אאאהההההההה!!!!!

Mr. Nice Guy

New member
שיטה אדירה לחלום חלום צלול!!!

זה הולך להיות ארוך כרגיל, Sorry
בוקר טוב אנשים!! אתמול היה הלילה הכי מוצלח שלי מאז שגיליתי את נושא החלומות הצלולים (כמעט חודש מאז). אני הולך להעלות פה את השיטה, היא לא חדשה ולא מקורית, אבל היא אדירה!! בניגוד לשיטה הקודמת שהעלתי, שאפילו אני לא הצלחתי לעשות אותה פעמיים, זאת בטוח תפעל
. השיטה טובה במיוחד לאילו שלא נרדמים כל כך מהר, אני יסביר אותה בעזרת תיאור הלילה של אתמול : דבר ראשון, השיטה עובדת על בדיקות מציאות, וצריך שעון דיגיטלי (מומלץ), אני עשיתי את זה עם המערכת סטריאו שנמצאת בערך ממול המיטה, כשהיא לא פועלת אז זה מראה את השעה. הלכתי לישון ולא הייתי עייף, אז החלטתי לפתוח את העיניים כל 4-7 דקות ולעשות בדיקת מציאות עם השעה בצג של המערכת. בזמן שבין פתיחות העיניים תנסו להרגע, אפילו אפשר לנסות ווילד ואם יצליח, מה טוב.. עשיתי ככה עד שנרדמתי, זה היה משהו כמו 10-15 בדיקות (תשקיעו בכל בדיקה, תנסו לשנות את השעה, תהיו בספק שאתם ערים, זה אמור לקחת משהו כמו 10-15 שניות לכל בדיקה) ואחרי שתראו שאתם לא חולמים, תחזרו לישון, בציפיה לבדיקה הבאה (תסגרו את העיניים ותרגעו). כל זאת במטרה שבחלום שלכם, אתם תתעוררו במיטה שלכם ותעשו את הבדיקה מהרגל. אני חייב לציין, שאני לא עושה בדיקות מציאות, ורק אתמול חשבתי על הרעיון וניסיתי אותו, כך שזה לא אמור לקחת שנים של נסיונות, זה יכול לפעול כבר בפעם הראשונה, כמו שזה פעל בשבילי. -- אם אין לכם כוח לקרוא את התיאור הבא אתם יכולים להפסיק כאן, כי זה לא יעניין את כולם -- וכך היה: אחרי שנרדמתי, פתחתי את העיניים במיטה, וראיתי את הצג של המערכת משתולל!! (פשוט משתולל!! , הוא אפילו הראה צבעים שלא קיימים בצג), הבנתי שזה חלום, שמחתי נורא, התרגשתי, וזה גרם לי להתעורר. טוב, ראיתי כמה שהבדיקות מצליחות, והמשכתי לעשות את זה (כל כמה דקות, פתחתי את העיניים ובדקתי את הצג), ושוב נרדמתי. בפתיחת העיניים הבאה, הצג היה רגיל והשעה היתה נורמלית, אבל האור היה דלוק!! - ופה הגדולות של השיטה, כאשר אתם עושים את בדיקות המציאות ומרגילים את המוח לעשות זאת, כאשר החלום יתחיל, אפילו אם השעה תהיה רגילה, אתם אוטומטי תבחינו בדברים חשודים כי עצם הבדיקה היא ספק במציאות. וכך היה, קמתי מהמיטה ניסיתי לכבות את האור - קליק, ולא נכבה, קליק קליק קליק קליק, ולא נכבה! שוב פעם הגזמתי והתרגשתי ושוב התעוררתי! אבל מצאתי שיטה
אחרי שהתעוררתי, המשכתי בבדיקות המציאות כל כמה דקות ונרדמתי, הפעם שפתחתי את העיניים האור שוב היה דלוק, וגם אבא שלי היה ער והיה אור בחוץ - זה נראה כאילו כבר בוקר, אבל למה להסתכן? הלכתי למתג ניסיתי לכבות את האור והוא לא נכבה
הפעם לא התעוררתי כאשר הבנתי שאני חולם, דבר ראשון ניסיתי לייצב את החלום, שיפשפתי ידיים זו בזו, וכנראה שזה לא כל כך פעל, כי לכל מקום שאליו הסתכלתי, נוצרה בו הכלבה שלי - זה היה מפחיד, אבל התגברתי על זה. באתי לצאת מהדלת, ניסיתי לעבור דרכה - העברתי יד אחת וזה פעל, שמחתי וניסיתי לצאת אם כל הגוף, ובום! ניתקעתי בדלת וקיבלתי מכה, זה קרע אותי מצחוק. חשוב לציין שבניגוד לשאר החלומות הצלולים שהיו לי (כ-3) שבהם לא הצלילות הייתה נמוכה, בחלום הזה אני זכרתי הרבה דברים מהמציאות אבל זה לא היה צלילות כל כך גבוהה (אני לא מתכוון מהבחינה הפיזית - פיזית הרגשתי הכל וראיתי הכל כאילו זה מציאותי, אבל במודעות - לא הרגשתי כמו שאני מרגיש כאשר אני מודע, מבחינה מחשבתית). החלום נמשך בין 10-15 דקות והיה מאוד מהנה, כמובן עפתי, ואפילו ניסיתי כמה פקודות קוליות. כמה דברים מצחיקים שהיו הם - מתישהו במהלך החלום הלכתי ליד חנויות, ראיתי צ´יפס ורציתי להרגיש איך זה לאכול, לקחתי כמה ואכלתי וזה היה מציאותי, אח"כ המוכר הסתכל עלי בעיניים כלאה מסכנות!! ואפילו שזה היה החלום שלי וידעתי שאני חולם, הרגשתי צורך לשלם לו.. ניסיתי ליצור מטבע של 5 שקלים, ויצרתי מטבע כזה אבל עם חור עגול במרכזו! כמו אסימון גדול, משום מה זה גרם לי להיות נבוך, ואח"כ התאמצתי ויצרתי מטבע נורמלי והבאתי לו. אח"כ הלכתי משם ושמתי לב שההרגשה ביד מוזרה, הסתכלתי עליה והיו לי בכל יד 8 אצבעות!!! זה היה ממש גדול. החלום נפסק כשסגרתי את העיניים לשנייה - כשפתחתי אותם כבר התעוררתי, ואז הבנתי כמה שזה היה מדהים כי נזכרתי שזה לא היה סתם חלום!! זה היה ווילד מוצלח! , בחלום עצמו אני חשבתי שזה היה פשוט בדיקת מציאות ולא זכרתי את מה שקרה לפני כן, אבל אחרי שהתעוררתי זכרתי בדיוק שניסיתי ווילד ואפילו הגעתי לשלב של הדמיון ההיפנוגוגי - מזה אני זוכר שהרגשתי שיושבים עלי (אני שכבתי על הבטן והרגשתי ששוכבים עלי על הגב, וניסיתי להסתובב) וגם שמעתי קולות. אני שמח שנזכרתי בזה רק אחרי החלום, כי זה בטח היה מפחיד אותי אם הייתי ממש בהכרה כאשר זה קרה. לפחות ראיתי איך זה ועכשיו אני מפחד מזה פחות. אחרי שהתעוררתי הלכתי לישון רגיל. והיה לי את החלום (הלא צלול) הכי יפה והכי אדיר מכל החלומות שהיו לי אי פעם (למרות שלא היו הרבה שזכרתי, עד לפני חודש אני זכרתי חלום פעם בחודשיים במקרה הטוב, ומלפני חודש, שגיליתי את כל העסק, אני זוכר 2-3 חלומות כמעט כל יום). אני לא הולך לתאר מה קרה כי זה היה חלום מאוד ארוך (כשעה) אבל משהו אחד חשוב לי להגיד - אל תיזרקו רימוני-יד בחלום רגיל כי הם לא התפוצצו!!!! מקווה שזה יעזור לכם, מה שבטוח שאני הולך לעשות את הבדיקות כל לילה. Peace Out

