Zero - שרשור תגובות

wee man

New member
פרק פשוט מעולה! אין מילים!

עשו את זה מעולה שזה היה כזה מהסוף להתחלה. ועד הסוף לא ידעו באמת באמת מה שקרה שם... גרם לחשוב כביכול שלקס הוא באמת האיש הרע שם כי הוא רצח אותה ולא אמר כלום עד שבסוף הם באמת גילו מי זאת הייתה. והפלאש בקים, פשוט מעולה! רק הסלאו מושאין מעצבן, זתומרת, אין להם דרך אחרת להראות מה הוא עשה בשניה הזאת אבל לא יודע, אני לא אוהב את זה, אבל בכל זאת יצא הפעם ממש יפה! פרק מעולה! סיום טוב, נותן צפיה ענקית לפרק הבא! wee man

Skiter

New member
כן... זה מזכיר לי..

זה כמו הצגה שראיתי בתאטרון בלונדון, "אחים בדם" הצגה מעולה - על תאומים שהופרדו בלידתם ובסוף אחד מהם רוצח את השני, הצגה משמ מעולה!!! זה כזה מתחיל: Did you heared the Jonson´s brothers story? זה כזה מתחיל שרואים שמפנים שני גופות ואז בכאילו חזורםי להתחלה הצגה ממש טובה!! ויש כזה נו איך קוראםי לזה, שואו.. השוטר כזה רץ מהקל.. ספירו לי שהייתה איזו הצגה שמסוק נחת בתוך האולם...

Iris cream

New member
זה היה פרק כזה מצחיק!!!

אני וחברה שלי ראינו אותו היחד, ואנחנו כל הזמן צרחנו (כי הוא היה מפחיד) ואז צחקנו כי צרחנו, והתחלנו לבכות מרוב צחוק. אבל הכל התבלבל באמצע, שג´וד הוא בעצם כפיל, ושזה אח שלה שרוצה להרוג אותו. ואיך זה שיש 3 גירסאות למה שקרה במועדון? גם זה בילבל... חוץ מזה, זה היה מצחיק איך שקלואי לחצה על סייב, כשראינו את זה חברה שלי סיננה "bitch" ואני התפוצצתי מצחוק. בגלל זה אני אוהבת את הסדרה, היא מצחיקה, ונורא מפחידה ואפלה- בל היא תמיד נגמרת בטוב!

Nagini Potter

New member
כן היו שלוש גירסאות

הראשונה היתה מה שפירסמו בעיתונים שקרה (נראה לי) - כשהכושי הרג אותו (נראה לי הכושי..), אני חושבת שהשניה היתה מה שהאח של ההיא (קשה כשלא זוכרים שמות.....
) חשב שקרה - זה כשלקס הרג את ההוא, והשלישית היא מה שבאמת קרה - שזאתי בעצמה הרגה את הארוס שלה. וההוא שהרגו אותו - כל הפרק אני התפתלתי בעינויים, כי ידעתי שאני מכירה אותו, ידעתי שהוא היה מישהו מאוד נחמד, שהוא היה מישהו צעיר יותר, ושנורא אהבתי אותו. אבל לא ידעתי מי זה!!! אז אל דאגה - נפתרה התעלומה, באדיבותו החביבה של אחי הגדול! זה פארקר לואיס, היה פעם כל יום באיזה שעת צהריים, בערוץ שלוש נראה לי. מתה על זה!! רק דבר אחד לא הבנתי אחרי שתי עונות של פארקר לואיס - השם הפרטי שלו הוא פרקר או לואיס???? Nagini Potter

קיר קמט

New member
לא יודע

לדעתי הפרק היה קצת מוזר מדי. כאילו , הוא לא היה ברור, בניגוד לפרקים קודמים , בהם היה ברור מה קרה בסוף הפרק. (אה , כן. אני חדש. היי.)

דבר ראשון- ברוך הבא

תהנה פה.. דבר שני: העובדה שהפרק מסובך יותר דווקא מגבירה את החשק לצפות בסידרה... אם כל הסיפורים יהיהו פשוטים ויהיה קל להבין אותם מראש (אמממ קריפטונייט..אמממ אמממ... לא אמרתי כלום..) ההנאה תיגזל כבר בהתחלה- זה לא כזה נורא לאמץ את הראש קצת, ואם תשים לב, שבסדרות מצליחות ההתחלה והאמצע לא מובנים- ורק הסוף (לעתים) מבהיר את הכל (ע"ע באפי, מכושפות וכד´..)

angel of Death

New member
ZERO - תגובה:

לדעתי הפרק היה ממש טוב! (רגע הולך להיות שרשור תגובה כזה בכל שבוע? טוב אז ככה: מאוד אהבתי את הסצינה הפותחת אבל הכי אהבתי זה את הסצינה עם הפרות! מוו....

למעלה