מוזר שאין שרשור למלו

ההורנטס לא הסכימו לקבל את טייסון צ'אנדלר

תמורת פאקינג ניק קוליסון בגלל פציעה באצבע. הוא עבר בטרייד לשארלוט בשביל אמאקה אוקאפור, נפצע שם שיחק רק 51 משחקים ונתן תרומה מהדהדת של 6 נקודות, 6 רבאונדים וחסימה בפחות מ-23 דקות כשכל מיני ת'יאו ראטליף ונאצר מוחמד מקבלים את הדקות במאני טיים. אני אגיד שוב, ת'יאו ראטליף בן ה-36 ונאצר מוחמד הועדפו עליו, ועוד בקבוצה שעושה את הפלייאוף הראשון בהיסטוריה שלה שמה הוא קיבל 15 דקות למשחק, כשדוויט הווארד בצד השני. היית מצפה שמועמד DPOY מוביל היה זוכה לקצת יותר קרדיט.

טייסון צ'אנדלר לא היה מועמד לDPOY ולא היה מועמד לאולסטאר ואנשים פטרו את העונה הטובה באמת היחידה שלו בקריירה בכך שהוא קיבל אליהופים מכריס פול. עובדה שדאלאס קיבלו אותו בשביל הגופה של אריק דאמפייר. אותה גופה שלא הצליחה להיכנס לרוטציה על חשבון ג'ואל אנטוני במיאמי. אין מה להתבלבל בנושא הזה, זה היה הימור של דאלאס שלא עלה להם בשום נכס משמעותי ולא הבאה של אולסטאר שיציל את ההגנה שלה.

דשון סטיבנסון כבר היה בחצי דרך מחוץ לNBA לפני שדאלאס הרימו אותו והצילו לו את הקריירה (ניו ג'רזי נתנו לו כמו עשרות מיליונים לאחר מכן רק כדי להצטער על זה מספר חודשים אחר כך ושיהיה מאוחר מידי). שון מאריון עבר 4 קבוצות ב3 העונות שקדמו לאותה עונה וקצת בדומה לצ'אנדלר, רוב הקרדיט על העונות הטובות שלו הלך לסטיב נאש ומייק דאנטוני. יש סיבה שממיאמי הוא הועבר לטורונטו תמורת ג'רמיין אוניל, הגרסא הזקנה ומשם ב-S&T לדאלאס בחוזה ששווה בערך שליש ממה שהיה לו קודם. הטרייד של קיד על דווין האריס היה נראה כמו שדידה של ניו ג'רזי לאור יום כבר עונה לאחר מכן כשהאריס הגיע לאולסטאר וקיד היה נראה מפורק, ואני בטוח שאין מה לדבר בבכלל על בריאן קארדינל.

דאלאס הפכה לאלופה בזכות הרבה מזל והרמות של המון שחקנים בחצי מהשווי האמיתי שלהם. וכמובן שתמיד טוב שיהיה לך איזה דירק נוביצקי אחד

rapgamer4ever

New member
אתה יכול לא לתת לטייסון צ'נדלר קרדיט

וזה גם לא משנה מה קרה לפני כן, עובדה שעל סמך היכולות שלו באותה עונה הוא קיבל חוזה של 50 מיליון דולר. עובדה שבאותה עונה ההגנה של דאלאס הייתה מדורגת במקום ה-7 בליגה והעונה היא הייתה מדורגת במקום ה-22.
זה מצחיק שאתה אומר שצ'נדלר לא היה מועמד ל-DPOY כשבפועל הוא זכה בתואר הזה שנה אחת לאחר מכן. אולי הוא זכה להכרה קצת מאוחרת אבל הוא בהחלט היה אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה.
השאלה הרלוונטית היחידה היא האם אתה רואה את סמואל דאלמברט (או סנטר אחר שדאלאס תשיג מהפרי אייג'נסי) בא ומצליח לחולל מהפכה הגנתית ונותן את האימפקט של טייסון צ'נדלר בזמנו. אני לא רואה אחד כזה ולכן אני לא מתייחס לדאלאס כקונטנדרית אמיתית, אפילו אם היא תשיג את מלו. קבוצות שההגנה שלהן לא סולידית במינימום לא יכולות לאיים ברצינות על האליפות.

תסתכל על הסגל, בחייאת רבאק. קלדרון אחד השומרים הגרועים בליגה לעמדתו. מונטה אליס שומר מתחת לממוצע. מלו בינוני כשהוא מתאמץ. נוביצקי שומר חלש. בסנטר אין להם כוח דומיננטי... לאן אתה חושב שקבוצה כזאת יכולה להגיע? אפילו אין להם את האפשרות של לשים את מריון ב-3 ומלו ב-4 (או להפך, לא משנה).

אני לא חולק על שום דבר שאתה אומר,

ושים לב שגם בהודעה הראשונה שלי לא טענתי שדאלאס כרגע או יחד עם מלו היא מועמדת ואפילו ציינתי את ההיפך.

