Zero 7

sundhri

New member
Zero 7

האם מישהו מכם יכול לתת לי יותר מידע על הלהקה המדהימה Zero 7? ואם יש לכם המלצה לאלבום מסויים-אני אשמח מאוד (:) ערב טוב

sharzoe

New member
טריפ הופ כבר לא קיים, לצערי, אז הם

פוסט טריפ-הופ, אבל אין ספק שטרים הופ זה אחלה של דבר :)- ר' טריקי, פורטיסהד, מאסיב אטק ועוד טובים אחרים.

sharzoe

New member
ממממ,

אני סבורה שויקיפידיה תעשה זאת יותר טוב ממני: http://en.wikipedia.org/wiki/Trip_hop כפי שכבר רשמתי, אני מאוד אוהבת את מאסיב אטק (כולל את שיתופי הפעולה עם everything but the girl), טריקי (תותח), פורטיסהד (ענקיים), זירו סבן (היו להם גם שיתופי פעולה עם N.E.R.D), ביורק בתחילת דרכה (2 דיסקים ראשונים) וכו'.

sharzoe

New member
ד"א, לא טריפ-הופ, אבל מרגיע ושבור

כמו טריפ הופ... מציעה לך גם לשמוע את סיגור רוס האיסלנדים ואת רוי סקופ (יש מצב שטעתי בשם, אני תמיד שוכחת איך קוראים להם- ואין לי כוח לקום לכונן דיסקים...)

epitaph

New member
יש לט כמה רמיקסים מעולים...

כמו הזה שהוא עשה ל Cornershop בזמנו.

zoe80

New member
Cornershop טובים! לגבי פאטבוי סלים

הוא לא טריפ-הופ, אלא אלקטרוני אבל הוא טוב. אכן טוב. אה, ויש גם את מובי, תקשיבי ל play

zoe80

New member
ממש לא אותו דבר :I, טריפהופ זה

מקצבים שבורים כאלה מלווים בקול שבור.

zoe80

New member
ברור כי הם של ספייק ג'ונס המצחיק,

שאחראי לסרט "להיות ג'ון מלקוביץ'" ול praise u של מובי.

המ סורי אני לא כל כך מתמצאת בזרם

אני מקשיבה לכמה להקות טריפהופ אבל אני לא ממש מתמצאת בכל ההגדרות. אבל אני יודעת דבר אחד רוק זה בוודאי לא ;)

sharzoe

New member
אני ../images/Emo23.gif את הלהקה הזאת.

יש לי את הדיסק Simple Things שיצא בשנת 2001, והוא הדיסק הראשון, והוא מדהים. אוהבת במיוחד ת'שיר distructions (מזכיר לי את האקס...). זו להקה של שני בריטים, ילדים טובים כאלה, שהפיקו ללהקות וזמרים אחרים, עד שגיבשו מספיק רעיונות להוציא EPיים, ואז אלבומים. יש להם שני אלבומי אולפן (השני הוא when it falls(), ואלבום רימיקסים אחד של האלבום simple things

zoe80

New member
sundhri , אם את בקטע של טריפ-הופ

אז אני ממליצה לך על אלבום בן של זונה מאת טריקי האלוהי (ממש כך), שנקרא Maxinquaye (אין משמעות למילה). אלבום נוסף (ודי פופולרי), הוא של פורטיסהד, שנקרא בפשטות- Dummy. מומלצים!!!

למעלה