אאאווווףףףףף.......

אאאווווףףףףף.......

ישבתי, כתבתי, מחקתי. ושוב ניסיתי, ושוב מחקתי. עד שלבסוף החלטתי שאני אשאיר את זה עם שורה אחת בלבד. עם תהייה אחת בלבד. ורק אח"כ אני אנסה להבין, למה השאלה הזאת הגיעה פתאום, באמצע החיים. מהי אהבה לדעתכם? מילדווקא
שתוהה, האם בכל זאת היא יכולה לאהוב???

*אביבה*

New member
השאלה מופיעה כמה פעמים בחיים

אין מה להבין. השאלה הגיעה. לא משנה למה. האם את יכולה לאהוב- חד משמעי כן. בלי שום ספק. מהי אהבה? אהבה היא את, אני אנחנו, כולנו, החיים, העולם......... חשבי על זה. מחכה לתשובתך.

כן, אבל איך יודעים שאוהבים?

יש איזו תחושה שאומרת, אני אוהבת? אוהבים אותי? איך יודעים? הכל בעולם סובב סביב אהבה? אז איך זה שעד היום לא אהבתי? האם אהבה זה משהו פנימי? חיצוני? אהבה זה משהו שאני מאחלת לעצמי, או לאחרים? מקבלת מעצמי או מאחרים? כן, כן, ים של שאלות…… אני יודעת……

איך יודעים שחיים?

האמת שזאת בדיוק השאלה הבאה שלי. יש חיים של חובה, שאדם קם בבוקר, מתלבש, הולך לעבוד/ללמוד, עושה את הדברים כי הוא חייב. ויש לחיות של להנות, של להפיק מעצמך את המקסימום, של לעשות ולהרגיש, ובין היתר לאהוב... ולי למשל עד התקופה האחרונה שבה הגעתי "להחלטה" שאני מתחילה לחיות, היה רק את החלק הראשון, של החובה, חייבים לקום בבוקר, חייבים להמשיך, ורק בתקופה האחרונה, התחלתי גם לנסות ולהנות, לנסות ולהפיק מעצמי את הדברים... אז גם השאלה הזאת, מתוסבכת בשביליכרגע....

*אביבה*

New member
ואיך יודעים

שמה שיודעים, באמת נכון? אז.....מה את אומרת על החיים?

אביבה......./images/Emo4.gif

זהו. הסתבכתי בתוך עצמי באופן טוטאלי....
איך יודעים שמה שיודעים הוא נכון? לא יודעים את זה בוודאות אף פעם. לא? הרי אנחנו כל הזמן לומדים דברים חדשים ומשתנים, אז לדעת בוודאות אני לא חושבת שאפשר, אבל אני קטונתי. ומה אני אומרת על החיים? מה אפשר להגיד עליהם? באופן אישי אני מגיעה להחלטות בקשר לחיים ובד"כ לא ממש מבצעת אותם, בד"כ אני רק מחליטה. למרות שגם זה צעד חשוב. לא?

soulbird

New member
אבל

מה זאת החלטה ללא יסום שלה? אם אני מחליטה ללמוד כל יום לפחות 5 שעות אבל לא מייסמת את ההחלטה מה הטעם?

שבילים

New member
שאלה טובה

חושבת וחושבת על זה כבר מהבוקר (צרוף מקרים שכזה: חשבתי על זה אפילו עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך). ובאמת שאין לי מושג. אולי זה משהו בלי הגדרה.

*אביבה*

New member
כן, כבד היום

קשה להמריא. אבל.....אפשר לדמיין איך זה לעוף הא? אפשר?

soulbird

New member
הדימיון שלי לא פועל היום לצערי

טוב כמו שנאמר יום אסל יום בסל

*אביבה*

New member
כל כך מבינה אותך

לא אוהבת בסל....... קחי חיבוק לבינתיים
מקווה שה
תבוא מהר.

למעלה