אאאחדדדד מי יודע?

yehuda18

New member
אאאחדדדד מי יודע?

לפתור משוואה ממעלה רביעית?
לו"ז למחר 5:30 -16:30 עבודה 18:00 - 23:00 שיעור ביואל בצע שאלוהים יקח אותי.

ReiKo

New member
עזוב אותך מתמטיקה....

מתמטיקאי זה בדיוק כמו אינסטלטור. יש לו ארגז כלים, לכל כלי שימוש אחר. חלק מהכלים דומים, אבל לפעמים יותר נוח להשתמש באחד מאשר באחר... הבנה במתמטיקה דורשת הכרה של ארגז הכלים שלך, ויכולת להשתמש בכל כלי מתי שצריך וכמו שצריך. אז מתמטיקה זה כמו שרברבות ... רק עם יותר חרא... היית מסתפק בפרבולה של ה-3 יחידות וסוגר עניין.

Musi© Gi®l

New member
5 שעות? עד 11?

אלוהים ישמור זה אפילו יותר מדי בשבילי בטח אחרי יום עבודה כזה ארוך. אתה חי ? [תענה על זה מחר, בתקווה שעוד תהיה איתנו בשביל לענות]

yehuda18

New member
חי אני בטוח לא :(

חזרתי עכשיו הביתה ואני קם ב5 בבוקר נראהלי שאני ארד ל4 יחידות מתמטיקה.. זה יותר מידי בשבילי כרגע..

מזה כרגע?!

אל תעשה את זה... אם התחלת , תמשיך, אם כבר תוריד מהעבודה , חבל לוותר ... קדימה, עוד קצת... יאללה, קפה עלי ...

yehuda18

New member
זה לאו דווקא העומס

זה המון סיבות. א. לא בטוח שאני אצתרך 5. ב. 5 מאוד קשה לי. ג. אין לי הרבה זמן.. ד. אני פשוט גרוע במתמטיקה..

Jan22

New member
יהודה אל תעשה 4

5 זה קשה אבל זה אפשרי ,עוד לא הגעת לחומר שבאמת קשה . בקיצור תשקיע ,אין לך מושג (באמת!) כמה כבוד יש למתמטיקה 5 יח'ל באוניברסיטה (משקל כפול 2 מכל מקצוע אחר בקבלה !).

Prozak Blues

New member
"עוד לא הגעת לחומר שבאמת קשה"

אתה מנסה לעודד אותו או לגרום לו לפרוש?!

ReiKo

New member
הוא לא מנסה לעודד ולא לגרום לפרוש

הוא סתם מזיין ת'שכל. זדיינו כולכם יא חושרמוטת.

70 ב5- יחידות = ל-90 ב4

תראה אם אתה מסוגל להגיע לציון הזה..תתיעץ עם המדריך ,ואז תראה. חוץ מזה..איך תשקיע אם הלו"ז שלך כל כך צפוף?

Jan22

New member
צריך פשוט להבין

שמתמטיקה 5 ציון 70+ הוא ציון שמאוד קשה להשיג ולכן הוא מאוד איכותי !

Lady McBeth

New member
עדיף לעשות

4 במטרה להוציא 90 מאשר 5 בידיעה שתוציא 70... מבחינת האוניברסיטאות זה לא משנה אם עשית 4 או 5, והבונוס שמקבלים (20 או 25) מזערי לעומת כמות ההשקעה

yehuda18

New member
בקיצור

אני אנסה עוד שיעור.. ילך.. פנאן, לא ילך נעבור ל4.

Jan22

New member
את לא מבינה

בטכניון ,למתמטיקה יש את הא-כבוד ,משקל כפול שתיים. בבן גוריון ,לאנשים שהולכים ללמוד הנדסה ,למתמטיקה יש משקל מטורף (יש להם שם מחשבון לסטודנטים מיועדים להנדסה ,ומתמטיקה גבוהה עם ציון 5 מקפיצה את הסכמ הסופי לקזחסטאן!). מעבר לזה ,זדייני את ושיזדיין ניוטון !

Jan22

New member
אני אסביר שוב

כשאתה מגיש בקשה לאוניבסיטה / טכניון אתה צריך להשיג את הציונים שלך (ציוני בגרות). כל הציונים מהווים מדד לקבלה שלך .בטכניון למשל ,הם לוקחים את כל הציונים ומביאים לכל בגרות משקל זהה (פרט לכמה מקצועות ספציפיים) אבל למתמטיקה 5 יח"ל ,להבדיל משאר המקצועות ,הם מביאים משקל כפול בסכמ הסופי (סכמ= ציון משוקלל של בגרויות ופסיכומטרי). עכשיו נעבור לבן גוריון.כאשר את מגיש בקשה אצלהם ,נאמר להנדסה ,יש דבר שקוראים לו "מחשבון ציונים לתלמידי הנדסה".הם מזינים שם רק ציונים שקושרים לתחום הריאלי ,כלומר את *הציון הכמותי של פסיכומטרי ,את *ציון מתמטיקה (עדיפות ל5) ,*ציון פיסיקה (עדיפות ל5) ,*ציון בגרויות משוקלל. למקצועות ריאלים 5 יח"ל יש כבוד על אצל אב"ג וטכניון. זהו.

ReiKo

New member
לא יקבלו אותי לא לשם ולא לשם

אז שיזדיינו , זה לא מעניין אותי אתה לומד באו"פ אמרת ? שקלתי ללמוד שם...

למעלה