ZzZzZzZzZz
A AeroDar New member 25/12/04 #2 zzzzzz.... מאוד! צריך לעשות משחק או משהו (ולהתמיד בו! אהמ* לאנשים מסויימים!!)
H hodaya17 New member 26/12/04 #3 ייאי איזה כייף לי !../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני בטיול שנתי באילת עד יום רביעי ( הטיול האחרון.... ) קיצור תעשו לי הפתעה פליייייייייייז! בבקשה תעשו שיתחלף העמוד! *כן ואני יודעת שאני מצפה ליותר מדי....*
ייאי איזה כייף לי !../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני בטיול שנתי באילת עד יום רביעי ( הטיול האחרון.... ) קיצור תעשו לי הפתעה פליייייייייייז! בבקשה תעשו שיתחלף העמוד! *כן ואני יודעת שאני מצפה ליותר מדי....*
Y yoyoyud New member 27/12/04 #10 אני חושב שבטיול השנתי שלי היינו בקיבוץ שלך... חיספין... שלך או לא? היינו שם לילה אחד באחסניה...
H hodaya17 New member 29/12/04 #13 חח הלוואי והוא היה שלי... כן חיספין...זאת שעל המאגר? שיפצו אותה עכשיו שווה לכם... יאו לא הייתי בגולן כבר מהחופש ...שיבוא כבר פסח!!!!
חח הלוואי והוא היה שלי... כן חיספין...זאת שעל המאגר? שיפצו אותה עכשיו שווה לכם... יאו לא הייתי בגולן כבר מהחופש ...שיבוא כבר פסח!!!!
W weird dust New member 27/12/04 #9 לפחות אתם עדיין ניכנסים ../images/Emo6.gif בדרך כלל אחרי שבוע כזה כולם בורחים.
J jimorrison New member 28/12/04 #11 מי זה כולם? אנחנו עדיין פה...אבל יש כאלה שאומרים "שלום אני חדש" ולא נכנסים יותר.. זהו! אני לא אומר יותר ברוך/ה הבא/ה!
מי זה כולם? אנחנו עדיין פה...אבל יש כאלה שאומרים "שלום אני חדש" ולא נכנסים יותר.. זהו! אני לא אומר יותר ברוך/ה הבא/ה!