליד מלון במנהטן....

שילה1

New member
איייייייייב.....המשיכי בבקשה...../images/Emo8.gif

אם סוף טוב לסיפור..נפלא ואם לא..נלמד משהו ...

אם זה יכול לעזור למישהו

אתר לאיתור, של בעלי טל´ בזק. על פי מספר טלפון. לדפדף קצת למטה, בערך בשליש העמוד. איתור כתובות, לפי מפות, ועוד מנועי חיפוש למיניהם. ספרו סיפורים, מעניינים, מה גיליתם. אבל, אני לא אשם לכם בכלום. לא לוקח אחריות. לא בעסק.

נוווווו, למה להשאיר אותנו במתח?

אני מקוה שעד שאגיע הביתה (עוד כשעה) יהיה המשך.

magy

New member
להפגת המתח עד שאיב תכתוב המשך

קחי,,,,במקום וואליום........ סתם........טרי מהמדף......... כרגע קיבלתי.....

המשך לסיפור שלי -איב

נפגשנו ליד בית המלון הגיע מבוסטון שלוש וחצי שעות נסיעה ... מה זה פיק ברכיים מיד זיהיתי אותו לפי החיוך... אמרתי לו מה אלבש .... הוא כזה חמוד חשבתי עצמי ... איזה הפתעה נעימה... נכנסתי לג´יפ ונסענו למסעדה אההה קודם התנשקנו והתחבקנו ...אבל לא היה נוח ... הכיסאות הפריעו טוב כשירדתי ראיתי אותו במלוא הדרו ... הייתי אומרת מטר שישים בדיוק בגובה שלי ואני עם העקבים הגבוהים עוברת אותו המבט שלו ישר למרפסות שלי ... ואני עם מחשוף חבל על הזמן .... לא ראיתי את זה בישיבה שהוא כזה נמוך. טוב כל זמן הארוחה שוחחתי עם עצמי בשקט. תפסיקי להיות קטנונית !אבל הוא נחמד! אל תסתכלי על חיצוניות תתחילי להיות רצינית.... אפשר לחשוב שאת איזה יפהיפיה וככה הדיאלוג עם עצמי ומחייכת מנסה להסתיר את האכזבה ... הלכנו חבוקים התעלתי על עצמי אבל הרגשתי בפנים זה לא זה ,כאילו שאני מחבקת את התלמיד שלי בכתה הי . לא רק כזה קטן--- גם רזה רזה רזה. ואני קצת עבת בשר... אבל טוב.. שנה שלמה של רומן וירטואלי ... ואני מנסה לשכנע את עצמי .... לפחות נעשה את זה הרי דיברנו שניפגש הניצוצות ידלקו ונעשה אהבה ... לא הייתי מסוגלת לא יכולתי ... בדרך חזרה ארצה החלטתי לא עוד רומן וירטואלי בחיי

maxima

New member
יש לי גם

סיפור דומה על אהבה וירטואלית שוחחנו כמה חודשים באי סי קיו דיברנו בפתיחות סיפרנו על חיינו אני גרושה הוא אמר שהוא פרוד. לבסוף נפגשנו.........היה קליק מידי השיחה קלחה טילנו שעות ולא חשנו איך שהזמו עבר נפרדנו בהבטחה שנמשיך להיפגש, המשכנו להתכתב באי סי עברה שנה לא היתה פגישה נוספת. ולאט לאט הקשר ניתק.

טוסקה

New member
איך אומרים באנגלית?

don´t even get me started on this subject אני יכולה רק לומר, שאני בפורומים בתפוז, בגלל אהבה וירטואלית שהתחילה, התפתחה והתרסקה באתר אחר לגמרי, וכשחיפשתי מפלט הגעתי לתפוז....

למעלה