אאוטינג!!!

magy

New member
מפלט נעים לך......

את חושבת שתפוז פחות וירטואלי? פחות מסוכן? פחות.......אֶמו.......... כולם מתנקזים לפורומים או צ´אטים......אותם אנשים אותם רצונות, אותה וירטואליה..... קיבלתי תואר ראשון.....בוירטואליה.....ואהבות וירטואליות..... אני עובדת על התואר השני, כעת.... תזהרי...........

נשבעת שזו לא אני../images/Emo68.gif

ואני גרה בגבעתיים!!! וממש ולא רחוק מרח´ ויצמן (
דיר באלקום סופטי, למה לא לכבד את פרטיותה של הגברת? נסה לשכנעה להגיע לפגישה, אבל למה במירמה וקומבינות? ושתדע לך שהסקרנות הרגה את החתול
היזהר לך.... אי אפשר לדעת, היא יכולה להיות החברה הכי טובה של אישתך!!!

magy

New member
למה סיפרת לו????

הרסת את כל התכנית...... כעת צריך לנקוט בפעולה חדשה......

Sודית

New member
סופטי...שובביניו.....

חסר סבלנות שכמותך.... אתה מאלה שכבר בהתחלה, רוצים לדעת את הסוף...הא??? לא כדאי לך, סופטי,כותבת מניסיון....לא כדאי למהר.... תהנה ממה שיש לך עכשיו....אל תאיץ...אולי תתחרט. אולי גם לא...אבל הסיכוי קלוש...לדעתי לפחות. ולמה אני אומרת את זה??? קרה לי דבר דומה....התלהבתי ולא יכולתי לחכות יותר... האצתי את המפגש...רציתי כל-כך....לראות את המילים בחיים. להלביש להם דמות כמו שדימיינתי...כמו שסיפרו המילים.... ומהר מאד הצטערתי....אחר-כך הפסדתי גם את המילים.... כי כבר היו להם פנים...שלא כל-כך אהבתי. חוץ מזה...זה לא יפה לעשות כך....מה אתה בלש??? סודית...שאעבור לגבעתיים???

softy

New member
אז אני מחכה

למחר. אם לא אקבל רגליים קרות ו/או פיק ברכיים, אז כנראה שמחר אחזור לכאן עם חוויות מהעיר הבינונית בגודלה, גבעתיים. בכל מקרה במידה ולא אחזור, אז כנראה שנפלתי שדוד.

טוסקה

New member
מכירים את האגדה על אהבה ושגעון?

אז איפה היו הרומנים הגדולים אם היינו מתנהגים תמיד בשיקול דעת והגיון?

magy

New member
אם מדברים על אהבות מטורפות

אהבתי מאד את הסרט "אדל" המספר על בתו של ויקטור הוגו..... על האהבה המטורפת שלה.....לקצין..... כל כך מטורפת.....עד שלא ראתה אותו כשעבר על ידה ברחוב. וזה לדעתי, שיאו של הסרט...... לראות לאן מביאה אהבה את האוהב ללא פרופורציות........ עד לטירוף................. יופי של סרט...........

B T1

New member
אם את רוצה אהבה באמת מטורפת...

האם זוכרים את הסרט "המלאך הכחול"? עם מרלין דיטריך או הצעירים יותר עם מיי בריט. ולאן התדרדר הפרופסור?

שילה1

New member
איך לא?

אמנם הייתי ילדה..אבל הזכרון קיים... ולמיטב זכרוני שוחנו על כך..בפורום השני...

B T1

New member
אם את רוצה אהבה באמת מטורפת...

האם זוכרים את הסרט "המלאך הכחול" עם---מרלין דיטריך או הצעירים יותר עם מיי בריט. ומה נהיה מהפרופסור?

שרונהה

New member
סופטי.... ואם היא

נשואה???? לא הגיוני שרווקה תסרב לתת טלפון שלה בבית.... כל החשאיות שלה וחוסר הרצון למסור פרטים מזהים, מעלים בי את החשד שהיא נשואה.... מים גנובים ימתקו... סקרנית לשמוע מחר ת´המשך... שרונהה

Dan_Kap_

Active member
נשמע יותר שאתה עומד לעשות שגיאה

ושגיאה יותר חמורה מהעיקוב והחיפוש אחר מידע שהיא בחרה לשמור לעצמה. אני יכול להבין את ההתלהבות שלך, אבל בוא נראה מבט אפשרי אחר על המצב:- אתה נמצא בקשר עם מישהי שעושה מאמצים רבים לשמור על פרטיותה. היא הסכימה לעבור משלב השורות לשלב הקולי. היא נוקטת באמצעים נוספים - כמו שיחות מטלפון ציבורי והחלפה של הטלפונים, כדי לשמור על פרטיותה. ואז, יום אחד, תוך כדי שיחה איתה, אתה מופיע מאחורי הכתף שלה וחושף אותה, מבלי שהיא הסכימה לכך, ומבלי שניא מוכנה לכך. ואתה מצפה שלאחר כזה חוסר הבנה והערכה לפרטיות שלה, ולאמון שזכית בו, היא תיפול על צווארך ותאמר - או, אהובי, איזו הפתעה נעימה? וזה עוד מבלי לחשוב מה יכול לקרות אם היא קוראת את כל ההתפארות שלך כאן... חשוב מחדש, דבר איתה על הרצון שלך להיפגש לכוס קפה, במקום ציבורי גדול. אל תפגע בפרטיות שהיא בחרה לעצמה.

למעלה