אני עומד לסיים את ספרו הנפלא של יוקיו מישימה, וידויה של מסכה.

אבח"י

Well-known member
[ היה בן 24 כשפרסם, זו מעין אוטוביוגרפיה העוקבת אחרי התבגרותו המינית, עם מבט על יפן במלחמת העולם השניה].
למה אני מספר?
הבחור קיים יחסי מין בגיל מאוחר מאוד, לא לקח לו זמן רב להודות בפני עצמו שהוא נמשך לגברים [כולל הסוג שלהם, לא יאומן], - עד אז הוא אונן. הוא קרא לזה: החטא הקטן שלי. במלים אחרות הוא היה אונניסט כפייתי כמעט. הוא כותב על כך כל הזמן. יש קטע שלם בו הוא לועג לעצמו על האונניזם שלו. הוא גם משתף בפנטזיה המינית שלו, אכזרית מאוד, אגב.
ובכל זאת, אבח"י - למה?
ההאא
היפה הנופלת המליצה ל- מאוהבי להיות חזק, לא להתפשר ולהמשיך לאונן.

Beauty_fall_under

Well-known member
[ היה בן 24 כשפרסם, זו מעין אוטוביוגרפיה העוקבת אחרי התבגרותו המינית, עם מבט על יפן במלחמת העולם השניה].
למה אני מספר?
הבחור קיים יחסי מין בגיל מאוחר מאוד, לא לקח לו זמן רב להודות בפני עצמו שהוא נמשך לגברים [כולל הסוג שלהם, לא יאומן], - עד אז הוא אונן. הוא קרא לזה: החטא הקטן שלי. במלים אחרות הוא היה אונניסט כפייתי כמעט. הוא כותב על כך כל הזמן. יש קטע שלם בו הוא לועג לעצמו על האונניזם שלו. הוא גם משתף בפנטזיה המינית שלו, אכזרית מאוד, אגב.
ובכל זאת, אבח"י - למה?
ההאא
אז אני אשמה?
לא מספיק בבית הכל בגללי?
רק אם אוננת תוך כדי זה נחשב אגב
מרגישה שמגיע לי כבר חיקוי בארץ נהדרת!
ואגב, אני גם רואה מלא סרטים כחולים, ממליצה 😘

אבח"י

Well-known member
אז אני אשמה?
לא מספיק בבית הכל בגללי?
רק אם אוננת תוך כדי זה נחשב אגב
מרגישה שמגיע לי כבר חיקוי בארץ נהדרת!
ואגב, אני גם רואה מלא סרטים כחולים, ממליצה 😘
למה לא מבורכת, זכאית לקבל תודה, נשיקות, חיבוק בין שתי אצבעות לדגדגן... למהנ אשמה?! מה זו הפולניות הזו?! ♥♥

Beauty_fall_under

Well-known member
למה לא מבורכת, זכאית לקבל תודה, נשיקות, חיבוק בין שתי אצבעות לדגדגן... למהנ אשמה?! מה זו הפולניות הזו?! ♥♥
מה שאמרת שם עם הדגדגן...כן, תמשיך...
אני גם פולניה וגם מרוקאית
תלוי מתי העירו אותי
ואם גמרתי על הבוקר

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
למה אני מספר?
ובכל זאת, אבח"י - למה?
ההאא
אז מה אם המליצה?זה אומר שיאונן?😜

Ellis Murphy

Well-known member
למה אני מספר?
ובכל זאת, אבח"י - למה?
ההאא
קודם כל לדעתי זה לא "היפה הנופלת" אלא "היפה תחת כישוף" או משהו כזה.
גם אני מאונן מדי פעם. על נשים בלבד אבל כן, מאונן ולא חושב שיש בזה בעיה כלשהיא.
ומה שהכי מוזק הוא שכשהייתה לי לאברית קבועה אוננתי הרבה יותר מאשר בתקופות של "סטוצים"...

Beauty_fall_under

Well-known member
קודם כל לדעתי זה לא "היפה הנופלת" אלא "היפה תחת כישוף" או משהו כזה.
גם אני מאונן מדי פעם. על נשים בלבד אבל כן, מאונן ולא חושב שיש בזה בעיה כלשהיא.
ומה שהכי מוזק הוא שכשהייתה לי לאברית קבועה אוננתי הרבה יותר מאשר בתקופות של "סטוצים"...
ברור
כי ללאברית הקבועה יש תשוקה עזה
ויש מה לשחזר בראש
ויש תמיד למה לצפות
מי שמדליק אותך ואתה נדלק ממנו

Ellis Murphy

Well-known member
ברור
כי ללאברית הקבועה יש תשוקה עזה
ויש מה לשחזר בראש
ויש תמיד למה לצפות
מי שמדליק אותך ואתה נדלק ממנו
נכון. כך זה היה בהתחלה. היא הייתה כותבת לי מסרים, במיוחד אחרי זיון, שואיייי... שהייתי מזיע מרוב תענוג והזין היה מתקשה ומזדקר אז הייתי צריך לרוץ מהר מהר לשירותים לפרוק את זה... תמיד היו סביבי נשים סקסיות אבל לא שמתי לב אליהן כי הייתי כולי ב "היי"...
אבל כשירח הדבש נגמר והתחילו ריבים ותסכולים פתאום התחלתי לשים לב לסקסיות שניסו לרמוז ואפילו התחילו איתי. אבל אני הבטחתי שלא אעשה שום דבר מהצד אבל המתח המיני הטהור גירה אותי מאוד ואז התחלתי לאונן אפילו יותר...

Beauty_fall_under

Well-known member
נכון. כך זה היה בהתחלה. היא הייתה כותבת לי מסרים, במיוחד אחרי זיון, שואיייי... שהייתי מזיע מרוב תענוג והזין היה מתקשה ומזדקר אז הייתי צריך לרוץ מהר מהר לשירותים לפרוק את זה... תמיד היו סביבי נשים סקסיות אבל לא שמתי לב אליהן כי הייתי כולי ב "היי"...
אבל כשירח הדבש נגמר והתחילו ריבים ותסכולים פתאום התחלתי לשים לב לסקסיות שניסו לרמוז ואפילו התחילו איתי. אבל אני הבטחתי שלא אעשה שום דבר מהצד אבל המתח המיני הטהור גירה אותי מאוד ואז התחלתי לאונן אפילו יותר...
כשיש מישהי שכ'כ חושקת בך ובצורה שלך, מה הטעם לפרוק לרגע מהצד? מעדיפה שישמרו הכללל בשבילי
מכיר מישהי שמעבירה סדנאות אוננות ?🙃

למעלה