המלצה: הסינרול של קרין גורן מ"ששת"

המלצה: הסינרול של קרין גורן מ"ששת"

מאפים. יצאו טעימים נורא וההכנה ממש ממש פשוטה. (מסקנה שלי לפעם הבאה: לחתוך אותם קצרים יותר).
 
תודה. את התמונה צילמתי כשביד אחת

המצלמה וביד השניה אני מנסה לאזן את המגש על אדן החלון לתאורה המחמיאה ביותר
 
סינרול

סינרול - מתוך "ששת" מאפים (קיצרתי את המלל למינימום ההכרחי) לבצק 3.5 כוסות קמח 1 כף + ¾ כפית שמרים יבשים (או 25 גר' שמרית) 75 גר' חמאה ¾ + 1 כף חלב קר 6 כפות סוכר 2 ביצים ½ כפית מלח 1. לערבב שמרים + קמח 2. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומערבבים עם החלב הקר. 3. מוסיפים לתערובת הקמח את הביצים, הסוכר ותערובת החלב. מערבבים ולשים ליצירת בצק מוסיפים מלח ומעבדים עוד 5 דקות לקבלת בצק אחיד. 4. בקערה גדולה מכסים עם ניילון ומתפיחים שעה בטמפרטורת החדר. המלית: 1 כוס דחוסה סוכר חום כהה. 1 כף קינמון 80 גר' חמאה רכה. 5. מכינים את המלית מערבבים את הסוכר והקינמון. שומרים את החמאה בטמפ' חדר. 6. מרדדים את הבצק למלבן בעובי ½ ס"מ, מורחים בחמאה ומפזרים את התערובת. 7. מגלגלים לרולדה, פורסים. 8. משכיבים את הפרוסות על התבנית, ומתפיחים עד להכפלת הנפח. ביצה טרופה + כף חלב 9. מחממים תנור ל-190 מעלות. 10. מברישים את השבלולים בתערובת הביצה ואופים 15-20 דקות. יש גם אופציות לציפוי מעל הסינרולים כשהם יוצאים מהאפיה, מבחינתי זה כבר היה מיותר.
 

adigreen

New member
ג'נגית, נראה נפלא. והבתים מזכירים

לי את תקופת הילדות בירושלים. האם? באיזה אזור???? אלעד
 
חחח סימונהמונה אני

כבר הוצאתי חמאה ובייצים מהמקרר קמח יש שמרים יש חלב בטח ובטח שיש וגם סוכר וקינמון אז מה צריך יותר הבאדם?? רק מה נראה לי שמצלמה אין אבל גם עם זה נחייה בשלום שבת שלום
 

סימונה 5

New member
שבת שלום, זיוזיווש ../images/Emo24.gif לדעתי

אסור לפתוח הודעות עם תמונה, זה מזמין צרות
הולכת להטעין את הסוללות של המצלמה
 
נראה נהדר וגם הרייח עד לבת-ים הגיע

כל הכבוד מראה מלבב מאוד ותיראי תיראי מה עשית לו ככה על הבוקר אני כבר עם החמאה והבייצים בחוץ סימונה מטעינה המצלמה ואיפה כל אלה שרק רואות לא מדברות ועוד מעט יפתיעו עם צילומי הסינרול ורגע רגע איפה טלאית אאהה היא בטח במטבח מכינה את עוגת הלקח שהביא adigreen מעיתון מעריב ובטח עודיין לא ראתה את הסינייירולים היפייפיייייים האלה תודה ששיתפת אותנו שבת שלום
 

טלאית321

New member
חחחח זיוי ...בזמן שאתם חגגתם פה

הכנתי לחם של ארז מהתכנית של קרין גורן לחם מקמח מלא, סולת,אגוזי מלך ואגוזי לוז במקור ארז שם ערמונים, לא היה לי.
 

טלאית321

New member
איך לא טעים?

זה לחם "צפובוני"..היישר מת"א, אהה הרצליה פיתוח,אופס מרמת אביב
 

סימונה 5

New member
אופססס, לא ידעתי, לקפוץ להזהיר את

ארז קומרובסקי מלחם ארז שטלאית מאחוריו? זה לא רחוק מכאן
 

טלאית321

New member
..........

שהבית יהיה תמיד מסודר ונקי כי אני עוללה לפתיע אותך....אני יודעת איפה את גרה
חחחחח...סתאאאאאאם סתאאאאאם תשאירי מבולגן חופשי תתת..
 

סימונה 5

New member
גם אני יודעת איפה את גרה../images/Emo3.gif שתי

דקות מג'ינג'ית, אותך אי אפשר להפתיע, אני צריכה התראה שבוע מראש לסדר את כל הבלגן
 
למעלה