אאאחדדדד מי יודע?

Jan22

New member
שקלת ? זה לא כזה קל

אתה צריך ללמוד לבד ,פעם ב900 שנה יש לך שיעור ,ו-כ-ל היום אתה לומד לבד. בקיצור ,אם אתה אוטודידקטי אז לך על זה .אחרת ,תקן בגרויות!

ReiKo

New member
יש לך מסלול מואץ וקורסים מוגברים

אם אתה רוצה שיהיה יותר שיעורים.... אבל תכלס אין שם מקצועות שמעניינים אותי כל כך....

Jan22

New member
לא יודע מה יש לך ...

אני כן יודע שזה קריעת תחת ברמות מטורפות .פי 10 מאוניבסיטה רגילה (אבל התואר שווה ערך ובמקצועות מסוימים יותר איכותי!).

Jan22

New member
בואי נאמר ככה

בעד שום תואר שבעולם לא הייתי מתקרב לאת"א. אוכלוסיה מגעילה !

Lady McBeth

New member
מה קשור!?

אבל להגיד שהתואר של או"פ "יותר איכותי"?!?!!? חחח, באיזה חלום?!

Jan22

New member
הולד יור הורסיז

תביני דבר פשוט ,יש מחלקות באת"א שהן באמת מצויינות (הנדסה. משפטים) .מאידך ,יש מחלקות באת"א שבעגה עברית יפה ונחמדה אפשר לומר שהן שוות לתחת! אז תדייקי .

Lady McBeth

New member
ועדיין קשה לי לחשוב על מחלקה

באת"א שפחות איכותית מאו"פ....אולי תחדש לי?

ReiKo

New member
קריעת תחת תלוי מה אתה לומד

אם אתה לומד הנדסה\מתמטיקה אז בטח שזה יהיה קריעת תחת... בכלל, שתישרף כל השושלת של ניוטון.....

Musi© Gi®l

New member
מה אתה דפוק

כל אחד עם קצת רצון והשקעה יכול להשיג 90+ ב5 יחידות זה לא איזה משהו מסובך מדי סך הכל פונקציה של תרגול. ולמה להפחיד אנשים ולעודד אותם לעשות 4 עד שהם כבר לקחו את עצמם בידיים!?

yehuda18

New member
עזבו אתכם מאת"א ומאו"פ

המרכז הבינתחומי נראה לי המקום הכי רציני בכל התחומים שהוא מלמד. רק חבל שזה 30 אלף בשנה שכ"ל. לו"ז למחר 8:30 - 13:30 לימודים 14:30 - 23:00 עבודה 23:30 והלאה... אלכוהול.

haych

New member
אין אין אין על בן גוריון

אוניברסיטה מצויינת, עם חיי חברה פעילים ובלי כל הסנוביות של מקומות כמו את"א. לו"ז למחר (מאוד מגוון...) 6:10-השכמה 7:30-21:00-עבודה 1:00 (בערך)-ללכת לישון ולמחרת חו"ח...

איכס בן גוריון. לא מתקרבת לשם גם אם

אני אקבל מלגה מלאה וגם אלוהיי, ג'ימי הנדריקס, יתגלה לי בחלום ויגיד לי ללכת לשם... רק ת"א ...

Jan22

New member
איזה מזל!

את בדיוק מתאימה לסוג האוכלוסיה באת"א . עוד סיבה למה לא הלכתי לשם .יותר נכון הא-סיבה. ובינינו ,בואי אני אגלה לך סוג (התקבלתי לאת"א אבל לא הלכתי בגלל האוכלוסיה המסריחה! ). (מעדיף את האו'פ!).

למעלה