אאאווווףףףףף.......

*אביבה*

New member
אתה יודע מה?

גם בדולרים וגם בפאונדים. הפאונד שווה יותר היום.

~דויד~

New member
מי אנחנו?

אני לא יכול להגיד לך. כל אחד חייב לגלות זאת בעצמו. "אני רק יכול להראות לך את הדלת... אתה הוא זה שצריך לעבור דרכה"... מתוך מאטריקס

Shandi*

New member
למה ישר את הדלת ../images/Emo13.gif

האם באמת יש אנחנו קבוצתי? אבל אני באמת חושבת שכל אחד צריך לדעת מה הוא בשלב מסויים, ולהתעדכן מדי פעם.

rubber duck

New member
אהבה זה הכל ולא כלום

אהבה זו מילה אהבה זה רגש אהבה זה כח אהבה זו את ואני וכל העולם אהבה זה הלב שפועם בנו אהבה זה כיף אהבה זה כאב אהבה זה לחיות אהבה זה פשוט הכל
אוהב אותך ואוהב את כולכם
שרון

soulbird

New member
מה זאת אהבה?

שאלה קשה אבל חשובה (לדעתי). נראה לי שאין תשובה אובייקטיבית . כל אחד יתן פרוש אחר. מילון אוקספורד יתן פרוש יבש ד´ר רות וסטהיימר תיתן פרוש מיני (אני חושבת) והמשורר יתן את הפרוש שלו. ומה אני חושבת? מה הפרוש שלי? רגש שלא ממש ניתן להסביר הרגשה של ריחוף . הרגשה של חום . הרגשה של התחדשות של אחרי הגשם . הרגשה של לרצות לחבק את כל העולם . טוב נהייתי מששוררת פה יום נעים וקסום אני

*אביבה*

New member
הנה לך

זה מה שיוצא כשאת מדברת מהבטן שלך ולא ממה שכתוב בספרים. איזה יופי!!!!!!

soulbird

New member
זה המשוררת שבי

שחבוי בי אי שם בפנים צא דיבוק צא!!!!!

שבילים

New member
לא ממה שכתוב בספרים

וגם לא ממה שכתוב בפורומים אחרים שנאמרו ע"י מנהלי פורום שונים. אלא אך ורק מבפנים

rubber duck

New member
בין הכל ולא כלום יש רווח דק מאד

הרי בשניה אחת אפשר להתהפך מלאהוב ללא לאהוב הכל עיניין שלאהבה ורצון ומחשבה ואני אוהב אותך בכל מקרה
שרון

rubber duck

New member
ואת יכולה לאהוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

יש לך
מקסים ומיוחד
ההודעה ששלחת לי לפני כמה ימים ושעדיין לא עשיתי עימה כלום ( עצלן שכמוני ) היא אהבה צרופה
, אהבה שאינה תלויה בדבר מלבד ברצון שלך לאהוב
שרון
( אני אצור קשר מתישהוא
)

../images/Emo24.gif

כן, שמתי לב שלא עשית איתה כלום עדיין, אבל זה בסדר מצידי, אין בעיה, רק כשתרצה....

למעלה