ziggy stardust&spiders from mars

אהלן חברה יש לי שאלה לאחרונה נפל בחקי דיוידי של דיויד בואי בשם הנ"ל- עם עטיפה אדומה כזאת. כל ה"סרט" הוא מן הופעה מוזרה כזאת... של בואי כמובן. השאלה שלי היא, מה הסיפור של זה.... בתור אחת שלא כלכך מכירה את עבודותיו של בואי חוץ מידע כללי, אשמח לדעת מה יש לי ביד. תודה

moshel

New member

מה שיש לך ביד הוא המופע האחרון של בואי במתכונת של המופע המשותף עם העכבישים ממאדים לאחר ההופעה הזאת בואי שינה כיוון והתחיל את התקופה האמריקאית שלו שהיא שונה בסיגנון המוסיקלי ובתדמית של בואי מהתקופה האנגלית שהיתאפינה בעיקר בסיגנון הגלאם תלבושות ראוותניות והדמות של זיגי שהיתה אנדרוגינוס במופע המתועד שיש לך בסרט, ההופעה מתקימת בלונדון באולם האמרסמיט אפולו ובהופעה זו בואי הורג לצמיתות את הדמות של זיגי. moshel

StarDustGirl

New member
~קשה לי לנשום~

איפה מצאת את זה??? הופעה מוקלטת? ~אסטמה~ את צוחקת...נכון? איפה מצאת את זה????

StarDustGirl

New member
~מרגישה כמו מעריצה מפגרת~

(שזה בעצם מה שאני...
) אבל תביני-זו הופעה שאני כבר שנה מתה לראות..אני עד עכשיו רק הקשבתי לדיסק ותהיתי איזה תנועות הוא עושה ואיזה תלבושות הוא לובש.. ולך יש את הוידיאו...(
).

ouria

New member
הופעה זו זמינה ב15 שקלים בלבד

במבחר רשתות מוזיקה, אני קניתי אותה למעשה ב14.99 לפני חודש בDVD, היה לי אותה בוידאו כבר אבל איכות הDVD טובה מאוד. מושל צדק, בהחלט הופעה היסטורית חשובה שסימלה מעבר דרמטי בקרירה של בואי והפנתה אותו למוזיקה בסגנון אחר מסגנון הגלאם (שיגידו מה שיגידו, שלט רק באלבום אחד וחצי).

אהה וואלה תודה על התגובות

וזה לא נראה לי ממש נדיר למצוא... יש לי בדיוידי לא וידאו

למעלה