wee man

New member
האמת זה

נשמע שיטה די טובה אני ינסה אותה, למרות שזה על אותו עיקרון כמו בדיקות מציאות אבל שווה ניסיון!!! תודה ינון

פשוט מגניב!!! גדול!!

יש לך רעיון מה איך אני עושה את זה אם אין לי שעון דיגיטלי עם אור ליד המיטה?? (גם אין לי אור בשעון של היד למרות שהוא דיגיטלי... גם כן שעון דפוק) זה נשמע מגניב וזה מתאים למשהו שקראתי השנה באיזה ספר על התת מודע ואמרו שם (לא קראתי את כל הספר רק חלק) שדברים ניכנסים הכי חזק לתת מודע שלך אם אתה חוזר עליהם ממש לפני שאתה נירדם וזה באמת מה שעשית בשיטה שלך באמת חזרת על משהו ממש לפני שנירדמת ובגלל זה זה ניכנס חזק לתת מודע שלך וגרם לך לעשות את זה גם בחלום! אז אני ינסה את זה היום! ( אני כבר יחשוב איך כי אין לי שעון דיגיטלי) ודרך אגב ניסיתי אתמול את השיטה של להחזיק משהו ביד החזרתי כדור ג´לי ציבעוני כזה שקונים בחנויות כזה רך שלוחצים אותו עם היד וכל הזמן שיחקתי איתו ביד ימין דווקא הרגשתי שזה יכול לעבוד טוב! אבל בסוף נירדמתי... יאלה ביי

wee man

New member
מה אתה עושה אם אין שעון

גם לי אין שעון עם אור ליד המיטה, אני ינסה לשים דף עם כל מיני מילים עליו ואור קטן מעל, כי כמו שאני חושב שכולם יודעים, בחלום אם אתה מסתכל על מילים ואחרי שניה שוב, המילים מתבלגנות או שכתוב משהו שונה לגמרי אני יגיד לכם אם גם זה עובד ינון

