ZX10R פרמיירה

M O R M

New member
ואני קיבלתי כבר הביתה ובכיף קראתי

המינוי שלי נוח ונחמד שמגיע הביתה. עמיר - צר לי לומר כנגד עצמי לכאורה. אבל מחיר המינוי זול מידי ואני חושש שזה יהיה בעוכרי לעתיד (במידה ולא תחזיק מעמד עם מימון המגזין.) מבחינתי אתה יכול להכפיל את המחיר!! לא נעים לומר כצרכן דברים כאילו אבל האמת חייבת להאמר. 9 ש"ח לחודש בשביל מה שקיבלתי זה מחיר נמוך מדי-שונא מתנות יחיה!!

bendoe

New member
צודק הMORM

תעלה ל11.90

אתה רכשת מנוי ולא מינוי

למרות שבמדינת ישראל גם המושג "לרכוש מינוי" מקבל משנה תוקף. לגבי ה"בקשה" הכל כך מפורשת להעלות מחיר, אולי כדאי שתבין שאתה לא מהווה אינדיקציה לרמות מחירים ואולי לא כדאי שתמליץ על העלאת מחיר, לפחות לא בצורה פומבית. מטרת הפורום היא להיטיב עם הגולשים ולא להרע את התנאים הקיימים בשוק, גם אם המטרה הסופית נראית לך נעלית יותר.

xfwind

New member
../images/Emo8.gifקיבל מינוי כמנוי

והמטרה הסופית נעלית יותר ותיטיב מאוד עם גולשי הפורום: תחרות בריאה בין שני מגזינים בריאים (מה שלא מתקיים כרגע).

אני קורא להעלאת מחירי צמיגי KENDA

לרמת המחירים של פירלי, בהפרשי מחירים כל כך קטנים חברי הפורום יעדיפו לקנות פירלי שאוחז טוב יותר ו"בטוח" יותר. גם אז המטרה הסופית תיטיב מאוד עם גולשי הפורום לא?

xfwind

New member
../images/Emo11.gifזה טוען בחיטין וזה עונה לו

בשעורין.... אנלוגיה שגויה: 1.הצמיגים אינם ישראליים. 2. יש עוד כמה צמיגים בשוק.

M O R M

New member
סליחה תותח המגרשים-כמה עולה

מנוי למוטו? פשוט אין לי מושג. יתכן שאילו היו לנו 2-3 מגזינים בעברית (הכוונה שלי היא תקווה לאפשרות עתידית שפול גז יוכלו כלכלית להוציא מגזין כתוב.) יתכן שלאורך זמן זה ישתלם לנו כצרכנים. נכון בטווח הקצר אולי (רק אולי) אתה צודק. תקח בחשבון שזו לא הפעם הראשונה שאני מעודד כתיבה בנושא אופנועים. ואני לא מתכוון לתמיכה המעודדת שלי של פול גז דהיום או בייקס. העיתון שקדם למוטו (גלגלון שמו) היה כמדומני בעריכת רוני אהרונוביץ אי שם בתחילת שנות השמונים. כסטודנט תפרן השקעתי ממוני למנוי לעיתון (שלימים התפתח ) ול"מועדון" בתקווה שהעסק יתפתח לכדי מגזין מכוון. למזלי זה הצליח כמעה. ולמרות התנתקותי החלקית מעולם האופנועים ומארצינו הקטנטונת למספר שנים ומוגזם יהיה לומר שיש לי איזה שהוא חלק במבנה מוטו של היום (עד כדי הגזמה פראית.) אולם נעים לי לחשוב שאולי אולי הטיפה בים שנתתי עזרה כמעה. אז נכון מגזין בייקס קיים בחסדי מימונו של אמיר שבתאי , ונכון שחברי פול גז תורמים מזמנם באופן התנדבותי אולם אין צורך לזלזל בקיומם ויכלתם להגיע בעתיד למגזינים ראויים לשמם. אז אל תיתמם 9 ש"ח לחודש זה לא סכום שיגרום לך לפשיטת רגל כלכלית בארץ שאום עבור הפרינג עולה בהונדה 35 ש"ח +מע"מ ועוד עושים לך טובה שמיבאים זאת. קצת פרופורציות בין תשלום של 108 ש"ח לשנה! עבור מנוי לבין צמיגים מיובאים בעלות של כ- 2000 ש"ח כל כמה חדשים. אני מעריך מאוד את מה שאתה כותב אולם חושב שאתה טועה מעט בגישה "קיצרת הטווח" - אולי משום צעירותך (איני יודע מהכרטיס...) אולם זקנתי וגם ראיתי עסקים ובמיוחד עיתונים שלא החזיקו מעמד כלכלית...

