אאאמה.. שאלה.

Break Dance BoY

New member
אאאמה.. שאלה.

זה לא משהו שקשור לחוקים או משהו כזה.. רז ככה.. אם יש לך חבר טוב שהוא אמר שהוא רוצה לעשות משחק אחד ו אחרי איזה חודש הוא אכן עשה.. אבל המשחק כל כך משעמם וכל כך לא מעניין שאני אאהמ נרדמתי בעמצה!.. איך איך אני אומר לו שאני לא רוצה לשחק במשחק שלו כי זה ממש אבל ממש משעמם! כאילו אני לא רוצה לגרום לו להרגיש רע כי הוא ממש משקיע..

DDN

New member
אני לא מבין

אם הוא ממש משקיע, אז מה משעמם? במקום לפרוש, אם הוא חבר טוב, ומשקיע, ורוצה שזה יהיה מעניין, מה בדבר ביקורת בונה? מה עם עצות? אם הוא משקיע ורוצה שתהנו, אז לדעתי יהיה לו עדיף לשמוע את הביקורת ולהשתפר מאשר שתפרוש.

Nihau

New member
הצעה ידידותית

אתה טוען שאינך מתנשא אבל אתה בוחר לדבר במונחים שמעצם טבעם מגדירים עליונות: במקום "ילד" אמור "שחקן". גילו של השחקן הזה לא קשור כלל לבעיה שהועלתה. זו בעיה כמעט אוניברסאלית של שה"מים מתחילים.

Illithid

New member
רדו מהבחור.

יש מקומות שבהן הערות על התנשאות מאוד עוזרות לדרך בה מתנהלת השיחה, אבל שימו לב (כולם) איפה עובר הקו שמפריד בין הערות בונות להתנהגות קטנונית. אני לא חש בהודעה נימה מתנשאת - אין רע בלקרוא לאדם "ילד", כל עוד התיאור אכן תואם את גילו של האדם ולא מציע שיש דבר רע בעובדה שהוא צעיר. באופן רגיל לא הייתי מעיר, אבל שמתי לב לעוד מספר הערות בימים האחרונים שמתלוננות על אופן הניסוח שלו.

Thessalian

New member
באופן רגיל - גם אנחנו.

לא היינו מעירים, ז"א. אבל בדיוק כמו במקרה של "הילד הזה", נתקלנו במקרים של "בני", "בתי", "ילדי". מה לעשות, כשבנאדם חדש בפורום, שמעיד על עצמו שיש לו 10 שנות לימוד (ומכך אסיק על גילו הצעיר יחסית), קורא לאנשים מבוגרים ממנו (מילא מבוגרים - וותיקים בפורום, וכידוע, בפורום שלנו גם המבוגרים לא קוראים לצעירים "ילדי") בכינויי שייכות, התנשאות וכו', אז כן - זה מפריע. ממה שאני רואה, Illthid, אתה בן 14. אני לא יודעת עד כמה שוחחת עם הבחור (לא ילד, שמת לב?), או אם יצא לך לספוג את "ילדי הקט" על סוגיו השונים, ואולי לך זה לא מפריע. מבחינתי האישית, גם כשאמא שלי קוראת לי "ילדתי" אני מתחרפנת מזה (בגילי העתיק עד זוועה), ואני בהחלט לא מתכוונת לתת לאנשים שאני מכירה, לא כל שכן לנובים בפורום, להתעלק עליי בכינויים שאני גם ככה מתעבת להפליא. ההרגשה הנ"ל היא כנראה הסיבה שאנשים מגיבים לאוהד כמו שהם מגיבים. אתה לא חייב לקבל את זה, אתה לא חייב להפנים את זה. אבל אתה חייב להבין שיש אנשים שרגישים לניסוחים אלה או אחרים. זה הכל. ביצה פילוסופית.

DDN

New member
עכשיו דווקא אני תומך באיליתיד.

אוהד לא תקף או פגע כאן באף אחד, אולי הוא נשמע מתנשא, אבל בדיקה בכרטיסו של אמין תגלה שהוא אחרי הכל, ילד (ואחת ההגדרות ל"ילד" הוא מישהו מתחת לגיל 18). אוהד עצמו לפי הכרטיס הוא בן 26. לא צריך לפרש את כל ההודעות של אוהד כתקיפה או התנשאות. מצד שני, אוהד, שימוש בפניות אל גולשים אחרים בתור "ילד, ילדי, ילדתי, נערי" וכו' מיותרות. אם חברי הפורום מצאו אותן פוגעות, אנא הימנע להשתמש בפניות שכאלה, בתמורה, יעצר כל מי שימשיך בלינץ' עליך. קצת להתאים עצמך למסגרת, וכולנו נסתדר מצויין.