Cheetah

New member
יפה יפה

מצאת שיטה שמתאימה לך :) "אתם אוטומטי תבחינו בדברים חשודים כי עצם הבדיקה היא ספק במציאות. וכך היה" - אני מעדיף לדלג על הבדיקה, וישר לקפוץ לספק במציאות (יותר יעיל ופחות מעסיק את המחשבה), אבל זה לא למתחילים, כי צריך בשביל זה קצת ניסיון והיכררות עם התחושה של ספק, ועם ההשפעה שלה. "הגעתי לשלב של הדמיון ההיפנוגוגי - מזה אני זוכר שהרגשתי שיושבים עלי (אני שכבתי על הבטן והרגשתי ששוכבים עלי על הגב, וניסיתי להסתובב) וגם שמעתי קולות" - זה לא נחשב דימיון היפנוגוגי.. ד"א אתה לא פיספסת משהו אם לא ראית דימיון היפנוגוגי, זה די נורמלי אם זה היה מהר מדיי ולא שמת לב. בכל מקרה דימיון הפנוגוגי זה לפני שנוצר חלום, מאופיין בצורות לא מוגדרות(או מוגדות אבל לא בצורה משמעותית) וקולות מבולגאנים שחוזרים על עצמם בדפוסים קבועים. זה עוד לא משהו יציב ומוגדר, כמו חלום, תחשוב על זה בתור הרצה של בלאגן, ויזאולי וקולי, במטרה למצוא חומר שאפשר לעשות ממנו חלום (ואם אתה כבר חושב על משהו, ההרצה לא תצטרך ליהיות ארוכה) ההרגשה ששוכבים לך על הגב, לדעתי זה דימיון בשל עצמו, בנקודה שבין עירות-לשינה שבה המוח שלך היה רגיש להשפעות של הדימיון.

Mr. Nice Guy

New member
טוב לדעת...

תגיד לי משהו, בחלום צלול ברמה גבוהה, אתה מרגיש כמו במציאות? אני מתכוון לקטע של כל הזיכרון שיש לך ולדרך שבה אתה חושב.. כי עד עכשיו זה לא היה לי באופן הזה...

Cheetah

New member
אפשרי אבל קשה

גם אם החלום מאוד מציאותי, אם אתה ממש ממש תבחון אותו תראה שזה לא בדיוק המציאות, אבל דומה. אבל לאו דווקא פחות מציאותי, זה יכול ליהיות מציאותי לגמרי, ועדיין שונה מהמציאות.(קודם כל בגלל העובדה שזה לא המציאות)

Mr. Nice Guy

New member
אני רק מוודא...

שאנחנו מדברים על אותו דבר, במה שאמרתי התכוונתי שהחלומות הצלולים (שהיו לי עד כה) היו מאוד מציאותיים מבחינה פיזית - מבחינת כל החושים. אבל לא מבחינת המחשבה - עד עכשיו עוד לא היה לי חלום שבו אני מרגיש מבחינה הכרתית (ולא פיזית) אותו דבר כמו במציאות. בחלומות שלי לדוגמא, לא יצא לי לחשוב על העבר, ועל החיים שלי, וכל השטויות שחושבים עליהם במהלך היום יום אלא אני עושה דברים ספונטנית, ואפילו אם אלו דברים שחשבתי עליהם קודם, עוד לא הגעתי להרגשה של אותה הכרה כמו בעירות. אז אני מקווה שזה רק בגלל שעוד לא הגעתי לרמה הגבוהה של חלום צלול, ולא בגלל שככה זה כשחולמים.

אומרים שכן ואפילו יותר מזה!

היו בפורום כאלה שסיפרו שבחלומות הצלולים שלהם הכל היה לגמרי לגמרי מציאותי ויש גם פרק באתר (של אלון ברמן) שאנשים כותבים שם את החלומות הצלולים שלהם ובהרבה מקומות שם הם כתבו שזה מאד מאד מציאותי ממש כמו במציאות!

love_girl

New member
.....

אני לא יודעת איך זה אצל אחרים אבל כשאני חולמת אז החלום לא בדיוק כמו המציאות, זה כמו עולם אחר עם צבעים שונים וגם הדברים משתנים במהירות לפי הדמיון שלך

אודין

New member
ספק במציאות

קרה לי כבר כמה פעמים שעשיתי בדית מציאות (במציאות) והיה לי ספק שזה אמיתי, חשבתי שאם עכשיו אני אחשוב שזה לא חלום, מה אני אעשה בחלום? ואולי אני כן בחלום? מה זה אומר?

