ZELDA

• פותח הנושא SOL2
  • פורסם בתאריך

SOL2

New member
ZELDA

• משהו שקשור לThe Legend of Zelda: החלטתי להתחיל לשחק במשחקThe Legend of Zelda: Majora´s Mask אבל יש משהו שאני לא מבין מיהו לינק (אני יודע שהוא הגיבור) אבל מאיפה הוא בא וכדומה בקיצור ספרו כל מה שידוע עליו כגיגבור הסידרה 2. מה הוא בעצם עושה בפרק זה של הסידרה? 3.האם מישהו שיחק במשחק על ממש ויכול לתת חוות דעת? 4.שמעתי שדווקא הפרק הזה בסידרה הטא על זמן מישהו יכול להסביר את זה?

wwwgounga

New member
תשובה מאלוף זלדות

לינק הוא אדם שחי בארץ ששמה הירואל שם הנסיכ זלדה (מכאן השם) שולטת על ארצה בעזרת כוח השילוש או המשולשים (triforce) לאחר שהציל את הירואל כמה פעמים מגנון הרשע (ganon) (האויב הגדול ביותר של לינק הוא הגיע לארצות שונות בשביל לעזור להן או למצוא עזרה בשבילו לפעמים הוא גם נשלח ע"י כח השילוש 2.אני לא מצליח להעלות את המשחק על האמולטור (תמליץ בבקשה על אמולטור לנינטדו 64 אם יש לך) בקיצור לינק לפי מה שהבנתי צריך להציל את העולם עוד פעם ע"י סיפת 24 מסכות שיעזרו לו להציל את העולם. 3. בתור אספן זלדות שיחקתי ביותר מ5 לפחות! אני יודע שזאתי סדרת משחקים (קווסטים) קשים אבל מצוינים שמהנים מאוד וזלדה מוכר בעולם כמעט כמו סופר מריו (!) וזכה השנה בתואר המשחק ה2 הטוב בעולם בתערוכת E3 ובתור משחק הקונסולות הטוב ביותר! אני ממליץ עליו מאוד לאחד שמחפש אתגר או לכל אחד שמחפש משחק טוב דרך אגב זלדה היא של חברת נינטנדו אז ניתן למצוא אותם רק על מכשירי נינטנדו (גיים בוי נינטנדו 64 וכו´) אבל בעזרת אמולטור אפשר להעלות בקלות משחקים של זלדה כמו שאני עשיתי (תמצאו בקאזה תחת הערך zelda בסופטוויר והפרק הזה לא עוסק בזמן אבל tlo"z (ראשי תיבות) orcle of ages לינק גולשבזמן ואתה צריך גם את משחק העונות בשביל להמשיך למשחק משולב פרטים בgamefaq.com וזהו זה מה שיש לי להגיד לך ובהצלחה במשחק!

למעלה