´´

ed547

New member
לא בדיוק שטחי..

צריך לדעתי תיאום מעולה כדי לבצע מעבר לאקוסטית זה לא בא סתם ככה ועד איך שהחשמלית כאילו ממשיכה את האקוסטית אחר כך גם חשוב.. אני יודע שיש להם עוד הרבה יתרונות חוץ מזה רק אמרתי שזה אחד מהיתרונות שאני אישית הכי אוהב אצלהם. המסר לא חייב להיות במוסיקה ולא אני לא צריך לקרוא שירה מודרנית כדי למצוא מסר בשירים כי לדעתי מוסיקה זה בין היתר כלי להעברת מסר ואם לא במוסיקה אז במיליםודווקא המוסיקה עוזרת למילים להישמע יותר אמיתיות ולדעתי זה כלי חשוב להעברת מסר. הכלל שאמרת לגבי זה שמסר חייב להימצא במוסיקה יכול לשלול המון להקות דווקא שקמו בעיקר בשביל המסר כמו רייג ומניק סטריט פריצרס למשל.. לפי דעתי המסר יכול להתקיים גם במוסיקה וגם במילים.

ed547

New member
ודווקא דרים משתמשים לפעמים

במוסיקה בשביל להעביר מסר לדוגמא בחלק השני של מטרופוליס the last dance of eternel או משהו כזה שכחתי את השם שזה שיר אינסטרומנטלי שבעצם סוגר את היחסים של ויקטוריה עם המירקל ואת החיים שלהם. אם קצת יותר מציאות אז גם hells kitchen שזה אגב כינוי לשכונה נידחת לא מוכרת במיוחדת בניו יורק שמשם בלי ספק הם לקחו את ההשראה לשיר והאווירה בהחלט מורגשת.

deeper

New member
מישהו שמע על freak kitchen

אני לא אני רק יודע שזו הלהקה שתחמם את deep purple ביום 11/8/2001 בשוודיה וביחד עם מנפרד מנ´ס ארס בנד אז מי מכיר כי דיפ פרפל תמיד בוחרים להקות חימום שהערך שלהם קופץ עם השנים כמו טיל (ר´ דרים תיאטר)..

wiz

New member
להקה טובה....

שמעתי כמה דברים שלהם ואהבתי. ומאיפה לעזאזל הבאת את זה שדרים מחממים את דיפ פרפל ???

deeper

New member
חיממו

קראתי בפורום של מעריץ אחד מארה"ב של דיפ פרפל שדרים תיאטר נבחרו לפני כשבע שנים לחמם את פרפל בגלל שפרפל שמעו אותם והתלהבו ומצד שני אחת החברות שהריצה את דרים בקשה ממרטין בירץ´ המנהל של פרפל שדרים תלווה אותם במשל סיבוב הופעות בארה"ב ותעקוב אחריהם מאחרי הבמה כדי ללמוד... וזה באמת קרה גם חיממו וגם נסעו איתם ממקום למקום. על הליווי ממקום למקום יש אישור מהאתר הרשמי של דיפ פרפל על החימום אני לא יודע בודאות אבל בודאות תרשום ששתי הלהקות מאוד מאוד מיודדות. ואני שלמדתי על המוזיקה של דרים מהאתר הזה מודה למי שהמליץ לי עליהם : באמת משהו טוב סוף סוף אחרי הרבה שנים של בצורת מבחינתי ואני מתכוון לקחת את כל האלבומים שלהם...

wiz

New member
אולי לפני שבע שנים....

אבל היום הם ממש עסוקים הכתיבה, הופעות וסייד-פרוג´קטס, ככה שאין סיכוי שהם מחממים את דיפ פרפל... וחוצמזה, הם לא מחממים בכלל, הם תמיד ההופעה העיקרית.

deeper

New member
אתה לוקח את זה אישית..

לא צריך להעלב... אוווו..? סה"כ מוזיקה תחביב, שואוביז, הערצה, אומנות, וואללה מה לקחת ללב ? מצטער שעשיתי לך את זה וכדי שתרגע הנה: הם הטובים ביותר! או קיי ? תמיד שלך! דיפר.

זה כן שטחי כי זה לא אומר כלום

יש הרבה מאוד להקות המשתמשות באקוסטיות, וחלקן ממש לא מורכבות מוסיקלית. עצם זה שהלהקה משתמשת בגיטרות אקוסטיות לא הופך אותה למורכבת, אופת´ יוצרים מוסיקה עם הרבה השפעות פרוג רוק ופסיכודליה וזה מה שהופך אותם למורכבים, לא השימוש באקוסטיות.

ed547

New member
אוקיי עכשיו אתה סתם מעוות את

המשפט המסכן שאמרתי... כולה אמרתי שאני אוהב מאוד את המעברים שלהם לאקוסטית לא אמרתי שזה מה שעושה אותם מורכבים ואני יודע שהם לוקחים השפעות של פרוג רוק, פסיכודליה ודום אבל פשוט אין לזה קשר למה שאמרתי.

צודק בהחלט....

הם באמת אחלה להקה יש לי את כל הדיסקים אני אוהב גם את לקוויד פרוג במיטבו ואל תצלבו אותי כי אני לא מבין כל כך בחלק הזה ברוק

ועוד בקשה קטנה

כשאתה אומר שדרים ת´יאטר הם להקת הפרוג מטאל מספר אחת לדעתך, איזה עוד פרוג מטאל אתה שמעת שתוכל להשוות אותם אליהם (חוץ מסימפוני איקס בבקשה)?

למעלה