אאאאאאא
עונה 3

1Shir

New member
אאאאאאא ../images/Emo58.gifעונה 3

אתמול עשיתי מרתון עונה 3....... בפרק "טבח יום האוהבים" כשהם נעצרים אחרי המסיבה ופייסי נשאר לבדו בתא עם דאגי, אחרי שפייסי אומר לו שהוא לא יכול לפעול בקשר לאהבה שלו כי זה יערער את העולם, יש שם איזה קטע בעריכה שפשוט - קופץ! כשדאגי יוצא מהתא. ממש חובבני, אפילו בסרטים שדוסון עשה כשהוא היה בן 7 אין מצב למצוא דבר כזה... מישהו שם לב לזה פעם?!

1Shir

New member
אין לי מושג..

זה לא נראה כמו קפיצה בקלטת.. נו, עכשו זה עוד יותר מעניין, שעוד מישהו יבדוק את זה בקלטת אצלו!!

doron g3

New member
אחרי פרשת הבום בפריים

שום דבר כבר לא מפתיע...
האמת, שמרוב האירוניה שבפשלות האלו אי אפשר שלא לתהות אם זה לא עוד צעד של מודעות עצמית. מצד שני (וסביר הרבה יותר), אולי זה סתם עוד הוכחה שהסדרה ירדה בכל הרמות מהעונה השלישית...

1Shir

New member
../images/Emo6.gif אכן סביר הרבה יותר...

מצד שלישי אם נאחד את 2 התיאוריות שלך, אולי הם ידעו שהם מתדרדרים אז הם רצו להתאים לזה גם את העריכה..

Remedes

New member
האמת שאני ממש לא מתפלא..

אם תבדקי בארכיון תגלי שאני גם הופתעתי מחוסר המקצועיות של העורכים והבמאי כאשר חשפתי פעמיים!! כן , כן!! פעמיים את העובדה שרואים את הבום בפריים פעם אחת בעונה השלישית ופעם בעונה החמישית! גם אני כמוך זועזעתי מרמת החוסר מקצועיות .. יש כמה אנשים שאמרו שזוהי טעות אנושית.. יכול להיות שבפעם הראשונה זה טעות אנושית ניחא, נסלח. אבל פעם שניה?!.. זה כבר די מוגזם..

1Shir

New member
לבום בפריים מתאים לי לא לשים לב...

כאן זאת ממש קפיצה! אבל כמו שטל הציעה: אולי זאת בעיה בהקלטה?! עכשיו זה מסקרן אותי, אולי מישהו מכם יבדוק בהזדמנות?! כדאי לכם זה אחד הפרקים הטובים בעונה :) "טבח יום האוהבים" פרק מספר 14 במיוחד הסוף, קצת לפני הקטע שאני מדברת עליו, שכולם נמצאים יחד בתא המעצר, ופייסי יוצא על דוסון וג'ואי... קטע מעולה (תכל'ס אני לא כזה מבינה מה הם כ"כ כעסו עליו, זה די נכון השטיפה שהוא נתן להם..) הקיצר פליז תבדקו!!

למעלה