ZIVSB + R68

• פותח הנושא r68
  • פורסם בתאריך

r68

New member
לידידי zivsb

טלפונאית : "תודה שהתקשרת לפיצה האט. אתה מעוניין שארשום את הזמנתך?" לקוח : "הלו, אפשר להזמין..." טלפונאית : "אפשר לקבל בבקשה את מספר הכרטיס הרב-תכליתי שלך?" לקוח : "הממ...רק שניה..המספר הוא 6102049998-45-54610" טלפונאית : "תודה..אתה..מר רוזנשטיין ואתה מתקשר מרעננה, הרצל 43, מספר הטלפון שלך הוא 09-9572658 , המספר בעבודה הוא 03-8913454 , והסלולרי הוא 067-543765 . האם אתה מעוניין שהמשלוח יהיה לרעננה, הרצל 43 ? לקוח : "כן...איך יש לך את כל מספרי הטלפון שלי?" טלפונאית : "אנחנו מחוברים למערכת המחשב, אדוני" לקוח : " אפשר להזמין בבקשה פיצת מאכלי-ים..." טלפונאית : "זה לא יהיה רעיון טוב, אדוני" לקוח : "למה?" טלפונאית : "לפי הרישומים הרפואיים שלך, יש לך לחץ דם גבוה וגם רמת כולסטרול גבוהה, אדוני" לקוח : "מה?...אז על מה את ממליצה אם כך?" טלפונאית : "תנסה פיצת פולי סויה דלת שומן. אתה תאהב אותה" לקוח : "על סמך מה את אומרת את זה?" טלפונאית : "אתה שאלת בשבוע שעבר בספריה הציבורית ספר ששמו "תבשילים מפולי סויה"" לקוח : "בסדר...אני מוותר...תרשמי בבקשה 3 פיצות משפחתיות כאלה. כמה זה יעלה לי?" טלפונאית : "זה בהחלט יספיק למשפחתך בת 10 הנפשות, הסכום הוא 123 ₪" לקוח : "אפשר לשלם בכרטיס אשראי?" טלפונאית : "אני מצטערת אבל אתה תהיה חייב לשלם במזומן, אדוני. כרטיס האשראי שלך חרג מהתקרה ואתה חייב לבנק 9875.35 ₪ מאז אוקטובר שנה שעברה" טלפונאית : "...וזה עוד לא כולל את התשלום האחרון של המשכנתא על הבית שלך" לקוח : "אני מניח שאני צריך לקפוץ לכספומט ולמשוך קצת מזומנים לפני שהשליח יגיע" טלפונאית : "אתה לא תוכל לעשות את זה, אדוני. לפי הרישומים הגעת לתקרת המשיכה היומית" לקוח : "לא חשוב...רק תשלחי בבקשה את הפיצות, אני כבר אדאג לכסף מזומן. מתי יגיע המשלוח?" טלפונאית : "בערך 45 דקות, אדוני, אבל אם אתה לא מעוניין לחכות אתה יכול לבוא לקחת בעצמך עם האופנוע..." לקוח : "מה...לכל השדים..." טלפונאית : "לפי מה שרשום במחשב יש לך הארלי...מספר רישוי 23-344-01 ..." לקוח : "כסססס אאאמממ..." טלפונאית : "עדיף שלא תנבל את הפה אדוני. תזכור שב- 15 ליולי 1987 הורשעת על ניבול פה מול שוטר במילוי תפקידו..." לקוח : (חסר מילים...) טלפונאית : "עוד משהו אדוני?" לקוח : "לא..זה הכל, דרך אגב..אני מקבל 3 בקבוקים של פפסי כפי שהובטח בפרסומת?" טלפונאית : "עקרונית כן, אבל בהתייחס לרישומים שלך המראים על נטייה לסכרת..."

zivsb

New member
לא מפקיר חברה יקרה לR68

בדיחה - ויאגרה מורה שואלת את התלמידים: מי מכיר תרופות ? משה מצביע,- אני מכיר אקמול!! יפה!! עונה המורה, ולמה הוא מיועד? ל..לכאבי ראש, לחום גבוה. מצוין! עונה המורה, מי עוד מכיר? אלי מצביע,- אני מכיר סירופ! יפה!! עונה המורה, ולמה הוא מיועד? לשיעולים וליחה! מצוין! עונה המורה, מי עוד מכיר? אני מכיר ויאגרה! קופץ קובי יפה!! עונה המורה (במבוכה), ולמה הוא מיועד? נגד שילשולים! אומר קובי מה?? מתעניינת המורה, איך אתה יודע?? אני כל לילה שומע את אמא שלי אומרת לאבא: "קח ויאגרה, אולי החרא הזה יתקשה סוף סוף!"

zivsb

New member
" לR68 טיפ" למרות שהיא לא מלצרית

אישה שואלת את בעלה: "מה אתה אוהב בי יותר, את הפנים היפות שלי או את הגוף הסקסי שלי?" הבעל מסתכל עליה מלמעלה עד למטה ועונה: "את חוש ההומור שלך!".