ככה בשקט כן?

אבל גם הכפלת מחיר הגליון לא תהווה מקור הכנסה לאורך שנים והבטחה להמשך קיומו. המגזין אמור להתקיים על הפרסומות הטמונות בין דפיו. תכפיל את המחיר, יש סיכוי שאולי יכנסו עוד כמה גרושים לקופת המגזין, אבל יש סיכוי גבוה יותר שפחות אנשים ירכשו מנוי. עלות הפרסום למפרסם תלויה בתפוצת המגזין, כך שיש אינטרס למגזין קודם כל לרכוש קוראים נאמנים ולהעלות את התפוצה ועל ידי כך להעלות את מחירי הפרסום ובכך להבטיח את המשך קיומו, ורק אח"כ לשקול העלאת המחיר לקונה. ולגבי ההערה על אום בחברת הונדה - מי שקונה אום בחברת הונדה בעלות כזו, כנראה יכול לאפשר לעצמו, או שהזמן העומד לרשותו אינו רב ואינו מאפשר לו חיפוש קל בדרום העיר והתאמה של אום בעלות של עשירית מהסכום שציינת. מבחינת הראיה האישית שלי, בוא לא ניתן לרוכבי ההונדה להכתיב לכלל הפורום מה העלויות שהם יכולים לעמוד בהם ומה העלויות שאינם יכולים לעמוד בהם. בוא נסכים שהמטרה שלנו היא קודם כל לדאוג לרווחת הפורום ולמזער עלויות. ולא תמיד מה שבהישג יד לרוכב 954 חדש ומנצץ כשעוד בנדיט עומד למכירה ולא מהווה תנאי לרכישת ההונדה, הוא בהכרח בהישג ידו של רוכב הGS החבוט בן ה- 11 שבוקשי מוצא כסף להחליף צמיגים בזמן.

M O R M

New member
../images/Emo45.gif אכן תשובה ראויה להערכה.

אחשוב על כך- דברים כדורבנות. למעט ההכרות האישית אתה יותר ויותר מוצא חן בעיני ככותב בפורום למרות אי ההסכמות ביננו. תיקון קל : הבנדיט נמכר. מעצם היותך לא מעודכן בנושא נראה שאינך מעורה בקרב חברי הפורום הוותיקים... מה שכן מנתח טוב אתה כן...וגם רופא חולים...

M O R M

New member
אכן כי כן ../images/Emo13.gif

סתם בדיקת ערנות... בכל מקרה בהקשר לסגנון הכתיבה קבל
גם אם איני מסכים לפעמים..עם התכן..

ידידי המלומד

הרי על התוכן כולנו דנים פה. אם יש לך מחלוקת על תכני ההודעות שלי בנושא המדובר או בכלל, תפאדל... זרוק, הרי אנחנו כאן בשביל סיעור מוחות והבנה אחד של השני לא?

בימר

New member
איזו אידיליה רצה פה ../images/Emo8.gif

חברה יפה שהשלמתם...
ולתותח - אתם יכולים להשלים גם בניק המקורי שלך... ואני לא מתכוון ל"חוסר מקצועיות"...

TShavit

New member
רק תיקון קטן, מור: מה שקדם למוטו...

היה כלום. מוטו לא התפתח משום דבר. רוני אהרנוביץ' ערך את 'טורבו', ולאחר מכן את 'אוטו' - בשניהם כתבתי, קצת, על אופנועים. בין אם השקעת במנוי לאותם ירחונים ובין אם לאו, אין לכך כל קשר להקמת 'מוטו' בזמנו.

למעלה