הנקודה שניסיתי להעביר היא שלפעמים יותר מידי נתפסים לסטטוס של קבוצה כלשהי ולא מוכנים לשנות את הדיעה עד שהמציאות נוגחת בך. כמו שלא האמנו שס"א לא גמרה את הסוס כבר ב2011 למרות המקום הראשון בליגה (וחשבנו שבצדק אחרי שממפיס העיפו אותם) ולא השתכנענו אחרת למרות שהם הגיעו לגמר המערב ב2012. למרות שהם הגיעו לגמר ב2013 ורק עכשיו אחרי שלקחו אליפות שוב יש ציפייה שהם יהיו קונטנדרים גם בשנה שאחר כך. תהליך דומה עברנו עם דאלאס החל משנת 2008 עד האליפות ההיא שהגיעה כאילו משומקום.

לא, כרגע דאלאס לא מאיימת על אליפות. לא, הדיעה שלי לא תשתנה אם מלו יחתום שם. לא, כרגע ההגנה שלה לא מספיק טובה כדי להגיע רחוק בפלייאוף. לא, כרגע אני לא רואה דרך שהם יהפכו לקבוצת הגנה מספיק טובה. זה לא אומר שזה לא אפשרי. כמה הרמות נכונות מהFA ואיזה טרייד על שחקן שנמצא בנקודה נמוכה יחסית בקריירה שלו ובדיוק ייצא מזה. בדיוק כמו שקרה להם ב2011 וזה סיפור אחר.

fatnoam

Active member
דאלאס צריכים ללכת על ליוינגסטון השנה

יוסיף להם קצת סייז לבק-קורט, והוא גם יכול לשחק 2, זה אומר שהוא קלדרון ומונטה אליס יכולים לשחק פרקטית את כל הדקות ב-1-2, וזה לא רע בכלל.

rapgamer4ever

New member

הציוות שלו עם מונטה יהיה טיפה בעייתי מבחינת

קליעה מבחוץ, במיוחד אם באותו הזמן גם מאריון על המגרש, למרות שכרגע הוא FA, וכמובן שדירק מפצה על זה במידה מסויימת אבל השילוב לא מושלם מהבחינה הזאת.
אבל סה"כ, כן, ליוינגסטון נתן עונה נהדרת והוא יוכל לתרום להרבה קבוצות בליגה וגם לדאלאס בתחומים אחרים.

rapgamer4ever

New member
בעיקרון מסכים איתך

אבל הוא יכול לשחק גם לצד קלדרון בלי בעיה. קלדרון-ליבינגסטון-אליס זו שלישייה שלכל אחד מהם חסרונות ברורים אבל גם פלוסים רציניים, אפשר לשחק עם כל קומבינציה שלהם בהתאם למה שאתה מחפש (הגנה/סקורינג/פליימייקנג).
חוץ מזה שכמו שאמרת נוביצקי מפצה על העדר הקליעה במידת מה. לדעתי הוא יכול להוסיף להם 25 דקות מהספסל בכיף ובמחיר סביר.

Puskas

New member
ובאותו עניין

כל קונטנדרית שרוצה שיפור קטן בזול צריכה ללכת על מילס.
לדעתי שווה לת'אנדר למשל לשים עליו Full MLE בשביל להרוויח פוינט אמתי עם אחלה קליעה.

DARKSEID

New member
אבל מילס הוא לא פוינט אמיתי

הוא רכז סקורר הוא תמיד משחק עם טוני או מאנו או דיאו

DARKSEID

New member
הלוואי שילך למיאמי עם לברון נשאר

נראה לי מתאים בול להחליף את הגרוטאה על שם צ'למרס.

אתה לא הראשון שמעלה את הנקודה הזאת,

מה שמעלה את התהייה, האם מילס באמת יילך בזול? אם הרבה קבוצות יירצו אותו יכול להיות שזה באמת יגיע לMLE כמו שאתה הצעת, ופייר, אני לא בטוח שהוא שווה את זה. הוא לא פוינט אמיתי אבל כן יש לו אחלה קליעה. לא ראינו אותו מחוץ לס"א וקשה להתחייב כמה טוב הוא יהיה מחוץ למערכת. לא הייתי שם עליו יותר מ-4 מיל' לעונה כרגע, ואני מודע לכך שקיים סיכוי לא רע שאוכל את הכובע אבל כרגע לדעתי הסיכון גדול מהסיכוי שהוא יהיה שווה MLE.

fatnoam

Active member
ואם כבר FA, מה עם גאסול?

לדעתי הוא שם לא פחות חם. מלו אולי כוכב, אבל גאסול זה שחקן שיכול להביא את הערך המוסף לקבוצה שהיא טובה במילא.

מבלי להיכנס לשיקולים פיננסים, אני חושב שגאסול יכול לשדרג קבוצות כמו אוקלהומה, ממפיס ואפילו אינדיאנה (שהיברט יאכל קצת רוטציה הנגר הזה, אולי זה יוציא ממנו את המיטב), לרמה של לאיים על התואר.

בממפיס אולי חסרה עוד פיסה, אבל קו קדמי של רוטציה של הגאסולים + ראנדולף (או לחילופין, לשלוח את ראנדולף תמורת SF חזק), יכול לקחת את ממפיס שלב אחד קדימה.