zivsb

New member
הכל בגלל אהבה ל.ילדה הכי יפה בפורום

הרגעים היפים ביותר בחיים: 1.להתאהב 2.לצחוק עד שכואבת הבטן 3.למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה 4.לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו 5.לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ 6.לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה 7.לעבור בהצלחה בחינה קשה 8.לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן 9.שיחה טובה 10.למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן 11.לצחוק על עצמך 12.שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה 13.לצחוק בלי סיבה 14.לשמוע במקרה מישהו מחמיא לך 15.להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון 16.להיות חלק מקבוצה 17.הנשיקה הראשונה 18.למצוא חברים חדשים 19.להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסויים 20.שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך 21.לשמוע שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב 22.לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים 23.ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו 24.לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה 25.לבלות זמן עם החבר הכי טוב 26.להסתכל על השקיעה 27.שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך!!! "חברים הם אלו שאיתך כשטוב, וכשרע הם באים לבד" "החבר האמיתי הוא זה שיודע עלייך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך" "צריך דקה בשביל להבחין במישהו, שעה בשביל שהוא ימצא חן בעינייך, יום בשביל לאהוב אותו, אבל צריך חיים שלמים בשביל לשכוח אותו!" "בלי אהבה אנחנו כמו ציפורים עם כנפיים שבורות..." שלחו את ההודעה הזאת ל-10 האנשים החשובים לכם ביותר מהרשימה ותראו איך החיים שלכם נהפכים ליותר טובים! מי שלא שולח הודעה זו לאף אחד יראה עד כמה הוא נשאר בודד...... באהבה

zivsb

New member
שיט!! הזיכרון!!!

אלצהיימר.... אחד מוותיקי רחובות, בן 90, הוזמן לפגישת מחזור של בי"ס עממי. חזר קצת מצוברח. שאלו - איך היה ? למה מצוברח ? ענה (עם אנחה) - אההה, אני יודע, הזיכרון שלי כבר כנראה לא משהו. בכלל לא זכרתי שהיו לנו בכיתה כל כך הרבה פיליפינים....

r68

New member
חומוס פיתה וזעתר

שלושה ערבים מהשטחים מפספסים בסוף יום העבודה את הטנדר שאוסף אותם לעזה. הם קונים חומוס ופיתות ואחרי הארוחה מחליטים לישון בפארק. באמצע הלילה מעיר אותם סיור משטרתי. שואל השוטר: "מה אתם עושים פה?" עונה הראשון: "וואלה בחייאת אלוהים, אדוני השוטר, פספסנו הסעה, אכלנו חומוס בפיתה ודפקנו זעתר והלכתי לישון" אומר השני: "וואלה בחייאת אלוהים, אכלנו חומוס בפיתה ודפקנו זעתר, והלכתי לישון" אומר השלישי: "וואלה בחייאת אלוהים, פספסנו הסעה, אכלנו חומוס בפיתה והלכתי לישון".

r68

New member
הוא קורא ספר..........

זוג התחתן יום אחרי הכלולות אמא של הכלה שואלת אותה , נו בתי איך היה , ענתה הבת אמא כלום הוא קרא ספר. אמרה האמא הוא בטח היה עייף נחכה למחר. למחרת שוב שואלת האמא נו בתי איך היה. ענתה הבת אמא כלום הוא קרא ספר. וכך גם למחרת. אמרה האמא לבתה אולי תתחילי ללטף אותו וכך החשק שלו יבוא. כך עשתה הילדה ,ולמחרת שוב שואלת האמא את בתה איך היה והבת עונה הוא קרא ספר. האמא החליטה להציץ מהדלת ולהפתעתה היא רואה שהוא דוחף לה אצבע . האמא הלכה לישון מאושרת ולמחרת שוב שואלת את בתה, נו בתי איך היה? ענתה הבת כלום הוא קרא ספר. כעסה האמא על בתה ואמרה.מה את משקרת לי? אני ראיתי שהוא דוחף לך אצבע. ענתה הבת כן אמא הוא כך מרטיב את האצבע להעביר דף.

zivsb

New member
משהוא אקטואלי......... זקנים

זוג זקנים רוצים לחדש את חיי המין שלהם . . . זוג זקנים רוצים לחדש את חיי המין שלהם לכן הם מחליטים ללכת לחורשה שם נהגו לעשות אהבה לפני שנים רבות בתקופת הנעורים שלהם. האישה נצמדת להגדר וצועקת כפי שלא צעקה מעולם. בסיום האקט המיני אומר לה בעלה בסיפוק, "אפילו לפני 40 שנה לא צעקת ככה!!!" הקשישה משיבה, "לפני 40 שנה הגדר לא היתה חשמלית..."

r68

New member
הזקן הבלונדינית והלמבורגיני........

