Ziko is the King

agripas

New member
Ziko is the King

I think that it will be appropriate that my first message in this forum will be "Ziko is the king". Glad to join this forum. Agripas.

ז י ק ו

New member
../images/Emo24.gif

וואו, אני שמח שהצטרפת אלינו חשבתי שאתה צוחק איתי.. וולקאם טו דה קלאב !

agripas

New member
you don't know me yet....

i have some prob with my hebrew - so you'll have to suffer for the next few days.

ז י ק ו

New member
אה...

טוב אגריפס, אתה משוחד בגלל זה אתה מדבר כמו שאתה מדבר ומכתיר אותי כמלך אבל אני חושב שכל אחד ואחד בפורום הזה הוא מלך בפני עצמו גם בלי הכתרות... (איזה תשובה דיפלומטית? ממש אני יכול לרוץ לכנסת...) ובכל אופן אגריפס: "פיל פרי טו וורייט היר אין אינגליש אור אנדר לאנגוויץ.." ואתה אליקו כפרה: "יו אר רילי, רילי, רילי עז.." חג שמייח

agripas

New member
זיקו, אל תחמיא לעצמך....

ממה בדיוק אני משוחד ? לא זכור שום דבר שאמור היה לשחד אותי. או שאני טועה?

ז י ק ו

New member
|אייקון של זיקו מסמיק נורא|

בסוף תשאב לך בעולם הפורומים.. תאמין לי מניסיון.. זה ממכר ולא ממש בריא! ובאשר לשוחד, כשניפגש אראה לך במה מדובר...

agripas

New member
well...

ok Ziko - i'll be quiet from now on. and regarding the bribe - is that a promise or a threat ?

agripas

New member
שמנת - מה אתה יודע...

שמנת - מה אתה יודע מה הוא מתכנן. מפה זה רק יכול להשתפר....

אליקו27

New member
מני ומה עם הפגישה שלנו ?????

הבטחת לי זיון רחמים לא ?????????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

agripas

New member
פורום חדש

דובים יקרים, אני מכריז בזאת על הקמת פורום חדש בשם "דובים מאוכזבי זיקו". מה בתוכנית : * השמצות חופשי. * עלבונות, ללא צנזורה. * קיטורים. * ליכלוכים מסוג הגרוע אך החביב ביותר. * פרטי רכילויות קטנוניים, אך מהותיים ביותר לחיי המאוכזבים. * החלפת הבטחות שזיקו הבטיח ולא קיים, בין המאוכזבים השונים. אה? לי זה נראה כמו אחלה פורום ובטח גם יותר מעניין. כיבוד קל יוגש במקום.

אליקו27

New member
גם אני פותח פורום חדש

פורום "חולים על זיקו" זיקו אני מת עלייך נשמה שלי נו ומתי כבר תקיים מה ש"הבטחת" נו טוב בעצם זה מה שנראה לי שהיית צריך להבטיח

ז י ק ו

New member
אתם מלחיצים אותי..

אגריפס מאוכזב.. אליקו חולה.. מה עיניינים?קצת חם היום אז נשברים? לא זוכר שהבטחתי לך משהו אליקו ואגריפס, ד"ש מרבקה מיכאלי במידה 52 מהפורום של מחלקת הספורט..

מה זאת אומרת מוחה על מה ???

להזכיר לכל חברי הפורום שזיקו הוא "איש איש" (על משקל אשת איש) ואני מבקש להפסיק ללקק לו ואם כבר מלקקים לו אני רוצה שיללקקו גם לי אני מת על רימינג בעזרת לשון טובה זה אפלו יותר טוב מחדירה אח כבר נוזל לי ריר מהפה ...

למעלה