Μανώλης &#

ייעל7

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gifענת חחחח....

מזה... אנחנו
כמו אלו בתמונה.....

תרשו לי לתקן אותכם מנולים מת

מנוליס אגגלופולוס מת ממנת יתר של סמים בשנת 88

julie7

New member
the greek שבוע טוב לך../images/Emo140.gif

אהלן ...מה שלומך....משמח אותי מחדש ומפתיע. אני אשמח לקבל עוד מידע על אגלופולוס. לא מזמן הקדשתי לו -לשיריו כמעט תכנית שלמה. יש לי מבחר דיסקים (ששלח לי נתן יוסף )אני אשמח אם תתרגם מספר שירים שלו. למשל imanatourkya חזק ואמץ................ ג'ולי

the greek

New member
אהלן;

אהלן יום \ שבוע \ חודש טוב ביוון אומרים היום KALO MINA (חודש טוב), מעניין רק בתחילת החודש רובם אומרים KALO MINA ומעט מאוד אומרים KALI MERA באותו יום בתחילת החודש. מבטיח תרגום לשיר שביקשת, אני מקווה קצת מאוחר יותר. שיהיה אחלה

julie7

New member
kali the greek../images/Emo24.gif

מה אמרתי???? אני אחכה בסובלנות ....קח ת'זמן .....ערב טוב לך

the greek

New member
H MANA H TOURKA

Η ΜΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΑ Δυό μάvες κλαίγαvε τα ίδια λέγαvε τα μoιρoλόγια Για γιoύς πoυ θρέψαvε κι αυτoί πιστέψαvε σε κoύφια λόγια Κι oι δυό λεβέvτες για δυό κoυβέvτες είvαι στo χώμα είvαι στo χώμα Κι η μάvα η Τoύρκα κι η μάvα η Γκρέκα τoυς κλαίvε ακόμα τoυς κλαίvε ακόμα Στα ξέvα σμίξαvε κι oι δυό τραβήξαvε λάζo μαχαίρι "Απιστε !" βρίζαvε κι ύστερα στήσαvε ψηλά τo χέρι H MANA H TOURKA DIO MANES KLEGANE TA IDIA LEGANE TA MIROLIGIA GIA GIUS PU THREPSANE KE AFTI PISTEPSANE SE KUFIA LOGIA KI DIO LEVENDE GIA THIO KUVENDES INE STO XOMA INE STO XOMA H MANA H TURKA H MANA H GREEKA TOUS KLEN AKOMA TOUS KLEN AKOMA STA KSENA SMIXANE H DIO TRAVIKSANE LAZO MAXERI APISTE VRISANE KE STERA STISANE PSILA TO XERI האמא הטורקיה שתיי אימאות בוכיות את אותם הדברים אמרו על גורלן על בנים שניספו והם האמינו במילים חלולות שני הגברים בגלל שני מילים קבורים עתה קבורים עתה גם האמא הטורקיה גם האמא היווניה בוכים אותם בוכים אותם בניכר התאחדו ושניהן משכו בריב לשווה הן קיללו ולאחר מכן את הידיים שילבו וביחד הניפו

the greek - תקווה לשלום

מבלי להיכנס לפוליטיקה ולמלחמה העקובה מדם בין עמים במזרח התיכון, הרי שלא ניתן להתעלם מההקבלה של השיר שצירפת כאן למצב אותו אנו חווים יום יום ביננו לבין הפלסטינאים, (כמה השיר הזה מתאים), מי יתן והמהלך שהחל עתה בינינו לבין הפלסטינים יניב בסופו של תהליך שלום מיוחל...

the greek

New member
בגלל זה

בשנים האחרונות אני נמנעתי מלשמוע ולשיר את השיר הזה. אולי באמת כדאי להשאיר את הפוליטיקה בצד ... ולהנות מהמוסיקה היוונית.

Yasoo

New member
האמא הטורקיה...בביצוע סטלאוס

שמעתי את הביצוע של סטאלוס לשיר הזה.. אם כל הכבוד ..הוא "הרג" את השיר לצערי.. ושוב על טעם ועל ריח אין להתווכח - אולי אחרים יחשבו שהביצוע שלו טוב , אני לא אוהב..(דעתי האישית בלבד !!!) The Greek - התרגום מעולה

the greek

New member
באמת בלי שום דבר אישי

אני די בורח מלהקשיב מוסיקה של ישראלים בשפה היוונית ... פשוט מאוד אני תמיד בעד המקור... ולא בהכללה יש עדיין מספר שירים שאני די נהנה לשמוע מפי זמרים ישראלים. אבל אפילו להופעה של פוליקר לא הלכתי ...

12אניהיא

New member
the greek היי

תהיה מי שלא תהיה זכותך המלאה לשמור על אלמוניות. אבל תמשיך לעשות לכולנו טוב עם השירים שאתה מביא לנו. המון תודה לך

12אניהיא

New member
Yasoo

אחרי ששומעים את המקור קשה לשמוע תחליפים. אולי תעשה ערב שידור משיריו של אנגלופולוס? אני מוכנה לתרום חומר רב.

למעלה