אאאאווווףףףף!

אאאאווווףףףף!

היה מבחן די קשה בבוקר, נראה שהלך לא משהו בכלל ואני חייבת להוציא בקורס הזה מעל 90 בלי פאקטור כגרע הסיכויים די אפסיים לזה. וזה עוד היה המבחן היחידי שבאמת יה לי זמן ללמוד אליו ולא חשבתי שדווקא בזה אני אצטרך מועד ב'.

niva99

New member
יכול להיות שלמרות הקושי

הצלחת. לפעמים ההרגשה מטעה - יוצאים בהרגשה שלילית ומגלים בסוף שהשד לא נורא כ'כ ...ולהפך.

נקווה

הבעיה שאני כבר יודעת על טעות שטותית אחת שהייתה לי (קראתי בתשטבות מה שרציתי שיהיה כתוב ולא מה שבאמת היה כתוב) וכל שאלה זה 4 נק' ככה שיש מקום לעוד טעות אחת. אבל בכל מקרה, תודה על העידוד

amitk80

New member
אני גם כזה

אבל אני חושב שכדאי לך לחכות לציון ומשם להתקדם. בהצלחה

niva99

New member
יש שאלות לשיחזור ?

גם אני הולכת ללמוד את "היופי הזה"...

אם זה לא אותו מרצה זה לא עוזר הרבה

גם אם תלמדי את זה אבל עם מרצה אחר רוב הסיכויים שסגנון השאלות יהיה שונה. כשתדעי עם מי את לומדת ואם זאת תהיה היא אז תגידי לי ואולי יהיו לי כמה טיפים

דרישה לתואר שני בטיפול באומנות

חוץ מזה שמבחינתי בכל קורס אני צריכה מעל 90 אבל זה נושא אחר

זה נשמע יותר מדי מטומטם

עם הדרישות הגבוהות האלה. הכי טוב שהיו מסכמים שאולי תוציאו כל אחד 100 כדי ללכת לתואר שני.

זה תואר מאוד מבוקש

ומי שמתקבל זה לרוב רק עם ממוצע 90 פלוס ויש 5 מקצועות ספציפיים שצריך בהם ציונים מאוד גבוהים.

זה נשמע יותר מדי בומבסטי עם דרישות לציונים

כאלה. כשאני למדתי לתואר ראשון לא חשבתי על זה בכלל. רציתי להצליח ולסיים. אפילו לא חשבתי לעשות תואר שני בכלל.

אני לא סגורה על התואר הזה

אבל אני לא רוצה לחסום אופציות. אין שום דבר לעשות עם התואר הראשון שלי בלי תואר שני או לימודי המשך כלשהם.

למעלה