zeppelin last concert

AeroTom

New member
אני משער שזה הבוטלג של ההופעה

האחרונה של הלהקה. ב-7 ביולי 1980 ב-ברלין, גרמניה. לא משהו רשמי כמובן.

AeroTom

New member
מכיר, אבל לא שמעתי

אני לא ממש אוסף בוטלגים. בטח אשמע בהזדמנות

Aeroguy

New member
אני דווקא שמעתי את זה

לא הופעה טובה. במיוחד זכורה לרעה הגרסא האיומה שלהם ל- Train Kept A Rollin'. הם לא היו בתקופה טובה, וחבל שכך זה נגמר. לעולם הגיעה הופעת פרידה ראויה הרבה יותר - רק שאף אחד לא שיער בנפשו שזו הופעת הפרידה...

AeroTom

New member
האמת שחשבתי על זה הרבה ו-

אולי אם זפלין היו ממשיכים לתוך שנות ה-80 זה היה הרבה פחות טוב מאשר העשור הראשון המצויין שלהם. ככה שאפשר להגיד שהם הפסיקו (בנסיבות רעות, מפתיעות ולא מתוכננות) קצת אחרי השיא שלהם. ההופעות באירופה ב-1980 היו קצת מעבר לשיא של הלהקה. אבל את 1979 הם סיימו נהדר מבחינתי עם ההופעות בדנמרק ואחריהם ב-Knebworth Festival המשובח. כנראה שהמוזיקה של זפלין לא הייתה מיועדת להיכנס לשנות ה-80...עשור המוזיקה הכי פחות טוב לפי דעתי. ואולי טוב שכך...(לא חס וחלילה שבונזו הלך לעולמו, אלא שלדעתי שנות ה-80 לא היו עושים הכי טוב ללהקה ובסוף שנות ה-70 הם כבר היו טיפה טיפה מעבר לשיא וככה צריך לזכור אותם. כלהקה גדולה ועדיין בשיאם). ו-2 השירים האחרונים שהלהקה המקורית ביצעה בהופעה האחרונה שלה היו: Rock N' Roll ו-Whole Lotta Love אולי איכשהוא סמל לרוקנ'רול המשובח שהיא הביאה לנו בכל שנותיה והאהבה הגדולה עם זה שהם הפיצו עם המוזיקה שלהם וקיבלו ממעריציה אז וכיום (ובטוח גם בעתיד).

microbe15

New member
שנות ה-80 ../images/Emo5.gif

כל חברי הלהקה המשיכו לעבוד אחרי שהתפרקה, גם במשותף, אז כנראה שאם הם לא היו מתפרקים ב-1980, הם היו ממשיכים לתוך האייטיז, והעשור הזה היה מכניס להם סכין בבטן, מסובב אותה עד שכל האיברים החיוניים פגועים ואז מוודא הריגה. תודה לאל שהם הפסיקו לעבוד לפני האייטיז. אוף, רק לכתוב על האייטיז עושה לי רע

yozo1968

New member
Train Kept A Rollin' עוד בסדר..

הפאדיחות מתחילות אחר כך.בכל אופן,הורדתי וידאו של כל ההופעה מ-knebworth משנת 79.העינינים שם הרבה יותר טובים.

למעלה