ובאיזו חנות מדובר, אם יורשה לי?
O ohadstar New member 28/12/04 #25 בטח שיש! בטח "שטרן ספרים" מול כיכר ציון בירושלים . בירושלים כולם מכירים אותי (אוי זה מתנשא... סליחה - אבל זה נכון - אולי זה לא מתנשא? - תספרו לי)
בטח שיש! בטח "שטרן ספרים" מול כיכר ציון בירושלים . בירושלים כולם מכירים אותי (אוי זה מתנשא... סליחה - אבל זה נכון - אולי זה לא מתנשא? - תספרו לי)
B Break Dance BoY New member 27/12/04 #17 היא יוצאת ממש משעממת כי... המשחק לא מעוזן ואנחנו עופים לחזקים מאוד ואין שום דבר מעניין בארפתקה.. אז שאלה אחרת איך אני אגיד לו את זה שהמשימה לא משהו אבל בלי להליב אותו?
היא יוצאת ממש משעממת כי... המשחק לא מעוזן ואנחנו עופים לחזקים מאוד ואין שום דבר מעניין בארפתקה.. אז שאלה אחרת איך אני אגיד לו את זה שהמשימה לא משהו אבל בלי להליב אותו?
D DDN New member 27/12/04 #20 ישירות! תגיד לו ישר בפנים, "אתה לא חושב שאנחנו חזקים מדי? תן לנו אתגר. לא באמת מעניין אותנו לרדוף אחרי אורקים", תסביר לו מה מעניין אותך. ושוב, זה לא בדיוק המשימה בד"כ, זה הכל ההצגה שלה.
ישירות! תגיד לו ישר בפנים, "אתה לא חושב שאנחנו חזקים מדי? תן לנו אתגר. לא באמת מעניין אותנו לרדוף אחרי אורקים", תסביר לו מה מעניין אותך. ושוב, זה לא בדיוק המשימה בד"כ, זה הכל ההצגה שלה.