ze mdhim!

מושמושה

New member
ze mdhim!

apilo bgarmnia azvalim baoo! a hizballa rodef oti mzaaa! atmol mzhoo brakevet hefaz hashod vgilo shze pzaza shbaa mi lvanon
!! az anashim smero al azmechem ani mitgagat vohevet mor
limor love you

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סבתא שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מתי את חוזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני מגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אה אל תשכחי להביא לי חסה מהדיוטי פרי טוב? אוהב'תך המוניייייייייייייים

מוש מה שלומך נשמהה....???

מוש מוש הכל בסדר איתך? תשמרי על עצמך ותעשי חיים בברלין היא מהממת לאללה. בלילה הכי כייף לטייל שם אוחחח שאני אמות על הגרמניות שיש שם
העיקר שהכל בסדר איתך... מוש יש לי בקשה ואל תשכחי ואם תוכלי להביא לי אני אשמח מאוד (בתשלום כמובן) מוש תביאי לי בקבוק שיבס ביוטי פרי זה עולה בזול. ותביאי איזה נקניק טוב מברלין מעשן ככה ... אני כבר מתגעגע לטעם הזה חחחחחחחח. יאלה מוש תעשי חיים וד"ש לברלין ולכוסיות חחחחחחח

מושמושה

New member
mamiiiiiiii

hahahh motek ani lo bbrerlin ani lyad minchen... ani beseder gamor kapron kol yom po satla aherat hahahh vnigmar li akesef hahahha nishar li rak 40 uoro ma ani yashe ani kolayom osha shoping hahahahhhh kosyot yash po beshapa vlo haser kosonim hahahha moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tishmor al azmecha moaaaa

מוש יש לי רעיון ענקק כנסי חחחחחח

כנסי לאיזה בנק במינכן עם פתק "Mלך הסטלנים שלך אותי תביאו את כל הכסף רק יורו"
ואז שתגיעי לארץ תביאי לי חצי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. מוש תשמעי שניה תשאירי איזה 5 יורו תקני לי טובלרון חחחחחח לילה טוב מוש חחחחחחח

מור תשמרי על עצמך

אוהב אותך מותק. ואת להביא לי איזה פלוץ בקופסא מדיוטי פרי דה?

למעלה