Variety

New member
תגובה

היי Mr. Nice Guy, אני חייב להודות שקראתי את זה בהתרגשות רבה ונתת לי המון השראה להצלחה! אני מיד מוסיף את הקישור להודעה הזאת לטאגליין שכולם יקראו. מה שאתה מתאר מאוד דומה למכשיר שרציתי ליצור שיהיה מעל המיטה שמריץ מספרים על LEDS כמו של שעון. אבל אתה מצאת פתרון הרבה יותר פשוט - שעון! שזה לא בעיה להשיג. האם אתה מרשה לי להוסיף את השיטה לאתר? (אני אציין את שמך כמי שהמציא את השיטה). אני מאוד מודה לך! Variety-

Mr. Nice Guy

New member
כל מה שאני כותב -

אתה יכול לעשות איתו מה שבא לך, חופשי חופשי, אני ישמח מאוד אם זה יעזור לאנשים אחרים להשיג חלומות צלולים. בקשר להזכרת השם שלי, אתה לא צריך, גם כי אין לי בעיה שלא תזכיר אותי, וגם כי אני לא חושב ש-"השיטה הזאת הומצאה ע"י Mr.Nice Guy" יגיד למישהו, שלא היה בפורום הזה, משהו
ואם הוא היה בפורום הזה, אז הוא כבר קרא את זה פה
דרך אגב, אני רואה שכולם כותבים הודעות בהפרשי זמן קצרים, כנסו לצ´אט אם אתם פה..

Mr. Nice Guy

New member
תיקון משפט קטן-

המילה "לא" במשפט שכתבתי לא צריכה להיות שם... הכוונה היתה שעד עכשיו היו לי חלומות צלולים ברמה נמוכה. "חשוב לציין שבניגוד לשאר החלומות הצלולים שהיו לי (כ-3) שבהם לא הצלילות הייתה נמוכה"

רק הזמן יגיד אם צדקת עם השיטה הזאת

כבר כמה פעמים היו אנשים בפורום שחשבו שהם מצאו שיטה מצויינת שתמיד כמעט עובדת וכולם התלהבו וכל זה ובסוף התברר שזה לא תמיד עבד לכולם... אז בעיקרון השיטה שניסית נראיית לי מאד טובה (וניזכרתי שכבר קראתי אותה שקראתי על ווילד באיזה מקום והיה רשום שם שכדאי בזמן ווילד כל כמה זמן לעשות בדיקות מציאות כי יכול להיות שכבר מתחילים לחלום ולא שמים לב לזה) אז אני חושב שכדאי שכולם פה ינסו את השיטה הזאת ורק אז נראה אם היא באמת יעילה כמו שקרה לך ובו גם אתה תנסה אותה עוד כמה לילות ונראה אם תצליח כמה פעמים רצוף בכמה לילות. אני גם חושב שזה יההי הרבה יותר טוב אם מנסים את זה אחרי שישנים 5 שעות ומתעוררים ומנסים! אני גם ינסה אותה בשילוב עם ווילד ( אני יעשה ווילד וכל כמה זמן אני יעשה בדיקת מציאות) ביי

Mr. Nice Guy

New member
אכן כן..

לנסות שיטות חדשות לא יזיק לאף אחד, תיארתי את השיטה כמצויינת מכיוון שזו פעם ראשונה שניסיתי משהו בסגנון הזה, וזה הצליח בקלות מסויימת, ולכן הסקתי שאם לי זה הצליח בקלות אז גם להרבה אחרים זה יצליח בקלות. אף אחד לא אמר שהשיטה הזו היא עובדה להצלחה, לכל בינאדם מתאימה שיטה משלו.

yariv~2

New member
יפה!!!

אההממ.. שיטה שנשמעת מאד טוב, אני מפתח כבר עכשיו תוכנה שתעבוד על פי השיטה! אם אני ימצא איזה זמן פנוי אני יכין את התוכנה וישלח לפורום, (זאת אומרת כל חמש דקות צפצוף של התוכנה + בדיקת מציאות במשך.. חצי שעה וכנראה שזה יכניס את העסק של הבדיקה לתת מודע למשך כל הלילה חלומות מענינים יש לך.. רק מה לא הבנתי איך הגעת לווילד, "ואז הבנתי כמה שזה היה מדהים כי נזכרתי שזה לא היה סתם חלום!! זה היה ווילד מוצלח!" איפה היה הווילד? טוב לא חשוב.. העיקר שתצליח בהמשך, ותביא עוד שיטות!

Mr. Nice Guy

New member
החלום השלישי שלי היה ווילד מוצלח,

פשוט גיליתי את זה רק אחרי שהתעוררתי ממנו...

למעלה