היה כפר נידח,בו חיו זקנים, בו הרבה שנים לא היתה בחורה ברמה... יום בהיר אחד עוצרת למבורגיני אדומה בחריקת בלמים , ולתוך הבר נכנסת בלונדינית מדהימה... הריר של הזקנים כבר יצא... הבלונדינית ראתה את המצב הנואש ואמרה: " אני נכנסת לאוטו ומתחילה לנסוע, אתם אחרי. לאט לאט אני מגבירה את המהירות, מי שיגיע איתי בסוף המסלול יקבל לילה איתי... הזקנים צ´יק צ´ק תופסים עמדות וגם זקן אחד עם קביים נעמד בתור... מתחילים לנסוע, במהירות של 50 קמ"ש נשארים 50 איש,והזקן עם הקביים רץ רץ רץ.. ממשיכים , במהירות של 80 קמ"ש , נשארים 25 איש, והזקן ממשיך לרוץ, נפלו לו הקביים הוא רץ על המרפקים... מגיעים למהירות של 150 קמ"ש כולם נופלים חוץ ההזקן עם הקביים שממשיך לרוץ ולרוץ.... הבלונדינית הנדהמת עוצרת את הלמבורגיני, יורדת מהאוטו, ואומרת לו "זכית בזיון "... הזקן עונה לה :"איזה זיון, אני אזיין את זה שקשר אותי לאוטו ..."

zivsb

New member
למד אנגלית:מילה ראשונה F..

כדאי לשמוע לשנן ולהשתמש

zivsb

New member
מבקר/ת בפאב מידע חשוב

שבעה ברמנים גברים התבקשו להגדיר אישיות של נשים עפ"י המשקה שהן שותות. למרות שרואיינו בנפרד, התוצאות היו כמעט זהות להלן התוצאות: משקה: בירה אישיות: נוחה, קלילה, מחוברת לאדמה הגישה המומלצת: תזמין אותה למשחק סנוקר משקה: משקאות מתוחכמים מעורבבים בבלנדר אישיות: קשקשנית, קוטרית, מעצבנת. קוץ בתחת. הגישה המומלצת: להמנע ממנה משקה: קוקטיילים אישיות: מבוגרת יותר מכפי שנראה, מעודנת, בעלת דרישות גבוהות, בררנית בגברים. הגישה המומלצת: לא תצטרך לגשת אליה. אם היא מעוניינת, היא כבר תזמין אותך למשקה. משקה: יין אדום אישיות: שמרנית וקלאסית, מתוחכמת אך קלילה. הגישה שלך: תגיד לה שאתה אוהב לטייל בעולם ולבלות ערב שקט בבית עם חברים משקה: יין לבן אישיות: קלה להשגה, חושבת שהיא קלאסית ומתוחכמת, אבל אין לה מושג מהחיים שלה. הגישה המומלצת: תגרום לה להרגיש יותר חכמה מכפי שהיא באמת... זו תהיה מטרה קלה. משקה: וודקה/טקילה אישיות: אוהבת לבלות עם חבורה של גברים ומחפשת איך להשתכר... ולהזדיין. הגישה המומלצת: זכית בלוטו. אתה לא צריך לעשות כלום חוץ מלחכות. אבל, אל תרגיז אותה! ============================================================= אותה שאלה הופנתה גם לברמניות. הן התבקשו להגדיר אישיות של גברים עפ"י המשקה שהם שותים. להלן התוצאות: בירה מקומית: הוא תפרן ומנסה להשיג זיון בירה מיובאת: הוא מבין בבירות, יש לו כסף והוא מנסה להשיג זיון יין אדום: הוא מקווה שהיין ייתן לו הילה של תחכום שתעזור לו להשיג זיון. וויסקי: לא אכפת לו מכלום חוץ מלהשיג זיון טקילה: הוא מנסה לעשות רושם על הברמנית בתקווה להשיג זיון איתה יין לבן: הוא הומו

אתה לא מבין ????

בקשתי להפסיק את הבדיחות תתחיל לעשות את מה שאתה עושה הכי טוב ואתה יודע על מה אני מדבכר !!! מעכשיו כל הבדיחות ימחקו מהשירשור גיא

ZIVSB + R68

נגמרה החגיגה של הבדיחות יש לי הרגשה שהפורום מקבל איפיון של פורום בדיחות ואת זה אני לא רוצה בדיחה אחת או שתיים בכייף אבל להפציץ את הפורום רק בבדיחות זה לא מקובל עליי אז אני מבקש מכם להוריד קצת את הרגל מהגז ולהתחיל לעלות לכאן דברים שיותר חשובים לנו כתושבי לוד רמלה ויש מה לכתוב ומה לצעוק אז קדימה לעבודה ZIVSb אגב מה קרה לגרון עמוק הוא גם בשביתה ???. ואני כבר אומר על תגיבו להודעה זו בכעס ובעקיצות כזה לא יעזור . גיא

zivsb

New member
חודש ינואר גרון עמוק בחופש

חוץ מזה אני הבטחתי לR68 דממת מידע בנושא המו"מ היום מאלצים אותי לכתוב אז: משבר במו"מ אבלין רגב לגבי ההסכמות בפגישה חשאית צורף המנכ"ל שהיה למשחק. הצדדים התכסחו וההסכם בסכנה שכל עדיף מכוח ובעל ניסיון משפטי אומר להתפשר ,להתפשר

למעלה