ZEN XTRA JUKE BOX - בשנית

ZEN XTRA JUKE BOX - בשנית

ברשותי נגן זה של קריאטיב (המשך להודעה הקודמת שלי ...) כרגע המחשב מזהה את הנגן (רק דרך המדיה פלייר 11 ולא דרך התוכנות שלו - 5 MEDIA SOURCE ) אני רואה את התוכן של הנגן אך לצערי נשארתי עם 2 בעיות עיקריות : איני מצליח/יודע לעדכן לתוכו שירים/אלבומים שעל המחשב שלי (ניסיתי פשוט לגרור או דרך ה-"המחשב שלי") איני מצליח לנתק אותו מסנכרון ואני נאלץ להכנס לקונטרול פאנל ולהעיף את ה-Portable Devices אודה לעזרה

tweeg

New member
תשובה

סדר: האם המדיה פלייר מזהה את הנגן? מה קורה בעת גרירת שירים לתוך המדיה פליר? האם ניסית לעדכן? האם ניסית להעביר בתוך הנגן למצב dok? (משער שיש לו את זה)

סדר :

המדיה פלייר מזהה את הנגן לא נותן לי לעשות כלום חוץ מסינק (שממש אין לי צורך לסנכרן את הנגן עם המחשב) ולא נותן לי להשמיע שירים מהנגן (מה שראיתי שבמחשב אחר אני יכול לעשות) וברגע שאני רוצה לנתק את הנגן אין לי אפשרות אלא רק לנתק אותו מה-USB אני רואה את כל השירים שיש לי בנגן אבל לא יכול לעשות איתם כלום

tweeg

New member
אממ

אז על מחשבים אחרים הוא עובד טוב? האם מדובר על אותה גירסא של חלונות+מדיה פלייר? האם הווינדוס מעודכן?חוקי? " ולא נותן לי להשמיע שירים מהנגן" אפשר פירוט?

על מחשבים אחרים הוא סביר :

נותן לשמוע שירים מהנגן דרך המדיה פלייר נותן לגרור שירים לתוכו אך לא לנתק אותו בצורא מסודרת איני יכול להגיד בודאות שמדובר על אותה גירסת XP (נראה לי שאצלי מעודכן יותר מהמחשבים האחרים שבדקתי) אבל כולם SP2 לא נותן לי להשמיע שירים : כלומר לעומת שאר המחשבים איני יכול לשמוע שירים שנמצאים בנגן דרך המדיה פלייר אלא רק לראות את השמות שלהם כאזר אני לוחץ דבל קליק לשמיעה אין תגובה במדיה פלייר אודה לעזרה (ותודה עד עדכשיו)

tweeg

New member
אממ

זה תמיד היה ככה?יש מצב שצריך לעשות ניתוק בטוח מתוך המדיה פלייר? האם מדובר על אותה גירסא של המדיה פלייר? האם נוסה ע"י תוכנות אחרות?(ווינאמפ וכו') האינסטינקט שלי אומר שזה המחשב אבל אני לא מצליח לחשוב על משהו אולי שווה להתקין מחדש את המדיה פלייר אולי זה בעיה מוכרות,הלכתי לבדוק בפורומים של קראטיב כתוב שלא עובד עם usb1, MediaSource and Zen Touch Media אולי יעבוד איתם You can never play files off your jukebox and into your PC. If you try once again what you were doing, plug your headphones into your jukebox and you'll see it's playing just fine. GOTO: http://www.nomadness.net and into the downloads area and get a program called JBHTTP. It creates a networked connection with your mp3 player and makes a web/html based series of pages to navigate and stream audio off of your player. It's very nice, and is exactly what you were looking to do.

לא תמיד היה ככה

זה היה עובד לי טוב עם ה-MEDIA SOURCE בלי המדיה פלייר אבל מאז שפירמטתי את המחשב זה לא עובד איתו בשום צורה (עם/בלי מדיה פלייר) ה-MEDIA SOURCE לא מזהה לי אותו בכלל אשמח לקבל עוד הצעה לתוכנות אחרות שיאפשרו לי לעבוד עם הנגן (פשוט אין לי מושג) והווינאמפ היה מותקן לי אבל לא ניסיתי לסנכרן (לא ידעתי שאפשר) יש דרך לגרום מדיה פלייר לא לסנכרן אלא רק שישמש כתוכנה להוספת השירים או הורדת שירים מהנגן ?

הודעת שגיאה בנסיון גרירה לנגן

זוהי הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לגרור שירים לנגן דרך "המחשב שלי" וגרירה של שיר לתוך הנגן (לפי דעתי הוא כאילו תפוס ע"י המדיה פלייר וזהו)

הודעת שגיאה בגרירת שיר לנגן

זוהי הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לגרור שירים לנגן דרך "המחשב שלי" וגרירה של שיר לתוך הנגן (לפי דעתי הוא כאילו תפוס ע"י המדיה פלייר וזהו)

יאיר B

New member
אבל המדיה פליר סגורה (אני מניח). אז מה

מחזיק אותו? תבדקי גם במנהל התוכניות (Alt+Ctrl+Dell) אם המדיה פלייר סגור (אם הוא פתוח - להרוג אותו).

סגור / פתוח זה לא משנה לנגן

מצ"ב ההודעה שאני מקבל בחיבור המכשיר למחשב ... ללא כל קשר למדיה פלייר איני יכול לעבוד איתו (לא לשמוע ממנו שירים דרך המדיה פלייר ולא להוסיף שירים) גם כאשר המדיה פלייר סגור עדיין קיימת הבעיה (הנגן כאילו נעול במצב של סנכרון נתונים) רק כניסה לקונטרול פאנל ומחיקתו ה- PORTABEL DEVICE מנטרלת אותו

tweeg

New member
תשובה

רצוי לציין שעשית משהו שאחריו זה הפסיק לעבוד(פירמוט במקרה הזה) לדעתי מדובר בבעיה בדריברים של הusb שלא הותקנו טוב תוריד pc wizard ותודיע לנו את דגם לוח האם שלך

משהו יכול לעזור לי עם דרייבר ל-USB ?

אני מחפש כיצד להתקין את הדרייבר של USB2 של הלוח אם שלי A7N8X Delux של ASUS באתר החברה לא מצאתי משהו כזה ובדיסק במקורי של הלוח כאשר אני מנסה להתקין הוא רושם לי שהשפה ב-XP לא תואמת לדרייבר (וניסתי את כל השפות שיש שם) אודה לעזרה אני בטוח שזו הבעיה של הנגן שלי כי גם ב-DISK ON KEY שלי הוא לא נותן לי להוציא אותו מהמחשב בצורה מסודרת

למעלה