Beauty_fall_under
Well-known member
אני מודה שאני קצת חוששת לשאול מה עושים עם השלייקעס...האם ידעתי שה Monday נקרא כך על שם הירח?
קניתי לי סט של שלייקעס מעור שחור...
אני מודה שאני קצת חוששת לשאול מה עושים עם השלייקעס...האם ידעתי שה Monday נקרא כך על שם הירח?
קניתי לי סט של שלייקעס מעור שחור...
מכירה את הסדנאות האלה שמקבלים משהו ומתחילים לחשוב על כל מיני דרכים יצירתיות לעשות עם זה משהו?אני מודה שאני קצת חוששת לשאול מה עושים עם השלייקעס...
נו, בשביל מה אני כאן?מכירה את הסדנאות האלה שמקבלים משהו ומתחילים לחשוב על כל מיני דרכים יצירתיות לעשות עם זה משהו?
אז לא.
או, רואה? כבר נדלקה בך היצירתיות.נו, בשביל מה אני כאן?
שומע?
תן ללאברית את השלייקעס שתחבר אותם ישר לביריות והסתדרתם![]()
אני פשוט לומדת מאוד מהר.או, רואה? כבר נדלקה בך היצירתיות.
ואני חשבתי שאת סתם בידיאסאמית צעצוע...
הסדנא הכי טובה היא ניסיון הדדי בפתיחות וסקרנות ותמיד צריך לזכור, שלא הביישן למד ולא הקפדן מלמד.כשיש מישהי שכ'כ חושקת בך ובצורה שלך, מה הטעם לפרוק לרגע מהצד? מעדיפה שישמרו הכללל בשבילי
מכיר מישהי שמעבירה סדנאות אוננות ?![]()
אתה עומד לסיים את הספר = אתה עומד לגמור עליו??[ היה בן 24 כשפרסם, זו מעין אוטוביוגרפיה העוקבת אחרי התבגרותו המינית, עם מבט על יפן במלחמת העולם השניה].
למה אני מספר?
הבחור קיים יחסי מין בגיל מאוחר מאוד, לא לקח לו זמן רב להודות בפני עצמו שהוא נמשך לגברים [כולל הסוג שלהם, לא יאומן], - עד אז הוא אונן. הוא קרא לזה: החטא הקטן שלי. במלים אחרות הוא היה אונניסט כפייתי כמעט. הוא כותב על כך כל הזמן. יש קטע שלם בו הוא לועג לעצמו על האונניזם שלו. הוא גם משתף בפנטזיה המינית שלו, אכזרית מאוד, אגב.
ובכל זאת, אבח"י - למה?
ההאא
היפה הנופלת המליצה ל- מאוהבי להיות חזק, לא להתפשר ולהמשיך לאונן.
אין על מה לגמור, אחויה.אתה עומד לסיים את הספר = אתה עומד לגמור עליו??
יא חתיכת סוטה!!![]()
הלא מתפשרים האלה[ היה בן 24 כשפרסם, זו מעין אוטוביוגרפיה העוקבת אחרי התבגרותו המינית, עם מבט על יפן במלחמת העולם השניה].
למה אני מספר?
הבחור קיים יחסי מין בגיל מאוחר מאוד, לא לקח לו זמן רב להודות בפני עצמו שהוא נמשך לגברים [כולל הסוג שלהם, לא יאומן], - עד אז הוא אונן. הוא קרא לזה: החטא הקטן שלי. במלים אחרות הוא היה אונניסט כפייתי כמעט. הוא כותב על כך כל הזמן. יש קטע שלם בו הוא לועג לעצמו על האונניזם שלו. הוא גם משתף בפנטזיה המינית שלו, אכזרית מאוד, אגב.
ובכל זאת, אבח"י - למה?
ההאא
היפה הנופלת המליצה ל- מאוהבי להיות חזק, לא להתפשר ולהמשיך לאונן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.