...´ססססומו ערס...!

shellyland

New member
בושה? נראה לך שהיא מתביישת?

המכשפה דוחפת לי את זה בפנים בכל הזדמנות, כי היא יודעת כמה אני מקנאה בה מאז שאני כבר לא מובטלת ואין לי יותר זמן להסתלבט איתה בבקרים או לשוטט איתה בלילות לחפש לחמניות טריות ברחבי ירושלים.

גנגי

New member
שוש, יקירי,

תחייך קצת...
שום דבר לא נאמר כאן יותר מדיי ברצינות. רק לשם שלוות נפשך, כדאי שתדע שאני מובטלת שמחה (מפני שאחרת לא היה לי זמן לשוטט כאן כל הימים ולשוטט בדרכים כל הלילות). ענייה אך מאושרת. לא נותנת לעובדות לבלבל אותי. אשמח להגג איתך בהגדרות על איזה נושא שתרצה וכמה שתרצה.

חבל שלא הוספת ../images/Emo13.gif להודעה המקורית

הייתי יודע להתייחס בהתאם. שוש, שלפעמים כן אומר כאן דברים ברצינות.

גנגי

New member
עקרונית אתה צודק,

אבל אני לא ממש מתה על האייקונים, ורק במקרי-חירום (או במצברוחים מסוימים) אני משתמשת בהם. מה שכן, אתה מוזמן להוסיף בעיני רוחך סמיילי קטן כמעט לכל הודעה שלי. תראה שזה ישפר אותן באופן פלאי.

shellyland

New member
../images/Emo13.gif שאלה קשה, אם כי הוגנת בהחלט

אני חושבת שזה מתאפיין אצלי בעיקר במוחצנות (ערס) לעומת מופנמות (חנון), בבטחון עצמי מופרז (ללא סיבה) או מופחת (שוב, ללא סיבה), במידת ההשקעה ב"פוזה" הגברית/מצ´ואיסטית (אם כי לא בהכרח שוביניסטית) לעומת קבלה של מקומות רגשיים ופגיעים וכיו"ב. אולי גם במידת ההשקעה במראה החיצוני ובתכתיבי האופנה, אם כי כאן אנחנו כבר גולשים להגדרות של "קוליות", "איניות" ו"צפונבוניות". "ערס-פואטי" בספר שלי הוא אחד שיש עליו את ה"פוזה" הערסית, על כל השלכותיה (מראה, דיבור וכו´), אבל בנשמתו הוא בעצם חנון. להזכירך: בזמנו, בדו"ח מטולה המפורסם שלי, הגדרתי את בנימין (בני) שוילי כערס-פואטי, משום שיש עליו דיבור ואניטונציה של צ´וח מהשוק אבל נשמה, אינטיליגנציה ורגישות של משורר.

התכוונתי להסכים איתך ../images/Emo141.gif

אבל אחרי שקראתי את התגובה שלך לגנגי, יש לי בעיה. האם חנון, לשיטתך, הוא: א. מי שמתחשב באחרים ונותן להם מקום (הגדרת גנגי, שאיתה הסכמת זה עתה) ? ב. מופנם ובעל ביטחון עצמי מופחת ללא סיבה ? ג. נטול ה"פוזה" הערסית, על כל השלכותיה (מראה, דיבור וכו´) ? ד. אחד שיורדת לו נזלת מהאף ? ואולי קיום אחד מהתנאים די בו כדי להכתיר את האדם כחנון?

גנגי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי במיוחד את ההגדרה של חנון כ"אחד שיורדת לו נזלת מהאף". אני כותבת את זה ומתגלגלת מצחוק כשאני חושבת איך הכתרתי את הגברים בפורום הזה כחנונים, ומה אני רואה עכשיו בעיני רוחי, לאור ההגדרה האחרונה.... (תוכלו להתחשבן איתי במפגש הקרוב...אה, ותביאו משהו לקינוח!!!
)

מוגג

New member
שיר ערס

בואו ננסה לסכם (ערסים למשל אף פעם לא מסכמים, הם קובעים). מוֹחצנות ומוּחצנות מול הפנמה ומופנמות יחצנות עצמית / חסר בטחון ועצמיות נצחנית / בטוח בחסרונותיו עצום ממדים / מודע לעצמו יורק מוחטות / מוחטה ירוקה פוקד עוון / חנון ורחום מגיע לי! / מגיע לי... עונד שרשרים / משרשר הודעות.... מקווה שתפוז שמר על המבנה בטח לא, ידעתי... תמיד זה קורה לי מגיע לי... "כי חנוניך המה חנונים".

shellyland

New member
../images/Emo9.gif

אני לוקחת לעצמי את יורק מוחטות / מוחטה ירוקה. (אמרתי לך כבר פעם שאין עליך?)

גנגי

New member
סיכום נאה וממצה.

כילדה-טובה-ורשה אהבתי במיוחד את ההבחנה בין "מגיע לי!" הרווי אגו מתפרץ ל"מגיע לי..." הרווי רגשי-אשמה, זה שגדלתי על מורשתו...

וידוי הגדול |מבויש|

עד להודעה זו חשבתי שגנגי הוא אחסן גבר :-< ועארסים הם יצורים מאוד נחשקים ומשקיעים על הלבוש שלהם. אבל הם לא מתגלחים

nirdagan

New member
חשבתי שזה ארס ולא ערס.

אבל זה לא העיקר. מפני שיש בארץ חופש העיסוק(?) מי שרוצה להיות ארס שיהיה ויהיה לו טוב. נחשק אלק.

גנגי

New member
הנה, אתה רואה?

ואני בכלל לא ידעתי שזה עיסוק... איך המשכורת? שווה? שאמליץ לחברים שלי לעשות הסבה?

nutmeg

New member
תיכף פותחים

קורס עסרבה. מקבלים מחזיק מפתחות זנב ושרשר בגרדיואיישן

גנגי

New member
´סלחי לי,

ואיזה סלולר? אם לא פחות מתשע סַנטים אני לא יורקת לכיוון. סמי, כבר ירדת מהמרפסת? הדיו כבר הגיעה למדפסת?

nirdagan

New member
בודאי שזה עיסוק

ארס זו מילה נרדפת לסרסור (מנהל עסקי זנות). כלומר חשבת שזו רק סוג של פוזה? כנראה אתה עולה חדש, או נולדת לא מזמן. הפירוש של המילה בתור סוג של פוזה הוא כמו שכותבים במילון "בהשאלה".

למעלה