אַתְּ שׁוּב

palmonyo

New member
אַתְּ שׁוּב

אַתְּ שׁוּב אַתְּ שׁוּב הַשֶּׁמֶשׁ הַשּׁוֹקַעַת בְּאוֹר עוֹד עֶרֶב צַמְרִירִי. נוֹגַעַת בְּרִבּוֹא גַּלִּים. זִרְמַת הַקֶּצֶף בַּצְּלָלִים עִם סֹמֶק נֶתֶז עֲרִירִי, כְּשֶׁאַתְּ אֶל חֵיק הַיָּם נוֹגַהַת. אַתְּ שׁוּב רֹךְ רוּחַ מִשְׁתַּכֶּרֶת מִמֶּרְחֲבֵי יָם סַגְרִירִי. עוֹקֶרֶת מֶלַח נַחְשׁוֹלִים, הַמִּתְרַפֵּק עַל הֶעָלִים, אֲשֶׁר בַּגַּן הַצִּבּוּרִי צוֹנְחִים אֶל חֵיק קִרְיָה מֻפְקֶרֶת.

אורמור

New member
מרהיב..לתפארת..

והניקוד כיצד? והרי כל כך נחוץ בשירה..מקנאה מעט.. גלה לי הכיצד מחדירים חטף פתח ושאר מרעיו? אור

palmonyo

New member
אני בכלל לא יודע לנקד

כמו שנתן יונתן ונתן שחם בספריית הפועלים לא האמינו שאני כותב שירים על המחשב, כך גם עמוס לוויתן מהוצאת גוונים לא האמין שאני לא יודע לנקד. אמרתי לו, יש לי תוכנת ``נקדן`` והיא כמעט ולא עושה טעויות, אם אתה יודע את הבסיס המינימלי ביותר. זו תוכנה של `מטח`. נדמה לי שאין עוד גרסה לוורד 2000. אני מנקד בוורד97 כמו כן בדגש 2000 בכלים יש תוכנה מסורבלת יותר, שלא רצה על השורות אלא עובדת מלה מלה. גם איתה ניתן לנקד. מנקדים את השיר. גוזרים ללוח של וינדווס. אחר כך מעבירים לפורום הספרותי הנכבד שלנו. בוורד אלפיים זה מסובך לנקד. לוחצים על caps lock ואז עם shift המספרים הופכים לסימני ניקוד. אך זה גם מסורבל מאוד וגם דורש ידע בניקוד.

palmonyo

New member
דווקא קלקלתי עם השורה האחרונה

לכבוד הדבקת השיר באתר החלטתי לשנות את השורה האחרונה שטות היה כתוב בה ``אט אט כשאת עוברת``. שיניתי בלי לחשוב מספיק וכך החמצתי את רצף האט אט כשהאת השלישי מצטרף אליו. אחד הדברים שהכי קשה למשורר לעשות, זה לרחוש כבוד לגרסאות קודמות שלו ולא לשנות לפני שהוא מבין למה... שירה היא קוקטיל של השראה, בגרות, ניסיון, קפדנות ומתינות בעיצוב זה לא אומר שהופמנסטל לא כתב שירים מושלמים בגיל 17 יש יוצאים מהכלל

למעלה