אַיֶּלֶת אֲהָבִים

• פותח הנושא rovv
  • פורסם בתאריך

rovv

New member
אַיֶּלֶת אֲהָבִים

עֵינֵי טוֹפָּז בּוֹהֲקוֹת וּשְׂפָתַיִם מַזְמִינוֹת כְּמוֹ פַּרְפַּר תָּאֵב לְצוּף זָכַרְתִּי אַהֲבַת עֲלוּמַי שַׂרְעַפֵּי רוּחִי נִכְסָפִים לִנְעִימוּת קוֹלָהּ הֶעָרֵב וּלְתָוֵי פָּנֶיהָ הַנָּאוִים כְּצִיּוּר אַקְוָרֶל מִשְׁיִי רְאִיתִיהָ מִתְרַחֶקֶת נְקֻדָּה נֶעֱלֶמֶת מֵהָאֹפֶק וְנִבְכֵי נַפְשִׁי נִסְדְּקוּ כְּאֶבֶן מוּטַחַת אֶל עָפָר אֶל אֶרֶץ רְחוֹקָה עָקְרָה הוֹתִירָה נַפְשִׁי בִּיגוֹנָהּ בּוֹדֵדָה בְּתוּגַת מַכְאוֹבַי בִּסְעָרוֹת-שִׁבְרֵי רִגְשׁוֹתַי

אלוף נעורים

והוא צרור במאווי חתום בלבבי כי בנפשי נתיבו. הלכותיו נעימות, דרכיו עלומות, מפליא בזמירות, מתק שירות. בא כמטאור מפלח חשכת אור נדיר ומאיר, משאיר רסיסי חוויה בתודעת הוויה.

karmy66

New member
אשת חלומותיי

זכרתי לה חסד נעורים עת לכתה אחריי שחפצתי נדודים בדרכי-עפר בתוליות דרכי חתחתים עמוסות הלכה אחריי ולא מלפניי כיתתה רגליה במשעוליי לא העירה לא שאלה עד מתי? חברותיה לבשו מתבושי מלכות פיזזו ורקדו בשמלת כלולות רק הביטה בי בעיניים כלות כפות רגליה מלאו יבלות כששבנו מנדוד במחוזות עלומים ודרכינו כבר הייתה סלולה לחשה לי כי דרך החתחתים מילאה ליבה בערגה וידעתי כי נפשי התאומה לידי היא ולי לעולם יקרה לי מפז חיוכה נשמתה יקרה לי מכולן

ריקי די

New member
כסלע

שותק,מתנשא אָפֵל וְקוֹדֵחַ כסלע בַּשְׁמָמָה. מִתַּאֲוָה לגעת ציפורניי בֵּין דמדומי שְׂעֲרוֹת לִפְרֹשׁ תְּפִלָּה רפויה לְמַרְגְּלוֹת חַמָּה גּוֹוַעַת. וידיי כשבויות קָשׁוֹת. כאבני נכאים בחיקי. רַק עיניי כְּמוֹ גּוֹרָל חוֹדֵר מבטך כַּמָּה לָבוֹא עדייך.

שמים1

New member
אהבת חיי

כאזמרגדים בוהקים בניצוץ מלטף לב הולם , נוגע במגע של אש. אתה שלי חתמתי ברית עולם בבשרך בנשיקת שפתיים לגמתי מתיקות וטוהר. והיה כי תלך ונטלת עימך את זיו עלומי והיו האפילה והעצב משכן לרזיי.

מתבשמת

New member
אגם עיניה ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

והיא רואה רק אותך, מבעד לאגם עיניה. והיא רואה רק אותך, בחלוף אצבעך לשפתיה. והיא רואה רק אותך, כחרס המגלף צילה. והיא רואה רק אותך, מתארך נחרט בדמה. והיא רואה רק אותך, נוטף רכות בנשימותיה. והיא רואה רק אותך, מרחף עמוק לסודותיה. והיא רואה רק אותך, בחלומה, ואין אחר. והיא רואה רק אותך, אותך ולא יותר.

rovv

New member
אופס...סליחה ../images/Emo141.gif

החיפזון מהשטן... תודה לך שמיים יקרה, לא שמתי לב לטעות האומללה. ושוב תודה. לימים טובים rov

למעלה