אאאהההההההה!!!!!

yariv~2

New member
מה הרגשת לפני הווילד?

תוכל להביא לי את הקטע שאתה מתאר את זה? למצוא משהו בהודעה שלך זה סיוט..

Mr. Nice Guy

New member
טוב אז ככה,

רק אחרי שהתעוררתי מהחלום נזכרתי במה שבאמת קרה - שזה היה ווילד ושהרגשתי כל מני תופעות - אני שכבתי על הבטן, והרגשתי כאילו יושבים לי על הגב, וגם שמעתי קול מתמשך שמתחזק ונחלש... וגם זכור לי שמתישהו הסתובבתי, קמתי, והתעצבנתי על זה שישבו עלי(כאן בטח לא הייתי יותר מדי בהכרה...) אני חושב שזה היה תחילת החלום.. לך תדע, אולי כל ההרגשות האלה היו בתוך החלום.. ורק חשבתי שזה אמיתי. מה שחשוב זה שכשקמתי מהמיטה, בדקתי את הצג של המערכת ועשיתי בדיקת מציאות עם האור

דנה^^

New member
שאלה

השיטה נשמעת לי נורא נחמדה, רק איך אתה יודע כמה זמן עבר כדי לעשות עוד בדיקה...? טוב יכול להיות שלכולם פה זה יעבוד נהדר אבל אם אני מתרכזת בכמה זמן עבר כדי לעשות בדיקת מציאות אז אני בחיים לא אירדם כדי לחלום חלום צלול :(

Ever~After

New member
mr nice gay

השיטה שהצגת מצויינת!!! אבל יש דבר אחד שלא הבנתי.... בשיטה הזאת יש גם את התופעות של שיטת הווילד?? תוכל להסביר על כך שוב? תודה מראש עמית

אני יענה במקומו

סתם
פשוט אני חושב שהבנתי את מה שהוא התכוון.... הוא התכוון שהוא עשה ווילד וניסה לישמור על המודעות העצמית שלו בזמן שהוא נירדם אבל תוך כדי זה הוא עשה גם כל כמה דקות בדיקת מציאות.... זה היה ווילד משולב עם בדיקות מציאות אבל בעיקרון הוא ניסה להישאר מודע + בדיקות מציאות כל כמה זמן... בללעעע

מעכשיו אני חוזר להיות משתתף סמוי

אני מהיום רק שיהיה לי זמן אני אכנס לפה לקרוא הודעות מעניינות שלכם אבל אני לא יכתוב הודעות! אני חייב להגיד לכם שיש לכם ממש פורום מצויין ואני נמצא פה מההתחלה של הפורום וקראתי נראה לי את כל ההודעות שהיו פה עד היום ולמדתי ממש המון דברים ורעיונות ואני מהיום יתחיל לנסות יותר ברצינות את זה!! אז תיכתבו הרבה דברים מעניינים ואני מבטיח לקרוא את הכל! ובבקשה תשכנעו את אפ-גירל או איתי 2000 שיגלו כבר מה השיטה שלהם ויפסיקו להשאיר את כולם כבר במתח כי זה לא יפה!! ותודה גם לדנה שלימדה אותי קצת לשון! ( לשון...לישון... כמעט אותו הדבר...
) אז יאלה ביי

Mr. Nice Guy

New member
לא, אין תופעות של ווילד,

אתה נעשה מודע לזה שאתה חולם רק אחרי שהחלום התחיל... אני תיארתי ווילד בהודעה שלי, כי בין השאר אתמול בלילה היה לי ווילד מוצלח.

תשובה שלי

אני לא חושב שזה חייב להיות מדוייק כל 3 וחצי דקות או משהו כזה אלא יותר לפי תחושה תישכבי במיטה ותנסי להרדם כמו בכל לילה אבל כל כמה זמן (לפי ההרגשה) תעשי בדיקת מציאות, אז בהתחלה זה יהיה אחרי 2 דקות ואחר כך אחרי חצי דקה ואחר כך אחרי דקה ורבע זה בכלל לא משנה העיקר שתיזכרי כל כמה זמן לעשות בדיקת מציאות לא קריתי שיהיה מדויק על השניה. לי אין שעון דיגיטלי אז אני פשוט ינסה בדיקת ההגיון או להעביר את היד דרך הקיר שצמוד למיטה שלי. דנה תגידי שאת סולחת לי תפסיקי לענות אותי כבר יאלה ביי

דנה^^

New member
רק בשביל לשים קץ...

