Z18 - 60 שעות . יש "כתם " של

יוטו

New member
Z18 - 60 שעות . יש "כתם " של

טיפטפף במצרים..

יוטו

New member
מתקרב משהו .. 168 שעות בנתיים

צריכים לעשות קצת "פוו" לכיוון מזרח ונקבל אולי אולי אפילו גשם ..

Niv s

New member
זה נראה טוב.. זה עוד יכול להיות

העדכון הכי טוב שהיה לנו בשבוע האחרון

beborn2

New member
שיפור קטנטן ביותר עד 168 שעות

עדין יבש ועדין לא זה!

beborn2

New member
השקע הזה באיטליה / יון

פשוט מתעקש להיתקע שמה מס' ימים בלי כמעט לזוז, אני מהמהר שהוא מתפוגג עוד לפני קפריסין!

beborn2

New member
ואכן בעדכון הזה יש שיפור

מראה מערכת ב-12 לדצמבר, אני רק מקוה שעדכון 00Z לא יעלים אותה!

Niv s

New member
../images/Emo2.gif שיפור קטלני..

מערכת דרומית ומאוד לא קלאסית.. אם זה יגיע לטווח הקרוב, זה יהיה לדעתי שקע צפוני יותר (קפריסין למשל)

termometer

New member
אכן זה נראה קצת מעוות כרגע...

אבל חייבים להסתכל על המגמה,ואני מקווה ומאמין שמגמה אכן תיבנה. הבעיה היחידה שמדאיגה אותי זה לא שהשקע לא במיקום הכי קלאסי,אלא העובדה שמדובר בשקע רום. הרבה יותר קשה לגפ"ס לחזות שקע רום מאשר אפיק רום. הדוגמא הכי טובה שאני יכול להביא כרגע היא שקע הרום הזה שבעדכון הקודם היה חזוי לאיזור מערב התיכון,ובעדכון הנוכחי קפץ מזרחה. מקווה שלא יהיו הרבה שינויים...

Niv s

New member
נכון, שקע רום פחות יציב ויכול להביא

לשינויים משמעותיים יותר בין העדכונים.. לדעתי, עם רכס כזה על מערב אירופה (שאותו המודלים "מריחים" כבר כמה עדכונים) מערכת גשומה תגיעה אלינו באמצע החודש. אם המגמה החיובית הזו תימשך, אני מאמין שהעסק יתחבר ויתגבש לאפיק פולארי צפוני יותר עם קפריסאי בקרקע. מזכיר מאוד את דרך היווצרות המערכת מעלינו בתחילת ינואר (התחילה כשקע רום במרכז הים התיכון
)

termometer

New member
וואוו!! באתי להזכיר את זה גם!!

שאפו על קריאת המחשבות! לקח לאפיק הזה המון זמן להגיע,אך בסוף הוא הגיע והביא המון משקעים. זה גם היה אפיק מחודד כשהגיע אלינו. ב-5.1 היו מפלים בכל מני מקומות בכרמל והמים זרמו בצבע חום מרוב סחף שבא בעקבות הגשם העצום. טל שמאי-זוכר את הבועה של ה-35-?

beborn2

New member
סיכום 18Z

הבשל של שמים וארץ לעומת 12Z. מראה מערכת ממושכת שמתחילה ב-12 בדצמבר עד ה-17. בגלל הטווח אני רק לוקח את זה כמגמה בלבד, ואני כל כך מקוה שזה יתגשם!

ronenrad

New member
גפס מראה את המגמה הזו מידי

כמה עדכונים. כשה 12 לחודש יכנס לטווח ה144 שעות נוכל לדעת טוב יותר לאן המערכת מתקדמת

supercellstorm

New member
סוף סוף קצת נחמה! ../images/Emo13.gif אני מת לראות

את עדכוני הבוקר. הפרק היבש הזה הולך סוף כל סוף להסתיים כנראה!

למעלה