Puskas

New member
מסכים מוסיף

פאו, פירס ודנג הם שמות מעניינים מאוד שיסכימו לדעתי לחתום על פחות מ-10 לעונה אם יידעו שהם מגיעים לקבוצה שהחתימה כבר את מלו ושמחזיקה עוד שחקן משמעותי מלבדו.
למשל אם דאלאס מביאה את מלו ומחדשת חוזה לדירק אז תוספת של פאו או פירס או דנג יכולה להשלים להם יופי של קבוצה.
זה נכון גם לגבי כל קבוצה אחרת שתרצה חיזוק משמעותי כאן ועכשיו ותבין שמלו לא מספיק לבד.

לממפיס זה דווקא מעניין כי גם ככה מארק, זיבו ופרינס נכנסים לעונת חוזה אז טכנית ממפיס מחויבת רק ל-27 מ' דולר בעונת 15-16 (קונלי, לי, אלן, פונדקסטר ואולי לואר ופרנקלין עליהם יש אופציית קבוצה בגרושים).
אני מניח שאם פאו יגיע לשם זה יעזור להם לשכנע את מארק לחתום שם מחדש, אחרת הוא עשוי בהחלט לקחת את היכולות שלו לשוק אטרקטיבי יותר ולקבוצה עם בסיס נוצץ יותר ואת זה ממפיס ממש לא רוצים.

rapgamer4ever

New member
גאסול ישפר את אוקלהומה משמעותית

אם הם יצליחו להחתים אותו ( סיין אנד טרייד תמורת החוזה הנגמר של פרקינס ובחירות דראפט?) הם בהחלט יכולים להפוך לקבוצה ברמה של אלופה.

הלייקרס יכולים לחשוב על זה רק אם הם לא יצליחו לגייס כוכב רציני השנה וידחו את התכניות הגדולות לקיץ הבא. וגם הם ידרשו את סטיבן אדאמס, פרסטי יגיד לא והטרייד הזה לא באמת יקרה.

somone1411

New member
מסכים לגבי גאסול בת'אנדר

אבל כמה הוא יראה כדור בקבוצה בה משחקים דוראנט וראסל?
הם צריכים מאמן יותר טוב שירסן קצת את הרכז וידגול שיטת משחק יותר קבוצתית.

חוץ מזה שהלייקרס לא הולכים לספוג גופות, לדעתי (לפחות) הם הולכים להעמיד קונטנדרית הקיץ. אולי אני טועה (ואתאכזב בטירוף אם זה יקרה), אבל זו התחושה שלי ועל סמך דברים שאני קורא.

fatnoam

Active member
דווקא אהבתי מה שראפגיימר כתב

אם מדברים על סיין&טרייד, אז פרקינס ספציפית לא נחשב על תפקיד גופה, הוא חוזה נגמר וזה נכס טוב לקבוצה בבנייה. החוזה הנגמר של פרקינס יפנה 9 מליון מתקרת השכר של הקבוצה שתקבל אותו בשנה הבאה. זה מעולה לקבוצה בבנייה.
אדאמס הוא לא גופה, הוא אחלה פוטנציאל. יכול להפוך לגבוה לגיטימי בליגה הזו, הוא גדול הוא חזק, הוא יודע לקלוע קרש סל, מה צריך יותר מזה?

somone1411

New member
סבבה אבל לדעתי הלייקרס לא יפנו לכיוון הזה

של לספוג חוזים.
תחשוב על זה - הקיץ יש את השמות הגדולים בשוק החופשי (הקיץ הבא הרבה פחות מעניין), וקובי יכול לתת שנה-שנתיים מקסימום בטופ לפני שיפרוש. אז למה לחכות, כשיש גם קאפ ספייס מספיק בשביל מקס ועוד כמה מהשוק החופשי?

למה שהלייקרס תדחה את זה בעוד שנה?

rapgamer4ever

New member
מסכים שהלייקרס מעדיפים להתחזק הקיץ

ולא לחכות לקיץ הבא. השאלה היא האם יש להם ברירה. הם מתחילים כמעט מאפס (יש שיאמרו מתחת לאפס כי הם ישלמו 33 מליון דולר לקובי+נאש) לעומת קבוצות אחרות עם סגל אטרקטיבי יותר שיוכלו למשוך את השמות הגדולים.
במידה והלייקרס יאלצו לדחות את התכניות בשנה אז אין להם מה להפסיד, פרקינס גם ככה חוזה נגמר ואם אפשר להרוויח בחירות דראפט על הדרך אז בכלל טוב.

fatnoam

Active member
אולי לא יצליחו להשיג מה שהם רוצים השנה?

אם כרמלו לא חותם, ולברון ובוש מחליטים להישאר בהיט, מה כבר נשאר?

fatnoam

Active member
גאסול שחקן חופשי

ככה שסיין אנד טרייד זה לא חובה. אוקלהומה יכולה לעשות אמנסטי לפרקינס,וזה אמור תיאורטית לפנות לה מספיק מקום לגאסול.

למעלה