שיטה אדירה לחלום חלום צלול!!!
זה הולך להיות ארוך כרגיל, Sorry
בוקר טוב אנשים!! אתמול היה הלילה הכי מוצלח שלי מאז שגיליתי את נושא החלומות הצלולים (כמעט חודש מאז). אני הולך להעלות פה את השיטה, היא לא חדשה ולא מקורית, אבל היא אדירה!! בניגוד לשיטה הקודמת שהעלתי, שאפילו אני לא הצלחתי לעשות אותה פעמיים, זאת בטוח תפעל
. השיטה טובה במיוחד לאילו שלא נרדמים כל כך מהר, אני יסביר אותה בעזרת תיאור הלילה של אתמול : דבר ראשון, השיטה עובדת על בדיקות מציאות, וצריך שעון דיגיטלי (מומלץ), אני עשיתי את זה עם המערכת סטריאו שנמצאת בערך ממול המיטה, כשהיא לא פועלת אז זה מראה את השעה. הלכתי לישון ולא הייתי עייף, אז החלטתי לפתוח את העיניים כל 4-7 דקות ולעשות בדיקת מציאות עם השעה בצג של המערכת. בזמן שבין פתיחות העיניים תנסו להרגע, אפילו אפשר לנסות ווילד ואם יצליח, מה טוב.. עשיתי ככה עד שנרדמתי, זה היה משהו כמו 10-15 בדיקות (תשקיעו בכל בדיקה, תנסו לשנות את השעה, תהיו בספק שאתם ערים, זה אמור לקחת משהו כמו 10-15 שניות לכל בדיקה) ואחרי שתראו שאתם לא חולמים, תחזרו לישון, בציפיה לבדיקה הבאה (תסגרו את העיניים ותרגעו). כל זאת במטרה שבחלום שלכם, אתם תתעוררו במיטה שלכם ותעשו את הבדיקה מהרגל. אני חייב לציין, שאני לא עושה בדיקות מציאות, ורק אתמול חשבתי על הרעיון וניסיתי אותו, כך שזה לא אמור לקחת שנים של נסיונות, זה יכול לפעול כבר בפעם הראשונה, כמו שזה פעל בשבילי. -- אם אין לכם כוח לקרוא את התיאור הבא אתם יכולים להפסיק כאן, כי זה לא יעניין את כולם -- וכך היה: אחרי שנרדמתי, פתחתי את העיניים במיטה, וראיתי את הצג של המערכת משתולל!! (פשוט משתולל!! , הוא אפילו הראה צבעים שלא קיימים בצג), הבנתי שזה חלום, שמחתי נורא, התרגשתי, וזה גרם לי להתעורר. טוב, ראיתי כמה שהבדיקות מצליחות, והמשכתי לעשות את זה (כל כמה דקות, פתחתי את העיניים ובדקתי את הצג), ושוב נרדמתי. בפתיחת העיניים הבאה, הצג היה רגיל והשעה היתה נורמלית, אבל האור היה דלוק!! - ופה הגדולות של השיטה, כאשר אתם עושים את בדיקות המציאות ומרגילים את המוח לעשות זאת, כאשר החלום יתחיל, אפילו אם השעה תהיה רגילה, אתם אוטומטי תבחינו בדברים חשודים כי עצם הבדיקה היא ספק במציאות. וכך היה, קמתי מהמיטה ניסיתי לכבות את האור - קליק, ולא נכבה, קליק קליק קליק קליק, ולא נכבה! שוב פעם הגזמתי והתרגשתי ושוב התעוררתי! אבל מצאתי שיטה
אחרי שהתעוררתי, המשכתי בבדיקות המציאות כל כמה דקות ונרדמתי, הפעם שפתחתי את העיניים האור שוב היה דלוק, וגם אבא שלי היה ער והיה אור בחוץ - זה נראה כאילו כבר בוקר, אבל למה להסתכן? הלכתי למתג ניסיתי לכבות את האור והוא לא נכבה