טוב בטח שמת לב שלא כל כך הגבתי להודעות בנושא והיתה לזה סיבה טובה מאוד.. הסיבה היחידה שאני כן מגיבה עכשיו היא כי ביקשת יפה ואני רוצה לסיים עם הנושא הזה (בלי אף תגובות להודעה!) אז בוא נעזוב את מה שהיה ואני חושבת שלהרבה מאיתנו היה מה ללמוד מזה (כולל דרך התנהגות וצורת דיבור...) אז זהו! סיימנו עם הנושא הזה ו.... אתה יכול להרגיש חופשי לכתוב בפורום.. חבל לא להשתתף בו. צ´או!

Mr. Nice Guy

New member
הזמן לא צריך להיות מדוייק

פשוט תפתחי את העיניים אחרי זמן מה שאת שוכבת במיטה ותחזרי על הפעולה, אם הבעיה שלך זה להשאר ערה, אז ב5-10 הפעמים הראשונות תתאמצי לא להרדם, כמו ווילד, ואח"כ תני לגוף לזרום

wee man

New member
שאלה קצרה

אתה עושה עוד משהו באותו זמן או רק מנסה להירדם וכל כמה זמן עושה בדיקת מציאות.?? כי זה קצת משעמם לשכב שעה וכל כמה דקות לעשות בדיקת מציאות מקווה שתוכל לענות תודה מראש ינון

Mr. Nice Guy

New member
זה לא זמנים קבועים,

ולפני שאני ידבר על הזמנים, רצוי להגיד שכל הקטע הזה נבע מזה שלא הצלחתי להרדם, ככה שזה לא היה לי משעמם, ניסיתי להרדם ולא הצלחתי, אז פתחתי כל פעם את העיניים ועשיתי בדיקת מציאות. זה לא צריך להיות זמן מדוייק על השעון, תסגור את העיניים ותפתח אותם אחרי שאתה מרגיש רגוע, אם קשה לך להשאר ער, אז תתאמץ רק בהתחלה, ורק אחרי כמה פעמים תירדם... אני מניח שאפילו אם תדמיין שאתה פותח את העיניים,עושה בדיקת מציאות ומגלה שזה חלום, זה יכול לגרום לכך שישר זה יקרה בחלום הראשון שלך.

Mr. Nice Guy

New member
מישהו ניסה וזה הצליח לו??

אתמול רציתי לנסות את זה שוב אבל הייתי מת מעייפות ונרדמתי מהר.. מישהו ניסה?

wee man

New member
כן אני ניסיתי

כמו שאתה יודע אין לי שעון דיגטלי ליד המיטה אז שמתי שלט שכתוב עליו בלורד בולט: בדיקת מציאות, חלומות צלולים" כי בחלום המילים מתבלגנות או משתנות. אקיצר, השארתי אור מעומעם ותליטי את השלט, וכ כמה דקות הסתכלתי בו ועשיתי בדיקת מציאות.... לצערי הרב... זה לא עבד! אז להבא אני יזכור: לפני שאני מתלהב מהשיטה יותר מדי, אני קודם ינסה אותה(עוד לא היה לי צלול ואני מנסה את כל השיטות בבת אחת ואז כלום לא מצליח) אני ינסה את השיטה שוב כי אומרים שבדיקת מציאות זה השיטה הכי פשוטה אם מתרגלים לעשות בדיקות מציאות כל היום תודה ינון

Solid

New member
יש לי כמה דברים לשאול ...

קודם כל ממש נחמד הסיפור שלך וממש בא לי לנסות את זה גם ! אני ממש רוצה להצליח את שיטת הווילד , אבל אין לי שעון של מערכת סטראו מול המיטה :) יש לך משהו אחר להציע לי ? וגם אתה אמרת שכל 4-7 דקות הסתכלת על השעון במערכת , איך ידעת מתי עברו 4-7 דקות ? וגם אם אני לא טועה ווילד אמור להיות ריכוז במשהו עד שגולשים אל החלום , ומה שאתה מתכוון זה שהסתכלת כמה פעמים עד שפשוט הייתה פעם שכבר שכחת להסתכל ? אני אשמח אם תנסה לענות לי .. תודה

למעלה