Thessalian

New member
במקרה שכזה...

טוב, אולי אני אשמע לא נורא נחמדת כאן, אבל אם אוהד מציג עצמו כבן 26, ועדיין "מתגאה" בכך שלעומת חברי הפורום "האקדמאים", או משהו כזה, כפי שציין באחת מהודעותיו, לו יש 10 שנות השכלה - אז משהו באמת לא תקין כאן.

ohadstar

New member
מה?

מה לא תקין כאן? (קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים ולא הבנתי) ולא התגאתי בזה.זה נאמר במסגרת דיון שבו כל אחד אמר מאיזה תחום הוא בא.אז אני אמרתי מה אני. ובלי קשר לזה אני גאה בזה.אני גאה שעם עשר שנות לימוד אני שחקתי את זביגנייב הרברט עם מכונת זמן ומאניה להריסה של רגעי צילום הסטורי ובשירת היה על מצחו כוכב כסף ומתחת לכוכב חלום,דחפתי את טים גידל כשהוא עמד לצלם את בן גוריון עומד על הראש,גנבתי את המצלמה של רוברט קאפה במלחמה האזרחים בספרד,ונעלתי את הדלת של המרפסת על הרצל בפני ליליאן. ואל תגיבו לזה - לא שזה לא שייך לפורום,לא שאני ברברן,לא שזה מתנשא, לא שזה מצועצע,לא שזה לא מיוחד ולא עם סמלים קטנים של נחירות היא כתבה משהו בקשר אלי - אז אני הגבתי על זה בדרכי - וזאת זכותי ומי שלא טוב לו שלא יקרא.

ohadstar

New member
תודה

תודה אני עברתי לפורום שמנות ויפות אם משהו צריך אותי ביי

ohadstar

New member
במקרה הזה

במקרה זה לא פגעתי באף אחד,תאמין לי,ולכן שאלתי אם הם מכירים ומכל מקום - ותודה לIllithid

l o r e

New member
מישהו מכיר את הילדון הזה?!

אני סתם מברר אם משהו מכיר את הברברן המיותר הזה, שבמקרה הופיע פה. אין לי שום דבר נגדך אוהד, סתם הדגמה לזלזול. תוותר על זה בבקשה בפעם הבאה.

Illithid

New member
not the same case

ראה הודעה קודמת שלי. ההודעה הזאת נשמעת מתנשאת כי אתה מייחס תכונות מסויימות ושליליות ל"ילדון".

DDN

New member
זה אמור להיות קשור לתשובה שנתתי?

אבל רק בשביל הנקודה, לא. אני לא מכיר את אמין בפנים או בקול, אבל הוא שחקן של אחד החברים שלי שגם מנחה אותי באחת הקבוצות בהם אני משחק, ודעתו עליו טובה. בכל מקרה, מה זה קשור לתשובה שנתתי לו?

l o r e

New member
ובעברית + תשובה

השאלה בעברית: זה לא נושא שקשור לחוקים. חבר טוב שלי תכנן משחק במשך חודש, אבל המשחק משעמם ברמה כזו שנרדמתי באמצע. איך אני אומר לו, שאני לא אוצה לשחק במשחק שלו כי זה ממש משעמם. אני לא רוצה לגרום לו להרגיש רע, כי הוא ממש משקיע. התשובה: אני תומך בגישת DDN, דהינו ספק לו תמיכה במקום לקטול את המשחק שלו. עזור לו להבין היכן הוא טעה, ומדוע המשחק משעמם. במידה וזה עוזר, תוכל להמשיך לשחק. במידה ולא, אמור לו בעדינות שאיבדת עניין והפסק להשתמש בשירותיו כמנהל משחק.

ohadstar

New member
כפפה

אתה לא דק מספיק כדי להבין את אשר ניסיתי לומר כאן על ה"ילד" הזה. אבל לא משנה. למי קראת ברברן? (אם זה לי,אני מוכן לפגוש אותך מחוץ למחשב)

ohadstar

New member
בטח

אני אפילו מוכן לתרום את החנות שלי לצורך העניין אם פעם תרצו היא יוצרת אוירה טובה

למעלה