הפעם לא התעוררתי כאשר הבנתי שאני חולם, דבר ראשון ניסיתי לייצב את החלום, שיפשפתי ידיים זו בזו, וכנראה שזה לא כל כך פעל, כי לכל מקום שאליו הסתכלתי, נוצרה בו הכלבה שלי - זה היה מפחיד, אבל התגברתי על זה. באתי לצאת מהדלת, ניסיתי לעבור דרכה - העברתי יד אחת וזה פעל, שמחתי וניסיתי לצאת אם כל הגוף, ובום! ניתקעתי בדלת וקיבלתי מכה, זה קרע אותי מצחוק. חשוב לציין שבניגוד לשאר החלומות הצלולים שהיו לי (כ-3) שבהם לא הצלילות הייתה נמוכה, בחלום הזה אני זכרתי הרבה דברים מהמציאות אבל זה לא היה צלילות כל כך גבוהה (אני לא מתכוון מהבחינה הפיזית - פיזית הרגשתי הכל וראיתי הכל כאילו זה מציאותי, אבל במודעות - לא הרגשתי כמו שאני מרגיש כאשר אני מודע, מבחינה מחשבתית). החלום נמשך בין 10-15 דקות והיה מאוד מהנה, כמובן עפתי, ואפילו ניסיתי כמה פקודות קוליות. כמה דברים מצחיקים שהיו הם - מתישהו במהלך החלום הלכתי ליד חנויות, ראיתי צ´יפס ורציתי להרגיש איך זה לאכול, לקחתי כמה ואכלתי וזה היה מציאותי, אח"כ המוכר הסתכל עלי בעיניים כלאה מסכנות!! ואפילו שזה היה החלום שלי וידעתי שאני חולם, הרגשתי צורך לשלם לו.. ניסיתי ליצור מטבע של 5 שקלים, ויצרתי מטבע כזה אבל עם חור עגול במרכזו! כמו אסימון גדול, משום מה זה גרם לי להיות נבוך, ואח"כ התאמצתי ויצרתי מטבע נורמלי והבאתי לו. אח"כ הלכתי משם ושמתי לב שההרגשה ביד מוזרה, הסתכלתי עליה והיו לי בכל יד 8 אצבעות!!! זה היה ממש גדול. החלום נפסק כשסגרתי את העיניים לשנייה - כשפתחתי אותם כבר התעוררתי, ואז הבנתי כמה שזה היה מדהים כי נזכרתי שזה לא היה סתם חלום!! זה היה ווילד מוצלח! , בחלום עצמו אני חשבתי שזה היה פשוט בדיקת מציאות ולא זכרתי את מה שקרה לפני כן, אבל אחרי שהתעוררתי זכרתי בדיוק שניסיתי ווילד ואפילו הגעתי לשלב של הדמיון ההיפנוגוגי - מזה אני זוכר שהרגשתי שיושבים עלי (אני שכבתי על הבטן והרגשתי ששוכבים עלי על הגב, וניסיתי להסתובב) וגם שמעתי קולות. אני שמח שנזכרתי בזה רק אחרי החלום, כי זה בטח היה מפחיד אותי אם הייתי ממש בהכרה כאשר זה קרה. לפחות ראיתי איך זה ועכשיו אני מפחד מזה פחות. אחרי שהתעוררתי הלכתי לישון רגיל. והיה לי את החלום (הלא צלול) הכי יפה והכי אדיר מכל החלומות שהיו לי אי פעם (למרות שלא היו הרבה שזכרתי, עד לפני חודש אני זכרתי חלום פעם בחודשיים במקרה הטוב, ומלפני חודש, שגיליתי את כל העסק, אני זוכר 2-3 חלומות כמעט כל יום). אני לא הולך לתאר מה קרה כי זה היה חלום מאוד ארוך (כשעה) אבל משהו אחד חשוב לי להגיד - אל תיזרקו רימוני-יד בחלום רגיל כי הם לא התפוצצו!!!! מקווה שזה יעזור לכם, מה שבטוח שאני הולך לעשות את הבדיקות כל לילה. Peace Out