Zygon מה דעתך על...

Zygon

New member
הייתה לי כוונה לצפות בה ביום ראשון

בשידור החוזר,אבל אז שיבצו שם את London's burning שאני יותר מעוניין לראות,בכל אופן אם בשל שידורי הכנסת או משהו אחר זה לא ישודר אני אצפה בזה.

סליחה על ההתפרצות

רק עכשיו גיליתי אתכם ואני ששה ושמחה מזה... ראיתי את הסדרה עליה דיברת, עגבניה, היא מבוססת על רומן של רבנית המכר ג'ואנה טרולופ והיא עשויה מצויין. השחקנים טובים, הדרמה נוגעת לפעמים בקרביים ויש בה את העליבות שרק הבריטים יודעים להעביר אנושית ואמיתית. מקוה שגם הפרקים הבאים יהיו טובים. שמעתי את כל הסיפור פעם באנגליה כסדרת תסכיתי רדיו והיה מצוין

הי דפנהדפנה

את בכלל לא מתפרצת. לשם כך יש פורומים. וברוכה הבאה. גם אני נהניתי מהפרק הראשון למרות שפה ושם הם הגזימו בדרמטיזציה שלהם וחבל כי זה מיותר. על כל פנים הנושא מעניין אנשים רבים ונעשה מן הסתם אקטואלי בבתים רבים... יחד עם זה הבריטים כל כך איכותיים שגם כשהם מזייפים - אפשר בקלות לבלוע הכל. קחי לדוגמה את הסדרה: hearts & bones לא יודעת אם ראית... זה תופס אותך קצרת נשימה בכל פרק ופרק ובינינו בעצם אם להודות על האמת זוהי מעין אופרת סבון משובחת אבל בגלל שזה עשוי טוב בנוסח בריטי - השילוב הזה "קטלני" בעיני. אני שמחה שהצטרפת לפורום הזה. רוב המגיבים כאן הם גברים והיה חסר לי שיח עם עוד נשים.

היי עגבניה

לצערי לא ראיתי את הסדרה שזהכרת. למרות חיבתי העזה לסדרות בריטיות, יש לי מעט מאוד זמן לראות טלוויזיה. קורה לי אינספור פעמים שאני יושבת מול איזו זוועה אמריקאית וחושבת כמה הבריטים היו עושים את זה יותר טוב. הרי מספיק לראות את איסטאנרדס - שהתמכרתי לה קצת בתור תחליף לקורוניישן סטריט שאותה ראיתי כשעוד גרתי שם, ובדבקות רבה - היא סבונית כמו כל אופרת סבון, לא דרמה מתוחכמת ולא בטיח, משחק מזוויע וטיפוסים דוחים, אבל עשוי כל כך מקצועי, כל כך לעניין להבדיל מכל מיני יפים ואמיצים וחסרי מנוח. ותראי איך אחרי כל השנים אני עדין יכולה לראות שידורים חוזרים של האסיר, של רמפול, של קלאסיקות כאלה בלי להשתעמם לשנייה.

למעלה